Jump to content

TOXIC GOLF

TOXIC

Postare recomandată

Cam tarziu(o am de aproape un an) dar tot mai bine decat niciodata imi arat si io jucaria....

GOLF IV Edition - 2 usi - fabricatie 2001

Culoare - Black Pearl Effect

Motor - 1.9 TDI (ALH) + chip...pe la 116 CP

Dotari - ABS, ESP, 4 airbag-uri, discuri fata-spate, aer conditionat, geamuri electrice, oglinzi heliomate electrice si incalzite, computer de bord, easy-entry, cotiera fata si spate, chei-briceag, alarma , praguri aluminiu etc. etc. etc.

Adaugate - Volan piele, jante aluminiu titan look 7,5/16" cu Good-Year Hydragrip + cauciucuri de iarna, Stopuri Black Magic Colours de la Hella, fusta spate originala GTI V6 + ornament final dublu Borla, lumina alba pe faza scurta si led alb pe pozitie

Audio - Sistem Sony - head-unit CA 900(piesa rara) + 4 difuzoare si 2 twetere + statie si subwoofer cu dubla bobina(ocupa spatiu putin dar suna foarte fidel)

Cu siguranta am mai uitat cate ceva dar imi imintesc io....

Am cumparat-o personal in februarie 2006 din Germania unde a fost tratata cu grija... cei care au vazut-o stiu de ce spun asta...

Planuri de viitor... hmmm multe si marunte...

Oricum nu va fi niciodata o masina modificata extrem... incerc sa o pastrez cat mai "clean" dar in acelasi timp speciala...

... in fine sper ca vor urma...

- inele de crom pe ceasurile de bord...

- fusta fata originala 25th anniversary GTI sau ceva asemanator

- faruri Hella Black + angel eyes gen Ice... nu sunt sigur inca...

- un eleron foarte clean si finutz

- etrieri vopsiti

... efectul asta de perla ii da un usor iz de mov negrului...

... un interior de care-s foarte multumit cum a fost pastrat...

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

Foarte frumos,deja incepe sa ma enerveze de ce mi-am luat variant,ca-mi plac la nebunie astea simple.

Modificat de Zoltan
Link către comentariu

:) da domnle'... inca un 2 doors ce face cinste grupului ! sa il stap sanatos. ;)

asa e frumos sa ne inmultim. sa facem un "2 doors squad" ? tu, zGb, unknown_web, eu... si cine mai e.

eventual un photo shoot all !

la interior s-a terminat filmul in aparat? :) ia sa vedem volanul de piele, HU, si cotierele...

din poze ii trebuie suspensie sport. ;) ai vazut la Sighisoara ca da bine!

si poze cu fusta de GTI :P... si bine ca dai EDIT ca sa fie nevoie sa editez si eu :P

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

... head-unitul a fost ales special ... vezi culoarea si cercul discret de crom de pe schimbator... mai lipsec doar inelele din bord ... dar vin si alea...

... mic dar suficient de al dracu'.... recomandat celor care prefera fidelitatea si nu decibelii....

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

Frumoasa, cunoastem. Dar.....mai treci si tu pe la intalniri :)

S-o porti sanatos :)

Link către comentariu

Frumoasa ! S-o porti sanatos ! Dar totusi esti din Sighisoara, asa ca te mai asteptam si la intalniri in Tg Mures, caci acum incepem sa ne organizam si noi serios, deja am facut primul pas. Te asteptam odata ! (cel putin!) :)

Link către comentariu

Frumosa masina, si foarte foarte ingrijita. Si din cate se pare , o sa fie neagra de la cauciuc pana la plafon :)

Link către comentariu

:) E, da...arata excelent interiorul. Te invidiez...iar SONY-ul se potriveste de minune..Sa ai parte numai de bucurii cu ea. :)

PS imi plac la nebunie reglajele de crom sau aluminiu de la gurile de aerisire :(

Modificat de mohordbx
Link către comentariu

CE SA MAI ...... e suoper masina si ff ingrijita la multi km fara reparati si fara evenimente

cat te-au costat sub si statia si ce marca sunt....ma intereseaza

so conduci voios :D

Link către comentariu

frumoasa si de efect...cateva modificari subtile la exterior sunt binevenite :D

succes in continuare.

Link către comentariu

din ce in ce mai multe masini frumoase printre noi...si pentru noi.La mai mare si la mai multe.S-o stapanesti sanatos si sa ne anunti cand incepi modificarile...daca vor fi.Oricum...arata bine, nu'j ce ti-as mai putea recomanda sa schimbi.

Link către comentariu

E suficient sa spui ca ai 2 usi :(. Masina arata bine, si e foarte bine ingrijita, mai ales pe interior. Seamana cu a mea :(. Si jantele imi plac, nu par de 16. Singurul lucru cu care nu sunt de acord e culoarea scaunelor :(.

Sfat: Faruri pe fond negru. Se schimba mult fata masinii.

Sa o stapanesti sanatos :(.

PS: E de retinut ideea cu 2Door Squad :D.

PPS: Neaparat sa pui o grila cromata :P.

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

super masina! ca doar o vazuram si pe viu. imi plac jantele ca sunt cu decolteu adanc, dar parca n-am vazut husa minune de piele de la volan. ai renuntat la ea?

sa ai bafta de ea!

ps cam putine usi, dar deocamdata cred ca nu ai nevoie de mai multe. :banghead:

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

....mersi de aprecieri... uite si o poza cu volanul mai in clar... ma bucur ca dupa ce ati vazut cum a iesit la mine multi dintre voi v-ati hotarat sa va comandati... astept un discount de la pitstop pentru promovarea produselor vandute de ei :banghead: ....

... statia si sub-ul le am de la un amic din Germania... nu stiu ce firma sunt dar merg bine impreuna si isi fac treaba excelent...

...si la pleoape m-am gandit... dar mai intai as vrea sa schimb farurile si abia apoi sa ma hotarasc daca ii fac un bad-boy discret sau ii pun doar pleoape....

... grila cromata?.. am inteles sugestia... dar cred ca o sa merg pe ideea de "black on black"... singurul element de crom ce mi-ar placea, asta daca as avea bani mai multi de bagat, i-as pune niste jante negre cu buza cromata pe 17... sau poate nu :)... ca as fi prea "pimp"

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

Astazi am aflat ca km mei de pe bord sunt cei reali! Thanks Cipos!

Desi ma asteptam sa fie asa niciodata nu poti fii foarte sigur.... E de bine!

Link către comentariu
  • 1 year later...

Salut! Mai pune si tu niste poze cu masina ... si cu elementele descrise la inceputul topicului, ca s-au pierdut toate, si sunt tare curios... :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!