Jump to content

Tetiera cu lcd si dvd.

bruk74
 Share

Postare recomandată

Am vazut in oferta la un distribuitor de pc-uri asa ceva.A auzit cineva de ele ? Aveti idee daca sunt ok ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vazut ceva asemanator montat la Demon. Poti vorbi si cu el. Sau vii la intalnirea de azi si le vezi...

Link către comentariu

• 2 years later...
  • Administrator

Am asa ceva de peste un an in PLUS. Acum cu kinder no2 in scaun si atent si el la drum lung dupa fiinte colorate miscatoare am nevoie sa mai cumpar o tetiera cu DVD in ea. Caut sursa la pret decent (stiu ca toate se fac in china si sunt de calitate similara toate)

Link către comentariu

• 1 month later...

prin interiorul scaunului. se desface tapiseria si e ok

Link către comentariu

• 8 months later...

Pt tine mai putin ca tre sa fi atent la drum, in schimb pt pasagerii din spate sunt super. Mai ales daca sunt copii si le bagi ceva cartoon-uri.

Am asa ceva de mai bine de 2 ani si nivelul de zgomot facut de cei 2 kinderi a scazut simtitor mai ales la drum lung

Cat despre piese, iti zic ca nu am avut nici cea mai mica problema. Au fost montate profi, si isi fac treaba ca in prima zi. Asta in conditii de utilizare zilnica cel putin 1 ora (cat dureaza drumul dus-intors acasa-scoala-gradinita)

La mine singurul inconvenient la montare a fost ca din cauza ca in ele intra si semnalul TV-Tunerului (deci un cablu in plus) firul lor de alimentare a fost trecut prin buzunarul din spatele scaunului si e la vedere o mica portiune.

In rest daca investitia nu ti se pare mare recomand.

Atasez si cateva poze sa iti fie mai usor sa iei o decizie

Pt alte info va pot raspunde cu placere si pe privat sau telefon (vezi semnatura)

LE- Scuze pt calitatea imaginilor. Odata cu montarea lor recomand si aplicarea de folie pe geamurile usilor spate, laterale(in cazul variantului meu) si hayon

post-52817-1280520048_thumb.jpg

post-52817-1280520080_thumb.jpg

post-52817-1280520129_thumb.jpg

Modificat de dr.vlad
Link către comentariu

Asa cum am spus, vreau sa cumpar pentru fi'mea. E destul de cuminte la drum lung dar sunt sigur ca-i va prinde bine, Deocamdata suntem la capitolul Bebe TV desi incerc s-o conving ca tom&jerry rulles. Ca si pret mi se pare ok atata timp cat calitatea imaginii e buna si nu are probleme cu "cititul" diferitelor dvd-uri. Ma mai documentez

Banuiesc ca sunt chinezarii, nu? Vanzatorul spune ca au memorie antisoc ceea ce e perfect pentru drumurile noastre

Modificat de blueyed
Link către comentariu

Aloha!

Sunt super si eu am in masina pentru pitaci. Le-am comandat direct din China si in ianuarie au fost montate, De atunci merg aproape zilnic 30-60 min si nu am avut nici cea mai mica problema. Eu am comandat cu de toate: TV, radio, jocuri, casti, DVD, Divx...dar pana acum doar pe divx si DVD le-am folosit.

dr. vlad, vad ca la tine sunt pe TV. Spune-mi, te rog, ai TV-digital sau e TV normal? Daca e normal ce antena folosesti si unde o ai montata? Eu nu prea reusesc sa prind mare lucru cu ale mele, si ce prind prind prost.

blueyed poti comanda linistit se vad excelent pentru desene animate (la filme subtitrate nu prea e scrisul lizibil-sau sunt eu prea batran :)) ) iar pretul de 500ron e ok.

Asta e singura poza cu tetierele: post-26868-1280695106_thumb.jpg...o sa pun maine ceva mai relevant.

Link către comentariu

In afara de legatura la curent mai e nevoie si de alte manopere de montaj? Ma refer la varianta fara TV-tuner...

Link către comentariu

Multumesc!

Acum iar e santier pe plafon ca ii montez LCD-ul (laptopul). Cam greu de facut "cutia"...sper sa iasa frumos. :)

Link către comentariu

La mine TV-Tunerul e separat si e digital

Asa ca nu prinzi decat in Bucuresti si de la Viena incolo

In Germania cca 24 de canale

Antene am 2 bucati caci asa a venit tunerul

Iti fac maine o poza sa le vezi

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!