Jump to content

depuneri calamina

Ratzoiu
 Share

Postare recomandată

Salut ,

am aflat de curand cum ca motoarere diesel mor mai repede decat benzinarele datorita depunerilor de calamina . Vroiam sa stiu cat de adevarat este acest lucru si daca exista tratamente speciale ptr acesemenea situatii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce calamina? De unde calamina? E cumva fan benzina persoana care ti-a comunicat acest lucru?

Link către comentariu

Da intr-adevar cel care mi-a zis asta conduce un benzinar :blink:

Link către comentariu

da...este tare tipul....eu motor pe benzina neumblat in el cu peste 1 milion kilometri nu am vazut...dar diesel da.

Link către comentariu

Oricum nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme 3-400.000 Km merg linistit si nu cred ca o sa ai tu masina cu atatia km :lol: .

Link către comentariu

Asta cu siguranta nu dar eram putin ingrijorat mai ales ca acum beneficiez de o remapre gratie Dl.Voine si ma gandeam si la niste powerplus-uri . As vrea mai multi caluti dar fara sa-mi afectez uzura motorului si chestia cu de punerile de calamina ma cam ingrijora !!

Link către comentariu

daca vei folosi un ulei de calitate slaba,vei avea si calamina.......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!