Jump to content

Inca una in familie

C.T.C.

Postare recomandată

Skoda Octavia 1.9 TDI..revin cu detalii

deocamdata 2 poze facute in graba si cam murdara, recunosc.. :D

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

Felicitari :( e misto culoarea , stiu ca s-a mai zis dar imi place :hainoroc: sa nu uiti sa o "uzi" , e important aspectul asta :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sa fiu sincer, eu nu vad nici o poza atasata... sa fie oare asa murdara ca nici pozele nu se mai vad? :) :lol:

Link către comentariu
Sa fiu sincer, eu nu vad nici o poza atasata... sa fie oare asa murdara ca nici pozele nu se mai vad? :) :)

nici eu nu vad poze...

pozele se vad intr-un mod special? sunt atasate pe undeva, sau doar nu le-ai pus?

Link către comentariu

baieti eu am atasat 2 poze, intr-adevar cu masina putin murdara insa nu este vina mea ca au disparut.. :rolleyes: voi incerca sa fac zilele astea cateva poze si sper sa se lamureasca "dilema"

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si multi km , dar vrem s-o vedem si noi :rolleyes:

E o problema generala as spune , de cand cu "upgrade-ul " forumului la noul 2.2.1 , multi au cam ramas fara poze .....

Deci , asteptam new pics .

Link către comentariu
  • 5 months later...

Gata baieti si cu pozele

Scuze pentru intarziere, dar nu prea mai am timp de masina de cand mi-a "furat-o" sora'mea insa tot in familie a ramas, nu?In sfarsit am reusit sa fac cateva poze asta pentru a va face idee (cei ce nu stiu masina) cum arata.

Alte detalii despre motorizare si alte maruntisuri ..soon :lol:

post-2262-1182102859_thumb.jpg

post-2262-1182102864_thumb.jpg

post-2262-1182102870_thumb.jpg

post-2262-1182102876_thumb.jpg

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!