Jump to content

Golf 4 Sh sau Ford fiesta nou ?

edyyy
 Share

Postare recomandată

O alta problema ar fi daca cumperi un ford nou, ca la Tiriac costa intretinerea foarte mult. Te rupe de bani.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.Ba baieti am gasit un golf 4 2003 1.9 tdi 130 CP(cu CHIP de la 101),esp abs comp bord climatronic jante,la pret bunicel si merge si in leasing,masina costa 9800 EURO.Partea naspa e ca e in 2 usi si multi imi spun ca o s`o vand greu de tot.

Maine,am vb cu cineva sa mergem cu golfu sa faca o diagnoza...Daca masina ar fi buna (km reali ,tot) ar merge s`o iau ?Eu zic ca m`ar aranja mai tare ca un ford nou (si chel)....Ramane asta cu vanzarea...ca e in 2 usi,bine pe mine nu m`ar deranja rau asta ca nu prea car lume cu masina,da fac o gramada de km pe luna(2500 km lejer).Astept opiniile voastre.

salut

Link către comentariu

stai linistit cu revinzarea, ca doar nu te grabesti deja s-o dai. scoate tu tot ce poti din ea si apoi mai vorbim. oferta suna foarte bine. ai grija sa se uite la ambreiaj si distributie, caci remaparea le-a solicitat mai mult.

Link către comentariu

Cu revanzarea cam ai dreptate . Cel putin eu m-am lovit de acest aspect cand am vandut fostul Golf IV 1.6 care era in 2 usi. Dar asa cum tu vei lua masina asta asa si altii vor lua ceva in 2 usi. Mult succes si sa ne spui ce alegere ai facut. Numai bine !

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Hai noroc.Mi`am luat in sfarsit masina !

E golf 4 din germania 2002,1.9 TDI 101 CP.Masina are 110 000 km(reali):

-ESP

-volan piele 3 spite,schimbator frana de mana imbracate in piele

-tenmopat

-clima tronic

-cd si casetofon originale VW cu magazie de Cd

-proiector ceata

-bara si grilajul,oglinzile de tuning

-jante pe 17"

-suspensii sport

-scaune incalzite & sport

-cotiera fata

Mai multe nu`mi vin in minte o sa`i pun si poze...Am dat pe ea 9000 EUR sa vad cat m`o ajunge si vama acuma(am luat`o pe frima).

Link către comentariu

Deschide-ti un topic nou la masina mea, sa-o vedem pe frumoasa. Chiar sunt nerabdator sa vad nishte poze frumoase cu bara si grilaj gen tuning de care vorbesti.

Link către comentariu

E golf 4 din germania 2002,1.9 TDI 101 CP.Masina are 110 000 km(reali):

Sa o folosesti sanatos, dar eu nu cred ca masina aia are numai 110,000 km. Daca mai pui inca 100,000 te apropii de adevar.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

tare-s curios cum stii tu atat de sigur cati km are masina aia... poate ne luminezi si pe noi restul

Link către comentariu

Poate chiar are km reali, fiindca nu a fost tare ieftina pentru o masina din 2002.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!