Jump to content

BORA Probleme cu farurile

Eugen Dragan
 Share

Postare recomandată

Ca toata lumea de aici am avut si problema cu farurile.

Primul pas a fost: BlueVision de la Philips. Rezultat: lumina mai alba dar tot slaba.

Pasul 2: Vision Plus de la Philips Rezultat: lumina alba si mai puternica. Destul de multumitor.

Pasul 3: faruri cu angel eyes si lupa pe faza scurta. Pret 170 EURO. Rezultat: cu becuri normale (!) - ALTA VIATA! Chiar vad pe sosea! Cu becuri Vision Plus e si mai bine

Pasul 4: xenon pe farurile cu angel eyes si lupa (am si spalator de faruri) Rezultat: nu poti sa iti doresti NIMIC mai mult!

APROPO: farurile si instalatia de xenon sunt de vanzare cu 400 EURO tot.

Va recomand cu caldura! [de 6000k ] :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ~Aurelian~

15

• vladpo

11

• simall

7

• AdCrys

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pasul 3: faruri cu angel eyes si lupa pe faza scurta. Pret 170 EURO. Rezultat: cu becuri normale (!) - ALTA VIATA! Chiar vad pe sosea! Cu becuri Vision Plus e si mai bine

:D 170E ;) unde ai gasit la pretul asta?

Link către comentariu

pai si daca nu stim germana :beer:

rudolf: ti le-ai comandat de acolo? cat te-au ajuns cu transport samd... :winter:

Link către comentariu

Ultima pereche m-a costat 149.99 + transport pana in Germania la prietenul meu 8,- De acolo mi le-a adus el cand a venit in RO. Cautati pe forum la servicii, sunt colegi care aduc chestii de pe ebay.de

Link către comentariu

Stie cineva daca la FK exista si faruri cu lupa dar fara angel eyes? Sau alti producatori, iar daca este cineva care are montate astfel de faruri poate sa ne spuna si noua daca e vreo diferenta? Multumesc.

Link către comentariu

are voinea de la fk cu lupa dar fara angel eyes si sunt chiar de vanzare parca

Link către comentariu

• 2 months later...

O intrebare am si eu, poate un pic off topic dar ....

Am un Golf 4 din 2002 si am de gand sa-mi schimb farurile(am avut un accident si unul e bagat la schimbat pe asigurare cu toate ca e ok are doar aripioarele de prinde rupte).

Acum pe masina am faruri Hella.

Am gasit faruri cu Angel Eyes cica Hella pe la 993RON(asa zik aia de la magazin). Am mai gasit pe net la http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=1250 cam aceleasi faruri dar FK cu 1269,98 RON.

Cum se comporta farurile FK? Geamul e din sticla sau plastic? Se matuieste ? Ce alte probleme pot aparea ?

Link către comentariu

Spre deosebire de bora unde farurile FK sunt foarte bune (ma refer la lupa, ca la angel sunt varza), farurile FK de golf sunt foarte proaste. Din ce am citit pe forumurile din anglia si state, se sustine ca farurile de golf 4 Fk sunt mai proaste decat cele originale. Deci nu faci nicio afacere. Ia Hella. Much better.

Link către comentariu

Intrebarea mea era referitor la preturi. E posibil ca faruri Hella sa fie mai ieftine decat FK ?

Si nca ceva. Ce faruri cu angel eyes imi recomadati pt golf 4 ???

Modificat de hremus
Link către comentariu

Orice e posibil. Nu prea cred... Pai la golf 4 am inteles ca ar fi cel mai ok Hella celis.

Link către comentariu

mario zaccaria

1-de unde ti-ai luat farurile angel eyes si cat au fost???

2-la cele de la fk le mai poti ridica si cobora din masina cu motorasele vechi sau vin cu latele noi?

Cum sta treaba???

Link către comentariu

Se pun motorasele vechi si merge foarte bine. Ca lupa sunt foarte bune. Vizibilitate foarte buna (eu am pus si xenon). Le-am luat de la o firma din timisoara si m-au costat cam 300 de euro.

Link către comentariu

mario zaccaria
Se pun motorasele vechi si merge foarte bine. Ca lupa sunt foarte bune. Vizibilitate foarte buna (eu am pus si xenon). Le-am luat de la o firma din timisoara si m-au costat cam 300 de euro.

Scuze ca te intreb Vlad,esti cumva din tm sau arad.

Tu deci ti-ai schimbat angel eyes ca ti s-au ars cu plexi glas, crezi ca mai bune ar fi cu lupa dar fara angel eyes.

Cum se numeste firma din tm de unde ai luat ca si eu sunt din tm, si stiu cateva firme dar costa la 12mil si ceva.

