Jump to content

Reparare MAF ?

soundmaker
 Share

Postare recomandată

Acum caut sa vad in Ro unde-l gasim.

O solutie alternativa ar fi folosirea unui spray pt. contacte electrice ( alcool izopropilic) care se gaseste la toate magazinele de piese electronice.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

uite ca mai facut curios maine testez cu spray de contacte :rolleyes:

Link către comentariu

Deja am citit o multime de topic-uri de pe forumurile straine si iti garantez ca functioneaza perfect.

Daca merge dai berea ?? :rolleyes:

Link către comentariu

Acum caut sa vad in Ro unde-l gasim.

O solutie alternativa ar fi folosirea unui spray pt. contacte electrice ( alcool izopropilic) care se gaseste la toate magazinele de piese electronice.

spray de contacte am si eu

abia am schimbat azi unul la o octavia care era cu pompa distribuitoare si sintomul era ca nu mai tragea,scotea fum si la accelerare mai puternica intre 1000 si 200o de ture cloncanea pompa de injectie de ziceai ca rontaie moara

pe ala vechi il am si o sa incerc ci spray

partea interesanta ca cel vechi avea pe el cand l-am scos o funingina neagra ca m-am facut negru pe maini

Link către comentariu

Cred ca o sa fii uimit de rezultate.

Asta daca e doar senzorul murdar si nu ai probleme in partea electronica a senzorului.Dar 90% din probleme aparute la MAF sunt murdarirea senzorului asa ca problema e rezolvata.

Eu tocmai am demontat un MAF ca sa vad cum arata la interior.

Link către comentariu

Cred ca o sa fii uimit de rezultate.

Asta daca e doar senzorul murdar si nu ai probleme in partea electronica a senzorului.Dar 90% din probleme aparute la MAF sunt murdarirea senzorului asa ca problema e rezolvata.

Eu tocmai am demontat un MAF ca sa vad cum arata la interior.

fa si tu nite poza sa-l vedem si noi la interior cum arata

pai am inteles ca are ceva nichelina pe acolo ca si traductor

in schimb partea electronica a lor intradevar se defecteaza numai cam in 1%din cazuri

Link către comentariu

In mod cert se curata usor si se "repara". Am vazut si eu o gramada care vindeau "procedura de reparare"care de fapt e o simpla curatare. Multe firme se ocupa cu reconditionare de MAF intr-o zi! Partea mai interesanta e ca multi fac si recalibrare. Habar nu am cum o fac la maf-urile noi. La alea mai vechi era un arc care isi pierdea elasticitatea si pe care il invarteau putin cumva si asta era tot. Cred ca daca esti dibaci, ai putea face recalibrare si cu un aspirator si un maf BUN..:scratch:

Link către comentariu

l-am curatat eu cu alcool de contacte si nu m-a tinut decat 1 luna aprox 1800km... deci nu va mai amagiti.. cumparati-va unul nou!

Link către comentariu

Deci .. e multa zarva pentru nimic !!?!???

Pe forumurile straine se spune ca reziltatele sunt uimitoare dar nu zice nimeni cit tine .

Pacat !!!

Link către comentariu

un prieten din alba-iulia foloseste acest spray,e f priceput la masini..chipuri,reparati..de toate,a facut specializare in germania.

are efect merge aproape ca nou o vreme ..cateva mii de km si apoi crapa de tot.asta am inteles de la el

ca solutie de urgenta daca nu ai bani sau se vinde masina ... e perfect:)

Link către comentariu

Iata un link unde scrie ca se poate curata cu solutie de curatat franele sau o solutie cu procent ridicat de alcool.N-am probat si sper sa n-am(curand) nevoie:

http://www.geocities.com/ublatz/TDI-Probleme.htm

se curata din parti

:)

amincercat eu unul a unui prieten ieri de am innebunit curatandu-l si nimic

"_

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!