Jump to content

Un sfat ?

Skyppy
 Share

Postare recomandată

Salutare, nou pe aici, iar motivul este un sfat. gasit Skoda Octavia, 1998, calculator, abs, srs, inchidere, jante aliaj, motor 1.6 benzina, euro 2, stare generala buna. Este cu nr de italia, cu carte verde...bani. cam 3000 euro, sper sa iasa mai ieftin. Parerea voastra, merita? Se va putea dupa 1 ian inmatricula? Si la cat m-ar ajunge...(daca reusesc sa o iau, ne mai vedem pe aici, daca nu, probabil doar o sa va urmaresc discutziile, mersi anticipat)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare, nou pe aici, iar motivul este un sfat. gasit Skoda Octavia, 1998, calculator, abs, srs, inchidere, jante aliaj, motor 1.6 benzina, euro 2, stare generala buna. Este cu nr de italia, cu carte verde...bani. cam 3000 euro, sper sa iasa mai ieftin. Parerea voastra, merita? Se va putea dupa 1 ian inmatricula? Si la cat m-ar ajunge...(daca reusesc sa o iau, ne mai vedem pe aici, daca nu, probabil doar o sa va urmaresc discutziile, mersi anticipat)

Nu te baza pe nimic si niciodata nu te grabi...

Asteapta 1 Ianuarie!

Link către comentariu

este cumva cea care era pe autovit cu nr de italia 1.6. jante in forma de stea in 5 spite,e verde inchis din ce imi aduc eu aminte.stiu masina aceea, era din hunedoara si era la 2750 de euro a cumparat-o unu(din constanta) si o vinde mai departe am vrut si eu sa o cumpar(gasisem si eu anuntul-dar mam interesat si nu merita).mai are numerele valabile pana in 2007 octombrie parca sau ceva de genu.

nu are srs ci asr.

in mare nu merita masina.parerea mea

trimite-mi un link unde sa o pot vedea sa iti zic daca e aceasi masina

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

un link nu am, am poza cu ea... si probabil e aceiashi

Modificat de Skyppy
Link către comentariu

da asta e:(

ideea e ca te vei complica mult cu aceasta masina

tu esti din bucuresti?

Link către comentariu

Nu, sunt din Constanta. Totusi, inmatricularea dupa 1 ian 2007, cat ar putea sa coste ? Ca una din acelashi an, inmatriculata in Ro ajunge la 6-7000. Si cu cartea verde, care este exact treaba...?

Link către comentariu

vand masini ca stea zilnic...nu ti recomand...tipu vrea sa scape de ea...asteapta 01.01.2007

Link către comentariu

va multzumesc mult la totzi. daca nu mai sunt si alte pareri/sfaturi, rog un admin sa inchida topicul si eventual sa stearga si userul meu, ca sincer nu shtiu daca voi mai avea ocazia sa particip la alte discutzii cu voi, propietari de skoda/vw. Mi-a facut placere. Succes

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!