Jump to content

BORA Probleme cu farurile

Eugen Dragan
 Share

Postare recomandată

Mai tata ma confrunt si eu cu aceiasi problema.Am incercat vreo trei tipuri de becuri dar fara nici un rezultat deosebit.M-am gandit la polis dar sunt sanse mici de izbanda,asa ca mi-au ramas cateva propuneri:1-sa schimb farurile(dar nu modelul"TYC")2-sa pun instalatie xenon dupa o polisare in prealabil,sau 3-le l-as asa si circul numai ziua :lol:

Uite aici! (postul #123)... rezolvarea la aceeasi problema am avut-o si eu.

Modificat de AdCrys
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 7 months later...
  • Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~Aurelian~

15

• vladpo

11

• simall

7

• AdCrys

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 year later...

recomand sa iti pui si pe faza lunga xenon aurelian pt ca o sa ai impresia cand treci pe faza lunga ca ai lumanari sau nu are nici un efect eu am pus si pe scurta si pe lunga.uite eu am pus si pe scurta si pe lunga am farurile schimbate puse fk si xenon scurta si lunga de 6000k si se vede superb.bafta

post-100044-0-63911900-1322416251_thumb.

Link către comentariu

Eu zic sa va puneti si pe proiectoare si pe pozitii si pe ceata spate si pe mers inapoi si chiar pe frana. CSENON rules. :ceuameni:

Link către comentariu

• 4 months later...

am pus faruri noi pe un bora din 2001,xenoane,dar tot nu se vede bine,se vad niste umbre stie cineva de ce,si daca se poate face ceva.multumesc.

Link către comentariu

pai si ce tip de faruri ti-ai pus?cu lupa,normale,OEM, sau AM?din cate stiu eu dupa ce iti pui faruri noi si/sau xenoane ar trebui sa mergi sa ti le regleze.

Link către comentariu

am pus faruri normale cu proiector incorporat am fost sa mi le regleze la service,le-au reglat,dar cei de acolo mi-au spus ca daca vreau sa am lumina,sa imi pun becuri normale.adica cum, din acelea cu lumuna galbena?

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

se referea la Xenoane sa renunti la ele si sa pui cum zici tu...din acelea cu lumina galbena...care daca iei ceva de calitate...nu mai e lumina galbena...

Link către comentariu

am vorbit cei care mi-au montat xenoanele si au spus ca farurile de bora au unghiuri moarte inca din fabricatie si mi-au recomandat faruri cu lupa.as pune becuri normale,dar puteti sa imi spuneti ce fel de becuri mai de calitate,ca nu prea le am cu astea.multumesc.

Link către comentariu

Intri la benzinarie si vezi care sunt cele mai scumpe becuri de-acolo cu soclul tau. Astfel, te apuci si cauti apoi pe la magazine ca la benzinarie dai aproape dublu. Majoritatea celor de la Philips si Osram sunt foarte bune si mai ales se vad la fel ca xenon-ul pe masina si tu o sa vezi mai bine pe drum cu ele.

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

cred ca deja stii ca farul de bora foloseste H4...si alegi ori de la philips..ori de la osram ceva mai bun..il intrebi pe vanzator care e mai bun...

sau...mai ai varianta sa iti pui lupe cu xenon..si deja e altceva

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Intr-adevar lupe cu xenon de 5 - 6000k ar fi remediul IDEAL pt. farurile de bora si nici nu costa mult...

Si daka totusi vreti o claritate si mai buna a geamului exterior al farului, recomand sa cautati pe piata GEAM DE STICLA. Sunt ceva mai rezistente in timp decat vechile geamuri din plastic dur pe care le avem toti pe masini...

Eu am cumparat de curand un set de becuri OSRAM NIGHT BREAKER PLUS si mi se par acceptabile. Lumina este buna nu ma pot plange, pt k fata becurile vechi ( niste philips-uri obisnuite ) acestea sunt de 3 ori mai bune... Acum ramane la apreciereea fiecaruia sa opteze la ce crede el k este potrivit pt. masina sa.

Bafta!

Link către comentariu

Eu mi-am montat xenon AM (H4) si sunt multumit de lumina. de asemeni am facut si o polisare a farurilor.

Link către comentariu

eu nu stiu,cu toate ca am pus faruri noi, xenon h4,tot se vad umbre,nu este lumina constanta pe toata suprafata

Link către comentariu

salut,

Nu pot spune ca aveam probleme cu farurile, se vedeau cat de cat ok, dar aveau portiuni cu lac sarit asa ca am hotarat sa le polisesz putin si aveti mai jos rezultatul testului.

Nu pot pune mai multe fotografii dar sa stiti ca merita o polisare chair daca nu sunt foarte maturite.

Numai bine.

post-64701-0-49963900-1335818126_thumb.j

post-64701-0-08765800-1335818188_thumb.j

Link către comentariu

stefanutz30

eu de vreo 3 ani am pus becuri bixenon (si faza scurta si faza lunga) de 5000k

rezultat este muuult mai bun decat vechile becuri si se poate vedea in poza atasata o comparatie cu masina unui vecin care are faruri noi dar becuri clasice

singura chestie care nu-mi place este ca farurile nu imprastie lumina in mod uniform, asa ca am lasat farurile la maxim in jos ca sa fiu sigur ca nu deranjez pe cei care vin pe contrasens

iar faza lunga ... aproape niciodata nu o folosesc, ca imi este suficienta faza scurta care lumineaza drumul chiar si la 10-15 m :)

post-68319-0-56719700-1335853520_thumb.j

Modificat de stefanutz30
Link către comentariu

nu am pus faruri cu lupa,am pus faruri normale TYC

Link către comentariu

@ stefanutz30 - cam deranjezi orice ai face, oricat de in jos ai regla farurile.

Link către comentariu

la masina tatalui meu am montat bixenon de 4300k si le'am reglat pe acel aparat de cam 1 an....lumineaza foarte bine,nu am primit nici un flash,faza lunga e foarte rar folosita...ce e drept am polishat si farurile ca inainte erau cam galbioare.

Modificat de zebrocksky
Link către comentariu

• 3 weeks later...
polisare_faruri50

cine mai are probleme cu farurile matuite sa ma contacteze pe privat, reduceri.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut ! am un golf 4 si l-am lovit in bot mi s-au rupt suportii la faruri le-am facut si imi bat tot in jos ce pot sa le fac ?

Link către comentariu

• 3 years later...
Bogdan Butnariu

Salut.

Iti raspund dupa multi ani. Aveai dreptate la ce ziceai cu matuirea farurilor in partea de sus. Asa am patit eu la faruri si nu mai am suficienta lumina pe faza scurta. Evident, solutia e sa cumpar alte faruri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!