Jump to content

Mi-am luat Golf in sfarsit!

N3p0

Postare recomandată

Asta este primul meu golf. Defapt, prima mea masina.

Are asa:

1.9 TDI PD 116 Cp, este din 2001. Toate geamurile electrice, climatronic, 4 airbag-uri, oglinzi electrice heliomate incalzite, senzor ploaie, spalator faruri, cotiera, scaune sport incalzite, jante 17 KM, Pilot automat, ABS+ESP. Nu am computer de bord din pacate.

Am pus si o poza. Astept parerile si in principal sugestiile voastre. As mai vrea sa ii fac cateva modificari. Ma gandeam la un eleron mai subtil.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! :D

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Cam la cat te-a ajuns pretul?

Link către comentariu

Multumesc frumos.

O sa pun curand si poze cu interiorul. Trebuie sa o curat putin.

Merci 'Johnny_K'.

M-a costat 9000 E. Stiu ca probabil e putin cam mult, dar am luat-o in rate si asta m-a interesat cel mai mult. Oricum, nu regret nici ultimul cent pe care l-am dat.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina...e negru sau albastru foarte inchis?

Eu zic ca pretul e destul de ok.

Link către comentariu

Este albastru inchis. Si eu cred ca pretul este bunicel, cu toate ca unii zic ca am dat putin cam mult. Oricum, am destule dotari pe ea si sunt foarte multumit de cum merge. Consumul este foarte mic. Am 6 trepte si intr-a 6-a consuma foarte putin. Cam 5l/100km.

Link către comentariu

Pretul este mare daca ai lua in calcul un motor de 75 CP sau 90; Pt. ce optionale are masina si ce motor eu zic ca pretul este bun.

Felicitari pt. achizitie! Multi km fara probleme.

Link către comentariu

Foarte bine arata masina. Totusi rotile mi se par un pic cam mari. Poate erau mai potrivite niste jante p 16'.

Pacat ca nu are si BC.

Sa o folosesti sanatos si cat mai mult!

Numa bine!

Link către comentariu
Foarte bine arata masina. Totusi rotile mi se par un pic cam mari. Poate erau mai potrivite niste jante p 16'.

Pacat ca nu are si BC.

Sa o folosesti sanatos si cat mai mult!

Numa bine!

Mda, rotile sunt de 17. Adevarul e ca e cam nasol mai ales prin Buc. Chestie e ca am cauciucuri de iarna pe ele si va trebui sa le mai folosesc. Le am si pe cele originale dar sunt cam varza cauciucurile.

Oricum, multumesc pt. urari (si lui theo). Intentionez sa tin masina cat mai mult.

Link către comentariu

Pretul nu e deloc mare pentru ce dotari are si ce motor.

Eu acum ma straduiesc sa iau un Golf (e drept la 131 CP) dar poate cu mai putine dotari si ma ajunge spre 11.000 Eur. Asa ca eu zic ca e un pret bun cat ai dat tu pe ea. :)

Modificat de Johnny_K
Link către comentariu

Masina arata super, cum si jantele, s-o folosesti sanatos si la multi km.

Daca te rog, imi poti spune ce model sunt jantele respective?!

Numai bine

Link către comentariu

sa folosesti sanatos masina, arata f bine.In ceea ce prieveste pretul, stai linistit, ca am o saptamana de cand caut un golf pt un prieten si cu dotari mai putine ca al tau, si cu cai mai putini si nu gasesc.Asa ca bucura-te ca e ok masina si pretul ei.

Link către comentariu

F. bun pretul. Pe mine m-a costat a mea 10200, e drept cu 90.000 km + 2 cauciucuri noi 225/45/R17 de rezerva.

Link către comentariu
Masina arata super, cum si jantele, s-o folosesti sanatos si la multi km.

Daca te rog, imi poti spune ce model sunt jantele respective?!

Numai bine

Pai jantele sunt KM da nu stiu modelul si parca nu scrie pe ele. Au venit cu masina.

Link către comentariu

Si mie pretul mi se pare chiar foarte bun la dotarile pe care le are si arata foarte bine

Bafta si multi km fara incidente la volanul Golf-ului! :rolleyes:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Masina arat foarte bine si nu a fost scumpa deloc. S-o folosesti sanatos

Link către comentariu

Mersi de raspuns, am sa caut pe net mai departe dupa modelul acesta de jante...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!