Jump to content

Jante 17'' pt Leon

Ratzoiu
 Share

Postare recomandată

Salut ,

mi-am luat jante de 17'' cu cauciucuri 225x45xR17 si as vrea sa le pun pe masina mea un Leon TDI de 2002 dar nu stiu daca le pot pune direct sau trebuie sa fac vreo modificare in aripa . Eu am suspensii normale si as vrea sport dar ma gandesc ca nu cumva din cauza coborarii garzii la sol sa imi atinga

cine a trect prin asta va rog postati aici !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Practic nu o sa ai nici o reducere sesizabila de inaltime (vezi calculatoarele de anvelope recomand siteul www.carbibles.com ) si doar o mica eroare la vitezometru si kilometraj (in minus). NU recomanda nimeni in schimb sa pui tocmai acum cauciucuri late care sa te transforme in saniuta. ATENTIE singura corespondenta pe 17" pt modelul in cauza este la 205/50/17 !!!

Oricum topicul asta isi avea locul la "jante si anvelope" si nu aici.

Modificat de Reed
Link către comentariu

Eu am deschis acest topic aici ptr ca eram interesat sa aflu daca masina mea ar trebui sa sufere modificari sau nu ptr un set de jante 17 cu dimensiuni de 225x45x17 . Scuze daca am gresit locatia rog un moderator sa mute acest topic

Link către comentariu

Nu tre sa modifici nimic. Daca toate dimensiunile sunt bune nu tre sa schimbi nimic. Nu este suficient 17" si dimensiunea anvelopelor (astea doua sunt bune).

Ia in calcul si ET-ul J-ul si gaura centrala (banuiesc ca distanta intre prezoane deja ai luat-o)

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=14858&st=0

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cu siguranta nu o sa iti atinga nimic pe acolo.Eu am pe spate 235/45/17 si cu 5 oameni si full de bagaje la munte nu a atins nimik.Ia in calcul in schimb cele spuse de motanul.Bafta

Link către comentariu

Sigur nu o sa atinga nimic!

Masina mea e echipata din fabrica cu jante si cauciucuri cu aceste dimensiuni si chiar daca are suspensii mai rigide, aspectul acesta nu conteaza.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Sigur nu o sa atinga nimic!

Masina mea e echipata din fabrica cu jante si cauciucuri cu aceste dimensiuni si chiar daca are suspensii mai rigide, aspectul acesta nu conteaza.

putem vedea si noi niste fotografii ??

Link către comentariu

Vreau sa-mi schimb si eu jantele de fabrica de 15' (dragute de fapt) cu unele de 17'.

Ce imi recomandati ??

Link către comentariu

Iti recomandam sa citesti putin regulamentul si sa scrii mai frumos.

Link către comentariu

Imi cer scuze. M-am grabit sa postez inainte de citirea Regulamentului. Nu ma asteptam sa fie atat de strict.

Totusi astept un raspuns.

Link către comentariu

Este foarte subiectiva alegerea. Ca recomandari: la dimensiunea asta sa nu aibe buza. vor parea mai mici. sunt putine jante cu buza care arata bine leon. ar trebui sa fie un model cu cat mai putine spite ca sa se potriveasca cu liniile simple ale masinii.

un site cu multe modele este: http://www.wheelmachine2000.de/ acolo selectezi felgen, iar apoi iti apar in stanga producatorii iar sub producatori modelele acestora.

iti alegi cam ce ti-ar placea si apoi ne dam si noi cu parerea. :D

Link către comentariu

atata timp cat se pastreaza diametrul si latimea jantei nu este nevoie de modificari. confortul va avea de suferit. poti sa pui pana la 20"daca te tin banii

pana la 19" inclusiv se poate merge daca ai grija. 20" sunt de show

Modificat de mmneg
Link către comentariu

post-5343-1167684523_thumb.jpg

Ce parere aveti de Leon pe 19' ?

Oare trebuie modificari ?

cam ai nevoie de o modificare (dupa gustul meu), discurile de frina sint foarte mici, as pune unele mai mari

Link către comentariu

cred ca se referea la modificari obligatorii :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!