Jump to content

Owner's Manual - Polo Classic

georgem
 Share

Postare recomandată

Am primit de la cineva de pe un alt forum un manual de Polo Classic pentru a-l da unei persoane care are nevoie de el. Prefer sa-l dau cuiva care chiar are Polo Classic si care nu are acest manual.

Astept PM de la doritori.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Usor offtopic (nu total)

Era un banc care spunea ca un american si-a schimbat frigiderul vechi cu o combina frigorifica moderna, super. A pus vechiul frigider in fata casei cu un afis: "GRATIS, cine il vrea il ia". Vreo saptamana nu l-a luat nimeni. Abia apoi a schimbat afisul cu "Frigider - 50$". In sfarsit atunci l-a furat cineva.

Deci daca tu oferi gratis manualul s-ar putea sa astepti ceva pana il ia cineva :)

Ca o recomandare eu zic sa te intalnesti undeva dupa serviciu si il pui sa vina cu masina pe doritor. Daca este Polo Classic atunci poti sa ii dai linistit manualul. (Asta ca masura de verificare :)

Link către comentariu

Deci daca tu oferi gratis manualul s-ar putea sa astepti ceva pana il ia cineva :)

Probabil ca sunt putine persoane pe forum cu Polo Classic... Deocamdata nu s-a inscris nimeni pentru manual.

Link către comentariu

Probabil ca sunt putine persoane pe forum cu Polo Classic... Deocamdata nu s-a inscris nimeni pentru manual.

Despre e manul este vorba?

Eu am Polo Classic 1.6 benzina ALM

Link către comentariu

@bodox: E manualul de utilizare pentru Polo Classic.

Din moment ce numai tu te-ai inscris, daca il doresti ti-l dau. Vorbim pe PM pentru stabilirea intalnirii.

Link către comentariu

Manualul este disponibil in continuare pentru cine il vrea.

@andREI: cred ca trebuia sa-l pun la vanzare, poate il vroia cineva daca era pe bani.

Link către comentariu

sebastian stefan

Daca n-am polo clasic ci polo cu haion nu pot sa ma inscriu ?

Link către comentariu

Poti sa te inscrii. As prefera sa-l dau cuiva cu Polo Classic totusi. Dar avand in vedere ca nu-l vrea nimeni, daca pana vineri tot nu se inscrie nimeni cu Polo Classic, ti-l dau daca il vrei.

Link către comentariu

:salut: am un polo 2006 si am tare nevoie de un manual de reparatii; multumesc f. mult celui care ma poate ajuta.

astept raspuns si pe adresa de mail mfm70@orange-gsm.com

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Daca e Polo Classic 6KV2 (1999 - 2001) sunt si eu interesat!

Link către comentariu

Scuze ca n-am mai postat de mult timp, am fost destul de ocupat. Manualul merge la Greuceanu, iar o copie xerox la Cipri, asa cum le-am promis. Inca n-am facut copia xerox, ii contactez pe ambii cand e gata ca sa le dau cartea si copia xerox.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am si eu Classic 2001 motor ALM. as vrea cu disperare copie de manual. thanks

Link către comentariu

• 4 years later...

mai ai cumva manualul ala pentru vw polo clasic, pt ca eu chiar am un vw polo si sincer imi face citeva fitze nu prea vrea sa functioneze cum vreau eu, astept un raspuns ,salut

Link către comentariu

• 11 months later...

Am si eu un polo classic si as avea nevoie de un manual ,daca ma poate ajuta careva.ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!