Jump to content

Constanta - Se cauta mecanic de Golf 2 Diesel

elenic2000
 Share

Postare recomandată

Salut! Acest topic este in special pentru constanteni.

M-am hotarit sa deschid acest topic dintr-un motiv vabil dupa cum observ pentru toata tara - lipsa mecanicilor si in special de diesel de Golf II. In afara de Bucuresti si unele judete din Ardeal unde situatia se prezinta mai bine, in restul oraselor din tara situatia e sub orice critica. Eu personal am gasit numai cioflingari. Daca aveti un mecanic bun va rog din suflet sa-mi dati si mie adresa lui sau orice altceva care sa ma puna in contact cu acesta. Pentru inceput trebuie sa refac motorul.

Va multumesc si astept ajutor din partea dvs.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

este unul foarte bun. viseaza golf 2, mai ales diesel. pisica il cheama. nr: 0722.669.222. spuneti ca sunteti din partea lui cristi cu golful albastru gti. are service-ul pe o strada paralela cu ion ratiu.

il recomand. mi-am facut motorul la el. preturile sunt mai mult decat ok.

Modificat de cristivw
Link către comentariu

Multumesc! O sa iau legatura cu el.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!