Jump to content

Mi-a venit Passat-ul

Florin AMARIUCAI

Postare recomandată

La RCD500 magazia este incorporate. Adica nu ai ceav in portbagaj. Apesi butonul de load si poti baga acolo 6 CDuri cu MP3 uri.

De pe volan poti regla volumul poti da innainte si innapoi melodiile de pe un anume CD.

Butoanele sunt iluminate cu rosu noaptea.

Alea de pe volan nu cred ca sunt luminate. Eu parca asa tin minte. O sa ma uit in seara asta mai exact.

Link către comentariu

Sau este buton de on/off la luminile butoanelor de pe volan ? Theo are asa si ma gindesc ca optiunea ar trebui sa fie mai la toate. :)

Link către comentariu

si butoanele de pe volan sunt luminate si unul dintre ele are functia on+off.Spun asta pentru ca si Octavia le are asa si ma gandesc ca la Passat.....ar trebui sa fie la fel

Link către comentariu
Sau este buton de on/off la luminile butoanelor de pe volan ? Theo are asa si ma gindesc ca optiunea ar trebui sa fie mai la toate. :rolleyes:

Sunt luminate si butoanele de pe volan.

Dar nu cred ca are on/off.

Link către comentariu
Sa-l stapinesti sanatos si sa te bucuri cu el si de el.

Cum ti se pare cutia DSG?

Cutia DSG nu prea are cum sa dezamageasca pe nimeni. Atat in oras (intr-un trafic infernal ca in Bucuresti) cat si pe sosea sau autostrada.

Greu mai revii la o cutie manuala dupa o astfel de cutie.

Link către comentariu

Gresit, chair daca a mai fost discutia asta. Exista pe Passat optiunea asta, ai si padele si poti sa schimbi si de la schimbator. Stiu pentru ca am si folosesc si e si mai fun de la padele. Parerea mea.

A mai fost discutia asta pe aici.

Nu exista si pe Passat optiunea asta.

de pe vol de pe volan reglezi volumul indiferent ce asculti: radio, cd normal, cd cu mp3

...

este adevarat ca de pe volanul multifunctional nu poti sa reglezi decat volumul la mp3 player?

butoanele de pe volanul multifunctional sunt luminate noaptea?

multumesc pentru raspunsuri!

PS: viitor posesor de B6 (benzina)....

Modificat de nae
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!