Scuze ca te tot intreb dar se vede "de la o posta" ca te pricepi. :lol:

Link către comentariu

mario zaccaria

Priviti niste faruri de la FK super ieftine si fara angel eyes dar din pacate nu au lupa dar cred ca se vede ff bine

http://www.fk-automotive.de/downloads/pdf_...age_423-424.pdf

Modificat de mario zaccaria
Link către comentariu

Sincer sa fiu nu cred ca sunt mai bune decat originalul. Adica ideea e ca daca e sa schimbi ceva la faruri iti recomand sa iti iei lupa. Acum s-ar putea sa fie acelasi far ca al meu dar fara angel. Nu stiu sigur. Si daca iti pui lupa si mai pui si xenon, deja o sa fie extraordinar. Bafta si daca te mai pot ajuta intreaba nu te sfii. :)

Link către comentariu

Am gasit faruri cu Angel Eyes cica Hella pe la 993RON(asa zik aia de la magazin).

Eu sunt 99% sigur ca ce ai cumparat tu de la magazin nu sunt faruri Hella originale cu Angel Eyes. Acestea costa de la 430-450 euro in sus (vorbesc de faruri pt Golf). Pentru Bora nu exista faruri Hella cu Angel Eyes. Uita-te aici.

Link către comentariu

1-de unde ti-ai luat farurile angel eyes si cat au fost???

2-la cele de la fk le mai poti ridica si cobora din masina cu motorasele vechi sau vin cu latele noi?

Cum sta treaba???

gasesti la firmele de tuning, eu am luat de la rudolf dar au fost aduse de pe ebay, poti vb cu codatel, si le-am montat motorasele de pe farurile vechi. pretul lor este in jur de 250euro

O intrebare am si eu, poate un pic off topic dar ....

Am un Golf 4 din 2002 si am de gand sa-mi schimb farurile(am avut un accident si unul e bagat la schimbat pe asigurare cu toate ca e ok are doar aripioarele de prinde rupte).

Acum pe masina am faruri Hella.

Am gasit faruri cu Angel Eyes cica Hella pe la 993RON(asa zik aia de la magazin). Am mai gasit pe net la http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=1250 cam aceleasi faruri dar FK cu 1269,98 RON.

Cum se comporta farurile FK? Geamul e din sticla sau plastic? Se matuieste ? Ce alte probleme pot aparea ?

cu hella sunt dotate si cele de fabrica sunt dpv calitativ cam cele mai bune. FK nu sunt atat de calitative

Link către comentariu

Si la mine unul din faruri tinde sa-si "ingalbeneasca" oglinda, ca e mai vechi, si singura solutie o vad aceea de a revopsi din nou oglinda cu ceva. Nu stiu daca ar fi un asemenea spray cu vopsea nichelata sau ceva. Am incercat la un far sa dau cu solutie de curatat geamuri si mi-a dizolvat luciul de pe oglinda. A fost bun de aruncat. Si era HELLA. Deci de fapt se produce o alterare ireversibila a oglinzii farului. Un spray cu vopsea gen nichel sau crom ar fi minunat pt. asa ceva, dar de unde?

Link către comentariu

Consider ca oglinda nu o mai repari cu nimic asa cum a fost. Nici un spray nu creeaza acea suprafata de reflectie a luminii.

Singura solutie: alte faruri. :D

Link către comentariu

Ma intreb, oare prin ce procedeu se vopseste oglinda aceea in fabrica? Sau unde se fabrica oglinzile, ar fi o sansa. Tre' sa ma interesez... :wub:

Link către comentariu

• 2 weeks later...
mario zaccaria
Sincer sa fiu nu cred ca sunt mai bune decat originalul. Adica ideea e ca daca e sa schimbi ceva la faruri iti recomand sa iti iei lupa. Acum s-ar putea sa fie acelasi far ca al meu dar fara angel. Nu stiu sigur. Si daca iti pui lupa si mai pui si xenon, deja o sa fie extraordinar. Bafta si daca te mai pot ajuta intreaba nu te sfii. :D

Se poate cumpara lupa separat si apoi se poate monta pe farul vechi???

Ar fi prea frumos!

Link către comentariu

Se poate cumpara lupa separat si apoi se poate monta pe farul vechi???

Ar fi prea frumos!

Unde, unde??? Ca acuma iau! :)

Modificat de cosmin_acn
Link către comentariu

stie cineva cum se poate da sticla de la far jos? dar in asa fel incat sa se si poata pune inapoi.mi-a cazut capacelul care acopera becul si as vrea sa-l pun inapoi daca nu e asa de complicat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!