Jump to content

Dora the Bora

andalex

Postare recomandată

Permiteti-mi sa v-o prezint pe Dora...

Ne-am cunoscut pe data de 25 septembrie 2006, a fost dragoste l-a prima vedere, desi o stiam din auzite. Am vazut-o, am placut-o, am luat-o si pe ea nici n-am intrebat-o... Am oficiat repede relatia noastra ca sa n-o pierd si ca o recunoastere a dorintei de a ramane impreuna, pe data de 1 octombrie ne-am inscris pe VWFORUM...

Dora s-a nascut la sfarsitul anului 2000, dar este model 2001, multumita parintilor ei, familia VAG din Wolfsburg, pe care o cunoasteti si voi cu siguranta... E de familie foarte buna !!! Are un corp de limuzina foarte dragut, desi daca era mai mare era mai bine. Deh, familie mare, renumeratie mica dupa buget...

Dar ce conteaza cel mai mult, este sufletul ei de 1,9 TDI in care zburda cam 90 de cai putere. Nu sunt multi, dar pentru mine sunt de ajuns.

Trebuie sa va spun ca desi are o varsta venerabila, se tine foarte foarte bine, asta si datorita faptului ca a fost tare cumintica la viata ei... cam 56.000 km, cand am cunoscut-o !!! Verificati !!! Iar eu fiind asa de indragostit de ea, i-am tras repede vreo 3.000 km in luna de miere, asa ca sa vad ce stie.

CV-ul ei nu este deloc impresionant: climatronic, 2 airbag-uri, 4 geamuri electrice, volan de piele, oglinzi heliomate electrice si incalzite, cotiera spate, presuri textil si cauciuc originale, ABS, chestii, socoteli...

Am scolit-o repede cu o navigatie MFD si boxele pe spate (meditatii in particular), pedale de Audi TT (cu profesor WOW), cotiera fata (cu profesor CODATEL), pres cauciuc in portbagaj foarte util (lecturi suplimentare).

Am incaltat-o cu jante tabla, anvelope de iarna Dunlop si capace, care erau din zestrea ei, in stare perfecta.

Am cumparat 1 set de jante de aliaj, originale VW, pe care o sa i le fac cadou la primavara, sau cine stie, poate chiar mai devreme...

O scot la plimbare in fiecare zi si de abia astept sa ajungem la prima intalnire, sa o cunoasteti si voi.

Dar pana atunci, va mai scriu un episod din aceasta povestioara ilustrata, ca aici nu mai am loc....unde o sa va spun si ce vreau sa-i mai fac !!!

Link către comentariu

Lasa-i intii sa aiba o relatie stabila... (se stiu abia din septembrie). Se gandesc ei la copii dupa asta. La multi km fara probleme!

Link către comentariu

In primul rand, multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca povestioara noastra. :angry:

In al doilea rand, tin sa precizez ca avem deja un copil... :P

In al treilea rand sa continuam..

Un lucru important in cariera ei este ca are deja schimbata distributia.

Va spuneam in primul episod de covorasul de cauciuc din portbagaj, pe care vi-l recomand cu toata caldura, pentru ca nu mai am grija ca murdaresc mocheta cand mai caram un cartof, o ceapa sau o carnita....

Sa va spun ca are si scut de tabla, dar cred ca trebuie un pic suprainaltata.

Eu zic ca Dora este foarte multumita de relatia noastra, pentru ca ma ocup permanent de ea si chiar investesc... multa carte... in ea.

Vreau ca Dora sa mai aprofundeze urmatoarele cursuri:

- cursul de... incalzire in scaune;

- cursul de... computer de bord, bineinteles cu schimbarea IC cu inele cromate si tot restul si dichisul....

- cursul de... frana de mana din piele;

- cursul de... tempomat;

- cursul de... stergatoare aerotwin originale VW;

- cursul de... elemente de interior si de exterior cromate - highline;

- cursul de... CD changer si eventul DVD cu un LCD separat pentru copil;

- si nu in ultimul rand faruri cu xenon....

Sunt sigur ca nu o sa recuperez niciodata aceste investitii :P , dar important este sa fim fericiti atat cat vom fi impreuna.

Promit sa va tin la curent cu progresele Dorei, pe masura ce le va face :P

Daca ar vedea sotia mea ce-am scris aici despre Dora, ar avea multa compasiune pentru mine :angry: si poate un pic de gelozie...Deh, ca intre femei, :P

Cu acestea imi iau ramas bun de la voi, colegii mei de suferinta... si 'drive safe and don't drive drunk' :P pe cat se poate...se intelege :P

Link către comentariu

Domnu' Andalex - esti tare! Si aici includ - ce masina ai, cum o prezinti si ce vrei sa o mai "inveti"!

Mult succes la "cursuri" si-ti doresc sa iei din prima examenele, cu 10! :D

Multe mii de km. prin multe mii de locuri faine!

Link către comentariu
  • Administrator

:P Bine-ai venit in mijlocul nostru ! Frumoasa masina si frumoase ideile pentru viitor . Sa va stapaniti sanatosi unul pe celalalt , km muuuuuuuuuuuulti si fara reparatii nici tie nici ei . :P

:D

Link către comentariu

Super prezenarea....si super este si masina...sa o stapaniti sanatosi si multi km fara probleme

Link către comentariu

salut Dora the Bora :rolleyes:,

e chiar simpatic felul cum ai prezentat-o .. parca e un personaj din poveste, si se vede ca tii la masina cu adevarat ! Sa aveti o relatie frumoasa si sa plimbati peste tot copilul in siguranta !

Toate cele bune, si familiei si Dorei :angry: !

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Te felicit pt.masina,arata super.Daca te rog i-mi spui si mie de unde se poate face rost de covoras pt. portbagaj,si la ce pret?Multumesc. :Driver:

Link către comentariu

Multumesc tuturor de urari si sa le primiti inapoi inzecit... :P

Covorasul din spate l-am comandat la Midocar si a fost parca in jur de 200 ron. Se poate comanda pentru orice model VW-AUDI, din cate stiu... Cred ca puteti intreba si la volksparts adica pe volksman.

Bafta la toti... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!