Jump to content

Schimbare siguranta Ibiza

tao980
 Share

Postare recomandată

Din pacate am pus atat de bine manualul de utilizare ca nu-l mai gasesc. Am dat search pe forum si n-am gasit raspunsul, decat referire la cat de simplu este de schimbat sigurantele la Ibiza, dar nu scrie cum se face si nici unde sunt. Aseara mi s-a dus siguranta de la bricheta si nu mai pot sa folosesc detectorul de radar si sa-mi incarc telefonul. Unde sunt sigurantele si cum ajung la ele? Multumesc anticipat pentru raspuns. A, stie cineva unde gasesc un dublu stecher pe care sa-l folosesc la bricheta ca sa pot alimenta 2 consumatori simultan? De exemplu detectorul si telefonul? Dar as vrea unul bun, pentru ca de la unul prost m-am ales cu siguranta arsa. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sigurantele le gasesti lateral in stanga bordului sub un capac mare de plastic. Le poti accesa doar cu usa de la sofer deschisa.

Link către comentariu

Sigurantele sunt in partea stanga a bordului. Deschizi usa soferului si pe lateralul bordului o sa observi un capac. Il scoti folosind o surubelnita (cu grija) et voila. Pe spatele capacului ar trebui sa fie legenda. Daca nu e, cel mai simplu e sa vezi care e arsa si sa o schimbi - ATENTIE sa fie de acelasi amperaj. Bafta!

Link către comentariu

Dublu stecher de care vrei tu am vazut acum 2 saptamani in cora!

Orice incarcator care este folosit la bricheta masinii, daca e folosit intens se va arde sau va arde siguranta de la bricheta. Stiu din proprie experienta.

Link către comentariu

Merci la toti pentru raspunsuri. Intr-adevar a fost simplu si am rezolvat in 5 minute. Am din nou curent pentru detector :-)

@X-Ecutor: Merci, am vazut odata si la Carrefour, era cu fir, adica priza dubla putea fi lipita si undeva pe bord. Asta care l-am luat eu ieri e ca o furca, o singura bucata, insa e o chinezarie ordinara.

Link către comentariu

sa inteleg ca s-a rezolvat problema, deci topicul se poate inchide.

Link către comentariu

No problem man! Cum am zis l-am vazut din greseala si mi-am amintit de tine :) !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!