Jump to content

geamuri ude pe interior

lucus80
 Share

Postare recomandată

Dupa fiecare ploaie sau spalat de masina, daca las geamul jos si il ridic la loc, ajunge plin de apa pe interior.

Se intampla la ambele geamuri fata (pe spate nu am incercat inca). Nu e nevoie sa-l cobor de tot... si daca il las 10 cm si ridic la loc, tot se uda. Mai ciudat e ca si la 5 zile de la ultima spalare a masini, eu tot nu pot sa las geamu jos fara sa-l "mozolesc" tot. Problema a aparut de mai mult timp dar acu pare ca se agraveaza...

La voi se intampla asa ceva ?

Din ce am mai citit pe net, pe un forum din Franta, erau mai multi posesori de Leon cu aceasi problema, iar cei din service-uri cam ridicau din umeri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da e valabil si la mine! cred ca e o problema de cherdere :)!

Link către comentariu

Pai faceti ceva ca altfel in scurt timp va trebui sa razuiti gheata si pe interior! :( Acum pe bune:ce probleme au Seaturile astea noi,de necrezut,ma tot gandesc daca urmatoarea masina va mai fi Seat.Eu pers. nu am problema asta la Altea mea dar pt. asta am altele,pare a fi o prob. numai la Leon. :(

Link către comentariu

Tu ai dreptate... la chestia cu gheata nu m-am gandit pana acuma.... cam in 1000km trebuie sa fac prima revizie. O sa semnalez atunci problema si vedem ce se poate face.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am prezentat problema la revizie. Nu au avut o solutie, dar nici eu nu am mai insistat. Desi spalasem masina cu o zi inainte, cand am vrut sa-i arat cum se uda pe interior....surpriza..... nu sa mai udat.

Din ce am mai citit pe un forum din UK, pare o problema de conceptie, pt care deocamdata nu exista solutie.

Link către comentariu

am observat ca pe frig acum nici la mine nu se mai uda asa! cine stie ma rog nu e asa suparator!

Link către comentariu

• 2 months later...

salutare tuturor

sunt posesorul unui seat new leon de aproximativ 3 luni de zile si am aceeasi problema ca si voi.

geamurile fata se uda pe interior.

am fost la service sim cei de acolo au dat din umeri. nu stiu ce sa faca.

este rusinos ca la o masina de 20 mii euro sa se intample asta.

nu stiu la ce service sa ma duc sa imi rezolve problema.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
salutare tuturor

sunt posesorul unui seat new leon de aproximativ 3 luni de zile si am aceeasi problema ca si voi.

geamurile fata se uda pe interior.

am fost la service sim cei de acolo au dat din umeri. nu stiu ce sa faca.

este rusinos ca la o masina de 20 mii euro sa se intample asta.

nu stiu la ce service sa ma duc sa imi rezolve problema.

Nu dau din umeri numai cei de la service-urile din Romania. Am tot cautat pe net si la fel se da din umeri si pe la service-urile din Franta si Anglia. Se pare ca este o eroare de conceptie pe undeva.... Nu am auzit de nimeni sa rezolve problema, nici chiar cu schimbarea garniturilor de la geamuri...

Link către comentariu

nici eu nu am avut probleme cu geamurile astea...dar in schimb am cu stopul dreapta spate...musculite si putin condens dupa spalare

Link către comentariu

• 1 month later...

verificati asezarea garniturii de etansare de la geamuri.

La mine doar la usa de la sofer era asa ca in imagini. Nu am avut probleme nici pe stanga nici pe dreapta, desi pe dreapta era"ingropata".

post-3433-1176581600_thumb.jpg

post-3433-1176581605_thumb.jpg

post-3433-1176581614_thumb.jpg

Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare,

La mine am observat ca dupa ploaie se uda putin tapiteria de pe interiorul usii stanga spate. Doar acolo. Geamul e perfect uscat, si cu toate astea nu inteleg cum poate sa ajunga apa pe tapiterie.

Link către comentariu

• 2 years later...

Eu am o problema si mai complicata. Am incercat sa deschid un topic dar nu am reusit asa ca am scris aici. Poate ma ajuta cineva. De vreo 2 sapt de cand cu ploile aste am gasit apa in fata dreapta ( la pasager). Moketa uda... am dat presul la o parte am lasat s-a uscat. totul ok. la cateva zile iar ud....dar moketa este imbibata cu apa de o storci. am dat capitonajul acela jos, sa se usuce si m-am luat de cautat pe unde intra apa. M-am urcat in masina, am pus pe cineva sa toarne apa pe masina cu furtunu...nimik. Am desfactu filtrul de polen am zis ca poate pe acolo..nimik. a doua zi dimineata am gasit in coltul din stanga de la pasager o dara de apa. am incercat sa mai torn apa sa vad dar degeaba... nu curge deloc...gasesc apa doar cnand ploua afara "mokaneste" toata noaptea sau ziua. Stie cineva pe unde? sau a mai patit cineva asta? Astept sfaturi.... va multumesc. Si imi cer scuze ca am scris aici dar nu am reusit sa deschid un alt topic.: Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum.

Link către comentariu

Prin dreapta fata iti trece furtunul care iti alimenteaza cu lichid de spalat luneta :( si pe acolo curge. Eu aveam aceiasi problema dar s-a manifestat la revizie. Eu nu sterg aproape niciodata luneta si nu aveam cum sa sesizez treaba asta.

A durat cam 30 de minute sa rezolve treaba cu furtunasul (iesise dintr-o imbinare).

Link către comentariu

Nu este de la furtunasul acela...am verificat imi arunaca apa in spate pe luneta si nu se uda jos. :(( am dat toata moketa si buretele jos si m-am uitat. Daca dau sa arunce apa in spate pe luneta nu se uda. doar cand ploua afara mokaneste :((( poate stie cineva. Multumesc.

Link către comentariu

Doar ca sa reconfirm, leonul tau este 1P dupa motor corect? Ai fi primul ever care se plange de aceasta problema.

Daca este 1M este topic cu Imi ploua in masina.

Link către comentariu

Doar ca sa reconfirm, leonul tau este 1P dupa motor corect? Ai fi primul ever care se plange de aceasta problema.

Daca este 1M este topic cu Imi ploua in masina.

Este 1P. Am spalat masina din nou cu presiune...am bagat apa si pe dedesup si pe la aripi....nimik nu a curs deloc in masina....dar daca ploua afara mokaneste gasesc apa in fatza dreapta. (la pasagerul din fata la picioare ) :Computer:( pe unde o intra? AJUTOR!!!

Link către comentariu

E posibil sa intre prin usa, daca ai scurgerile infundate. Spala din nou masina cu presiune cateva minute si verifica daca iti curge apa intre usa si fata de usa din interior.

Link către comentariu

@TYC

Ai trapa(schiebedach) la masina? Eu am avut la ultima mea masina(Toledo 1L) si exact aceasi problema am avuto. S-a infundat unul din furtune(din 4) ce ducea apa de pe masina(de la trapa) si imi curgea apa direct la picioarele pasagerului, binenteles pe sub mocheta. S-a rezolvat desfundand furtunul introducand o sarma flexibila de sus pana jos sub masina, lucrul asta l-au facut baietii in service, nu eu.

Link către comentariu

Nu am avut probleme de genul asta. Sigur nu se prelinge apa dupa ce deschizi usa?! In cazul geamurilor cei de la spalatorii ar trebui atentionati sa nu mai tina pistolul cu jetul puternic de apa impotriva garniturilor pentru ca stim cu totii ca acestea sunt mult mai sensibile in comparatie cu cele ale altor marci.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!