Jump to content

Golf IV Variant 1.9 TDI

PleauPleau

Postare recomandată

este prima mea masina cumparata prin eforturi proprii(avand in vedere ca pana acum o luna jumate,doua am condus dacia lu tata, berlina din 1997:P)

am fost mereu atasat de golf III pentru ca mi-a marcat generatia mea insa era mai greu sa achizitionez un model putin rulat de care sa fiu multumit tehnic vorbind asa ca am optat pentru golf IV.

nu a fost optiunea mea modelul variant(sunt tinta unor mistouri cu masina mea de familist:))),dar asa a fost sa fie.

am umblat prin ziare,targuri,cunostinte si din cateva zeci de modele l-am ales pe acesta:

dsc00146fk9.th.jpg

golf IV variant,

model 2003(nu stiu exact dar din ce m-am interesat am inteles ca cei de la vw cand produc o masina dincolo de luna august a anului curent o trec in anul viitor asa ca na...),

motor 1,9 TDI,

101 cp(74kW),

AXR

modelul este baza exceptand faptul ca cel care l-a comandat l-a blindat in air-baguri(in fiecare din scaune,perdea si bineinteles in bord).

am de gand sa-i cumpar multe nebunii in timp si o sa incep cu rotile,cotiera etc ;).

ca fapt divers l-am cumparat cu 96.000 km si am facut in aproape intr-o luna 4500 km.sunt nebun dupa ea.

p.s. pe forum umblu de ceva timp insa n-am considerat ok sa ma inscriu fara un motiv plauzibil ;) asa ca va salut :P.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos .. pune si tu mai multe poze .;) interior chestii ... si la mai multi km .. apropo cati bani ai dat pe ea?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos & iti urez sa nu ai nici un incident cu ea . Cat despre "masina de famist" ai fi surprins cum poate sa arate un variant cu, cateva modificari ;). Numai bine!

Link către comentariu

Sa ai noroc la ea si cat mai multi km, am si eu una la fel si nu imi pare rau ca am luat-o variant, cand am mers la mare au intrat pt. prima data toate lucrurile fara o aranjare ingenioasa. Apropo cat ai dat pe ea?

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi Bro.....Masina cea ma frumoasa si cea mai buna este cea pe care o ai

Asa ca glumele sa nu fie din invidie.Stai linisit e super masina daca o mai aranjezi putin e numai bine

ps Pune si tu niste poze cu ea si mai multe detali PRET / KM / DE UNDE AI LUATO / AI FACUT TESTUL CAND AI LUATO?

numai bine si so stapinesti sanatos :beerchug:

Link către comentariu

mai am trei prieteni cu g4 variant si, dupa ce am condus masinile lor, am vrut neaparat sa iau acelasi model, mai ales ca-s "familist" :D

daca ai facut deja 4500Km ai realizat probabil cat de "sportiv" se poate comporta variantul.

sa-ti traiasca

Link către comentariu

dsc00087nq8.th.jpg

dsc00085zr8.th.jpg

cateva poze facute cu mobilul.

multumesc pentru urari.poze nu prea am pus pt ca exact cum am mai spus modelul este de baza;dar am de gand de fiecare data cand o sa i adaug ceva sa pun poze detaliate.

Alexdj m-a costat 9000 euro in cap.m-am targuit nitel + mi-am pastrat nitel calmul pentru ca omu a cerut 9700 da i-as fi dat si 10.000 asa de mult mi-a placut la prima vedere :hainoroc:))).

am laut-o la 96.400 si la test a scos nota 9 din 10 cu mici probleme la intercooler(scurgeri care le-am remediat) si frana spate(se deplaseaza la viteze mari si frane bruste cu catva centimentrii) si alte chestii care nu merita mentionate.

la test a scos 105 cai :)(i-am trecut si semnatura) ;mi-a explicat inginerul ala ca la turatii mari arde si ulei nu numai combustibil si ii mai creste si puterea.

cam asta ar fi de zis.pana la vara o sa arate cu totul altfel. :P

p.s.:fiind un noob tdi schimbam pana acum cateva saptamani vitezele ca la dacie la 1900-2000;acum am aflat ca turbina trebuia protejata si trebuie turata a.i. sa ramai mereu in preajma celor 1900 rpm;sa nu fie motorul subturat.eu sunt acum in faza de documentare.daca mai aveti sfaturi asupra modului de condus le primesc din toata inima :(.

Link către comentariu
  • 3 years later...

Tind sa cred ca un 2500 rpm sunt suficiente, iar in exterior 4000 sunt deajuns, Rosu 5000 nu este indicat deoarece am auzit ca iar cam da in cap turbinei .... ( probabil sunt doar vorbe) Cunoscatorii sa ma corecteze...

Link către comentariu

Cred ca a si vandut-o din 2006 pana acum. La profil vad ca are una cu motor pe benzina de 1.4 acum, deci cred ca nu-i mai sunt folositoare sfaturile cu privire la TDI ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!