Jump to content

Vopsire bord fabia


JUG
 Share

Postare recomandată

Ma gandeam ca urmatoare revizie tehnica(peste aprox 1000km) sa fie una prelungita, in sensul ca as vrea sa vopsesc tot interiorul in negru( mai exact Black Magic Pearl Effect) culoarea de la exterior. Singurul dubiu era in legatura cu bordul, de vreme ce nu am apucat sa vb la service despre asta...Cum se demonteaza(dc e nevoie de demontare pt vopsire), e mult de lucru?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:P Si cum se poate vopsi bordul ca doar e dintr-un fel de plastic ? Cele originale nu sunt injectate ? Caci doar si pe interior in structura materialului are aceiasi culoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ba da, dar ma gandesc ca exista o baza de vopsea( un primer,ceva...) care sa se aplice peste plasticul ala ca sa poate fi vopsit...Din cate am vazut din diverse surse nu sunt singurul care a facut asta direct pe plasticul original, fara sa recurga la fibra...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

te complici. eu am vazut pe o fabia un bord facut cu piele intoarsa pe el. una neagra de calitate si daca te plictisesti o dai jos. vopseaua mai greu...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@b77eru: Mersi, a fost si asta un gand la inceput, dar e mai greu, la noi nu se face ca lumea(am vazut cateva incercari), se intretine greu...plus ca vroiam ceva cu aspect lucios si cum nu am de gand sa trec la fibra asta era cea mai buna varianta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uita cu vopsitul...

1. nu tine in timp

2. vopseaua metalizata se va reflecta in parbriz is nu vei fi deloc fericit cu asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!