Jump to content

A mai vazut cineva asa ceva?

Sorin Golf 3 cabrio
 Share

Postare recomandată

Sorin Golf 3 cabrio

Astept parerea voastra...

Modificat de Sorin Golf 3 cabrio
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sorin Golf 3 cabrio

Nu observa nimeni nimik la portbagajul acestei masini? Caroseria, stopurile...

Link către comentariu

Nu observa nimeni nimik la portbagajul acestei masini? Caroseria, stopurile...

Jetta 2

Link către comentariu

Stopurile sunt de golf2 si spatele tot de golf2 ca jetta are fundul mai lung.

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

... Pai si pana la urma ce este, Golf sau Jetta? ...

Link către comentariu

Este Golf...exista o firma in Germania care se ocupa cu asa ceva...transforma din normal in cabrio.

Link către comentariu

Parerea me e ca prelata sta si arata jalnic.Sunt de acord cu Crazy Golf, galbenul ala da nasol de tot.

Nu arata prea bine parerea mea sper sa nu supar pe nimeni.

Paaarereea mea :D

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
Este Golf...exista o firma in Germania care se ocupa cu asa ceva...transforma din normal in cabrio.

Firma ca firmma, chiar daca este Germana, nu stiu cat de bine poate face dintr-un hatchback un cabrio.

Golful meu 3, desi nu are plafon si stalpi are cu 200 Kg mai mult decat unul normal, diferind fata de unul normal contraaripile, lonjeroanele, pragurile, podeaua, usile, stalpul de la mijloc si cine stie ce altele...

Parerea mea, este imposibil sa "decopertezi" o masina normala si s-o faci cabrio... Nu va rezista caroseria torsionandu-se!

Link către comentariu

flex tuning :lol: :D .... eu zic ca e facut in romania, sau oricum nu la un atelier specializat. zic asta pentru ca: 1.uitati-va cum se termina stalul dintre usi si de langa parbriz in pozele puse de codres_ali.; si 2. cum atarna prelate in primele poze. si..nush daca prelata aia nu cumva e de pe un aro 10, binenteles modificata si ea/adaptata...

Modificat de horry_bv
Link către comentariu

bataie de joc :lol: ... in plus nu prea arata a lucru de neamt

Link către comentariu

aseara l-am prins in arad.intradevar,arata ca un golf 2 cu un cort pus pe el.urat de tot,dar se pare ca avea ceva motor mai puternic ca avea reprize faine la demaraz,dar nu mai bune ca alea mele :rolleyes:

p.s. imi pare rau de calitatea pozei.facuta cu telefon in timp cel urmaream

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
foarte mare tiganie . :D

Subscriu.

Prelata aia o strica rau, in rest, mai merge...

Link către comentariu

si interioru e kitchos rau.. uitativa la tapitaria de pe interiorul usiior. in spate sta sa cada si si pe scaune si bancheta, parca sunt huse alea... pun pariu ca daca ploua numa ca nu te ploua in cap da apa intra la greu prin chestia aia...

e bine ca are "g.e.n.t.i" momo :rolleyes: :evil:

Modificat de horry_bv
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Mie imi place cum arata masina la exterior, dar sa-i dea cineva jos prelata aia (numita de unii si "cort") ca-i strica tot aspectul (nu e de Aro 10, poate mai de graba de IMS). Insa in spate parca am vazut niste tevi care sa sprijine caroseria... undeva la podea. Tapiteria din spate intr-adevar parca e lipita cu banda adeziva. Inca ceva, ce e total nasol la bord este ca are 1 sau 2 butoane de DACIE berlina!!!!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Ce pot vedea uni oameni la o chestie ca asta?Am vazut GI cabrio facuta pentru americani alba in bucuresti, alta viata.Toate ornamentele nichelate, vopseaua exterioara alba ceva deosebit.

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
Ce pot vedea uni oameni la o chestie ca asta?Am vazut GI cabrio facuta pentru americani alba in bucuresti, alta viata.Toate ornamentele nichelate, vopseaua exterioara alba ceva deosebit.

Eu m-am referit la model, nu acea masina propriu-zisa!

Personal eu nu am auzit sa se fi fabricat vreo data Jetta cabriolet...

Link către comentariu

Cred ca au vazut episodul top gear in care baietii primesc sarcina sa transforme un Renault Espace in cabrio. Au luat flexu' si aia e. probabil ca nu au urmarit pana la final cand s-au dus cu ea la spalatoria automata si au trebuit sa stea inauntru... :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!