Jump to content

Bara Spate Jos

Executron
 Share

Postare recomandată

Deci Passat-ul meu are la bara din spate jos o parte care e nevopsita, care am vazut eu cu dezvoltatul meu simtz al observatziei ( :P ) ca se poate scoate independent de partea vopsita... Intrebarea e daca gasesc pe undeva partea cu decupaj pt eshapament... Cred ca e clar ce vreau sa fac. In nici un caz nu vreau d-alea super joase care sa scada la 0 posibilitatea urcarii pe borduri. Doar ceva taiat acolo frumos la eshapament. Pt taiere, sudare externsii la eshapament asta nu e problema.

Multzumesc si sper ca nu e o intrebare idioata :( :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Wow chiar a ieshit super. Ai putea sa-mi zici unde ai facut (ca nu reiese din posturi) , daca nu potzi sa scrii aici eventual un PM te rog mult. multumesc.

Link către comentariu

Multumesc mult e mult mai bine s-o decupez putzin si sa fac acolo toata evacuarea care mi se pare de f. buna calitate la tine. Sudeaza bine sa nu iasa aiurea fum pe undeva nu? :D

Link către comentariu

io as merge pe varianta cu fusta originala decupata... daca esti chitibusar arata mult mai bine... acuma nu stiu unde gasesti de passat... sincer nici nu stiu daca exista... la mine am gasit una de golf GTI V6 care mi-a permis sa pun un muffler mai generos plus ca are muchia de jos mai proeminenta decat la fusta stock.... asta e poza... nu am alta mai de-aproape dar se intelege oricum....

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

Sudeaza bine sa nu iasa aiurea fum pe undeva nu? :)

:) Nu-i problema, au lucrat foarte bine :)

Link către comentariu

• 1 month later...

Maine poimaine promit ca vin :)

Link către comentariu

• 6 months later...
Maine poimaine promit ca vin :lol:

Si n-au venit pozele :lol: . Ai putea sa le cauti si sa le pui? Chiar is curios sa vad cu ti-a iesit.

Eu ma gandesc sa pun spoiler-ul de la Passat W8 la a mea, numai ca am o problema : teava de esapament este doar pe partea stanga (nexam 4MOTION) si spoilerul de la W8 are decupaje in ambele parti. O poza cum arata fusta respectiva pusa de forma pe un Passat Variant o gasiti aici, nu arata rau da eu nu sunt genu sa pun numa de ochii lumi, si pana imi schimb rezervorul, toba intermediara si toba finala ..... mai sunt multe moduri de facut...

Pentru cei interesati ( in special cei care au 4MOTION ), spoilerul costa 50Euro (+/-) la "stealer" si codurile sunt :

3B5 807 434 B41 - pentru sedan;

3B9 807 434 B B41 - pentru Variant;

3B9 807 434 A B41 - pentru Variant cu Parktronic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!