Jump to content

Passat R36

vladDC
 Share

Postare recomandată

Daca Golful isi are "fiara" sa R32, de ce nu si-ar avea-o si Passatul.

Incepand de anul viitor va fi disponibila pe Passat o motorizare de 3.6 litri , care va dezvolta o putere spre 300 de cai.

Masina va avea si modificari de design interior si exterior, asemanatoare cu Golf R32.

Cateva imagini aici: http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y&am...;o=Passat%20R36

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Draguta masinuta....designul chiar foarte asemanator cu Golf R32!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Da, nu e rau deloc...5.7 suta...cred ca pe Golf ar face minuni motorul asta.Dar parca vad ca nu il vor pune.Poate cand va aparea scIROCco nou ...ramane de vazut. Am citit undeva ca va exista un model Audii TT RS cu acelasi motor dar de 350 cai.

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Noi imagini cu Passat-ul R36 B)

img17462btrs0.th.jpgimg17475zlfk1.th.jpgimg17502suuu7.th.jpgimg17571sngr4.th.jpgimg17609vaqb0.th.jpgimg176312xnmv4.th.jpgr361xx4mm9.th.jpgr362qq0tv8.th.jpg

Modificat de DANNY VW
Link către comentariu

nea e prea tare:)) parerea mea simplu si discret singura cheste care nu imi place e ca nu are proiectoare in bara:) restul e super

Link către comentariu

• 3 months later...

A trecut atata timp de cand am tot citit despre R36 pe net si nimic...nici pe pagina la nemti ...se va vinde masina asta pana la urma sau nu?

Link către comentariu

R36 se vinde numai pe piata din SUA si costa 50.000$. (32.000$ fara taxe cel 4motion si cutie automata, fata de 30.000$ cel normal). Masina are mari probleme tehnice, cum ar fi pompa de ulei care la un moment dat sare din locul ei din cauza unor nituri care nu tin si strica tot motorul...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!