Jump to content

Aerotwin Retrofit

bj
 Share

Postare recomandată

Si-a pus cineva asa ceva pe masina?

Eu unul mi-am pus si nu sunt foarte multumit. Stergatoarele nu calca pe toata lungimea lor, iar in 2-3 saptamani deja au inceput sa lase dare.

Cel putin cel din dreapta are o parte de vreo 10 cm care atarna in aer si nu sterge deloc.

Nu stiu ce sa fac. Nu as schimba bratele pentru ca cu stergatoare normale se comporta foarte bine.

Am pus topicul asta aici pentru ca nu stiu daca parbrizele de pe masini similare au aceiasi curbura, ducand la problemele pe care le am eu pe Leon :)

Sincer am fost mai multumit de niste "trompete" de 7RON luate din Carrefour, care macar calcau pe toata lungimea bratului si la care ma asteptam sa faca dungi dupa 3-4 saptamani.... :)

Din punctul meu de vedere stergatoarele de 15 RON (setul) s-au comportat mai bine decat cele de 100 RON. Cred ca voi prefera sa imi iau 7 seturi de 15 RON decat sa dau banii pe asa ceva (cel putin pentru masina asta)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine e aceeasi problema. Insa dupa ce le-am cumparat m-am desteptat. Trebuia sa iau modelul pentru Golf 4 (550mm / 450mm pentru drepata). Eu am cumparat 550/550 (21'), insa desi o parte del stergatorul din dreapta sta in aer cand ajunge in contact cu geamul sterge foarte bine.

Am dat 900.000 pe ele. Dupa mine merita toti banii :)

Link către comentariu

Eu am de mai bine de un an Aerotwin Retrofit, modelul de Ibiza (cod Bosch A533S, 550 + 475mm). Sterg ff bine, desi cel din dreapta la pozitia "parcat" nu sta lipit pe geam cu toata lungimea. Cand se uzeaza lama (la mine dupa 2-3 luni), cauciucul se poate extrage si inlocui cu cel de la un stergator Alca Graphite, e cea mai buna combinatie. Aerotwin-ele nu acumuleaza zapada/gheata/noroi.

~Nautilus

Link către comentariu

btw. "trompetele" din primul meu post sunt alca graphite :(

repet: foarte multumit de ele la raport calitate/pret :(

Link către comentariu

• 3 months later...

eu m-am scos cu stergatoare Aerotwin de la second. am incercat cu rabdare cca. o ora demontind de pe diferite masini mai multe stergatoare. m au costat 10 RON ambele. :P

Link către comentariu

• 2 months later...

masini din parcare? :blink: :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!