Jump to content

anvelope? de unde?

criss
 Share

Postare recomandată

am anvelope 175/65/R13 de vara si caut aceleasi dimensiuni de iarna. tot ce am gasit sunt f scumpe. stie cineva daca se pot folosi si anvelope 175/70/R13? mersi mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Poate e ciudat (cei mai cu experienta recomanda pentru iarna cauciucuri mai subtiri, care sa "taie" zapada), dar eu am cumparat masina cu cauciucuri de iarna 185/55 R14, fata de cele de vara 175/65 R13.

Vezi daca in certificat mai ai trecute si alte tipuri de cauciucuri (la mine scrie la observatii).

In ceea ca priveste de unde, baietii discutau anul trecut pe forum de Carrefour.

Link către comentariu

• 1 month later...
mpa@tuninggarage
am anvelope 175/65/R13 de vara si caut aceleasi dimensiuni de iarna. tot ce am gasit sunt f scumpe. stie cineva daca se pot folosi si anvelope 175/70/R13? mersi mult!

Da se pot folosi si chiar e recomandat. Avand "balonul" mai mare inalta masina mai mult. Nu este nici o problema! Eu am cauciucuri 205 50 15 si sunt la limita. Dar asta din cauza latimii:)

Link către comentariu

• 11 months later...

Voi ca voi dar eu am cautat anvelope de iarna 185/55/14 si nu am reusit sa gasesc. Am facut un compromis si am pus 2 doar pe fata de 185/65/14. Merge si cu astea dar nu corespund cu dimens celor scrise in certificat. Si nu vreau sa ma cert cu cei de la ARR daca o sa ma opreasca in trafic.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu: anvelope 185/55 R14, cu mentiunea ca pe certificat nu am trecute si alte variante.

Nu am gasit nicaieri in Galati astfel de anvelope (acum am dunlop dar sunt pe duca) a existat varianta sa fac comanda dar mi s-a parut scump.

Ce parere aveti de comenzile pe net? A mai comandat cineva anvelope, sunteti multumiti, cam cat a costat cu totul ? Eventul postati si un link cu site-ul.

Link către comentariu

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu: anvelope 185/55 R14, cu mentiunea ca pe certificat nu am trecute si alte variante.

Nu am gasit nicaieri in Galati astfel de anvelope (acum am dunlop dar sunt pe duca) a existat varianta sa fac comanda dar mi s-a parut scump.

Ce parere aveti de comenzile pe net? A mai comandat cineva anvelope, sunteti multumiti, cam cat a costat cu totul ? Eventul postati si un link cu site-ul.

am gasit good year si/sau dunlop la 250 bucata -de vara... acuma o astept sa vina ca sa le comand si sa le schimb.

Link către comentariu

Eu mi-am cumparat cauciucuri de pe net de aici: http://ssl.delti.com/cauciucuridirect/start.html

Au intarziat cateva zile dar au venit pana la urma.

Eu am roti de 15 pe masina si in magazin erau cam cu 1mil mai scumpe si trebuia sa fac comanda, sa dau avans sa mai astept nu stiu cat, asa ca am luat de la astia.

Link către comentariu

am gasit good year si/sau dunlop la 250 bucata -de vara... acuma o astept sa vina ca sa le comand si sa le schimb.

anvelope dunlop la dimensiunile de care am eu nevoie si ma refer la dunlop sp sport 01 (parca asa se numesc) 185/55/R14 nu am gasit pe net la preturi sub 350 Ron, adica destul de mult...

tu unde le-ai gasit ai dat comanda la o firma din orasul tau sau pe net?

Link către comentariu

anvelope dunlop la dimensiunile de care am eu nevoie si ma refer la dunlop sp sport 01 (parca asa se numesc) 185/55/R14 nu am gasit pe net la preturi sub 350 Ron, adica destul de mult...

tu unde le-ai gasit ai dat comanda la o firma din orasul tau sau pe net?

...un prieten mi le-a gasit de la o firma de piese auto. fara adaos si toate cele

Link către comentariu

am primit raspuns doar de la una din firmele carora le-am scris pe mail, cel putin teoretic am rezolvat problema, 220 ron buc, sper sa nu ma junga mai mult de 250 cu transport cu tot...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu le-am schimbat la inceputul iernii, pe Sos Fundeni, 60 RON/buc, second hand, foarte bune.

Dimensiuni 175-65-R13

Modificat de cezarus
Link către comentariu

• 2 weeks later...

cauciucuri reesapate ..sh.. doar sa ai grija sa nu aiba pori..

avantajul : pretul scazut 40% din cat sunt noi.

au si marimi stranii.. am gasit 195/45 r15 pe cand la toate magazinele de profil erau doar pe comanda..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!