Jump to content

bavete fata aveti?

gabimok
 Share

Postare recomandată

Am cumparat un set e bavete (paranoroi) fata si-a pus cineva dupa achizitionarea masinii.Cum se monteaza?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt urate. Nu le monta. :P

urate dar utile. Sa vii sa vezi ce se intampla fara ele....Exemplul e masina mea ....

Link către comentariu

eu le-am scos si pe alea din spate , arata mult mai bine masina si nici nu mai am frane aerodinamice :D , de murdarit se murdareste exact la fel , doar ca probabil cei care merg in spatele meu au mai mult de suferit , dar e si asta o metoda buna sa-i tin la distanta de fundul meu :))

Link către comentariu

Acum ca tot le-am luat(20 euro-originale),le pun chiar daca intr-adevar,nu sunt estetice ,dar protezeaza destul de bine,la viteze mari in spatele bavetelor vin pietricele cu o viteza teribila.E greu de montat?

Link către comentariu

Am nevoie de masina de gaurit sau alte scule in afara de surubelnita?Bavetele trebuie sa vina cu tot sistemul de prindere in set?

Link către comentariu

Eu am pe masina si aparatori noroi fata, efectul de anti murdarire nu e fantastic, le-am pus ca sa nu-mi sablez aripile/pragurile/usile.Mie imi plac asa , cu vopsea ... :) .

Se pot monta foarte usor, ai nevoie de bituri de surubelnita speciala , de forma stelata + surubelnita sau cheie cu cliket.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Le-am pus,vin perfect si merita banii.Montajul foarte simplu,desurubezi 4 suruburi si atat.Efectul nu e fantastic,dar merita.

Link către comentariu

eu le am de odata cu masina noua (martie) si nu arata rau , consider ca chiar mai bine in cazul unor roti mai inguste nu si al variantei rs cu pneuri 225 , dar cele de pe fata nu protejeaza decat putin cam 10 cm din partea frontala a pragului, restul noroi, in spate surprinzator de curat , deci nu voi renunta la ele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!