Jump to content

Fabia 1.2 HTP 55 CP

Micro
 Share

Postare recomandată

Am 9500 km iar pe la 5000 a inceput sa-mi trepideze la ralanti. Intradevar o trepidatie usoara. Acum a ajuns trepidatia sa fie enervant adeoarece incepe sa zdrangane ceva prin bord ceva prin usa iar spatarul scaunului pasagerului din dreapta cand ma uit la el are o miscare cam mare in fata si in spate de 1-2 cm. Am fast la garantie la avia iar cei de acolo mi-au spus ca e normal sa faca asa si au refuzat sa o repare. O fi normal pentru ei ca eu cand stau la semafor si nu o tin accelerata sau cd-playerul dat mai tare nu prea pot sa stau in masina din cauza zgomotelor care sunt provocate de trepidatii. :)

Daca mai are cineva problema asta sau a avut-o sa scrie aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate au facut vreo gluma aia.. cum adica nu tine de garantie? Pai ce legatura are? De unde stie el ca tine sau nu? E clarvazator? Sa repare problema si apoi in functie daca e sau nu "pe garantie" platesti sau nu.

Eu cred ca exista o oarecare "durere in cot" in serviceurile de la noi. Am mai auzit ca pe la dacia se poarta expresii de genu "asa face toate domle". Ce ma doare pe mine fac altele. Masina trebuie sa fie si sa mearga minim ca cea de la test drive. Sau asa vad eu problema. Plus de asta trebuie ca in timp sa isi pastreze proprietatile. Daca facea asa din secunda 0, si face asa si cea de la test drive, si tu o cumparai stii ca face asa e una. Faptul ca problema a aparut mai tarziu e alta.

Parerea mea ca e dreptul tau sa ceri sa ti se repare problema.

PS. Daca nu ti se pare prea departe incearca si la serviceul elcar gid din buzau. Cred ca baietii de acolo macar o sa incerce sa vada ce are...

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Cum ai spus si tu... mi-au zis ca toate fac asa... si le-am cerut sa punem masina mea si cu una de drive test ... acolo s-a vazut dar tot nu au facut nimik... nesimtiti...

Link către comentariu

• 1 month later...

Trepidatiile la Fabia atunci cand sta pe loc e absolut normal. Ia apasa tu putin acceleratia. Mai simti ceva ?

Link către comentariu

S-a discutat foarte pe larg despre aceasta problema si toata lumea stie ca fabiile cu motor pe benzina au relantiul neregulat, nu e , ca doar a ta face asa si a mea face asa si a facut asa de noua.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!