Jump to content

Mers în şuturi - Passat 1.9 TDI

Executron
 Share

Postare recomandată

Buna Seara

Am si eu o intrebare despre o posibila problema. Mergeam cu Passat-ul pe DN1 frumos asha parca de 2-3 ori in 100 de km parca mashina a facut "hac" adik o secunda n-a mai tras si dupa aia si-a dat drumul.La drumul de intoarcere iar a facut o data. Nu ma pricep la mecanica si nici altii din familia mea ( :P ). Oare ce poate sa fie?

Mentionez ca masina trage f.bine fara intreruperi si acele "hac"-uri au avut loc la mers constant si de 2-3 sapt nu le-am mai simtzit indiferent de viteza, dar imi sta pe creier sa nu mai faca d-astea :scratch:

Multumesc pt timpul dvs. :lol:

Modificat de Executron
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

posibil de la filtru de motorina. schimba-l daca nu l-ai schimbat de mult timp

Link către comentariu

Am si eu acelasi "HAC" aleator ... intre 1900-2000 RPM, dar inca nu i-am dat de cap.

Link către comentariu

Daca e de la pompa, sau ceva din ea, nu stiu daca vag-comu' o vede; alte testere nu vad problema, se memoreaza doar in unitatea de control a pompei; trebuie verificata pompa. (de ex cu KTS).

Link către comentariu

KTS pus pe pompa.... numa asa vede defectu..... Nu prin OBD.

Link către comentariu

Filtrul cred ca l-am schimbat... acu 1000 km i-am schimbat distributzia totu revizie (nush daca intra aici) (daca ma gandesc bine nu tzin minte daca a fost dupa sau inainte HAC-ul). Mda exact p-acolo cred pe la 2000 rpm adik mers constant... Merg in orash mult si nu am simtzit deloc chiar si duminik cand traficul permite viteze constate (:). Sapt viitoare merg la munte si sa vedem daca mai face hac-uri d-astea... :| Nu mi-e foarte clart cum e cu testele aste VAG-COM deshi am vazut pe forum dar n-am intzeles clar unde se fac.

Multzumesc mult pt. raspunsuri. :D

Link către comentariu

acel hac e posibil sa fie de la turbina, sa agate un pic dupa care ii da drumul, se manifesta ca un gol de putere, deci faceti9 un log si p[unetil aici ca sa vedem ce e acolo

Link către comentariu

As fi foarte recunoscator daca atzi putea sa-mi datzi un link sau explicatzi rpd in ce consta acest log si cum se face evident.

M-am gandit la turbina dar la acceleratzii agresive (si fac des d-astea, nu ma pot abtzine) nu simt niciodata vreun hac... Chiar o ia foarte liniar...

Link către comentariu

acest log se face in mers cu vag-comul, daca nu aveti unde sa-l faceti sunatima pe mine si se rezolva

0740983295 ciprian

Link către comentariu

• lupo_bv changed the title to Mers în şuturi - Passat 1.9 TDI

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!