Jump to content

Placute frana - discutii cu si despre ele

Baracuda
 Share

Postare recomandată

textar is the way made in germany spre deosebire de .... ate pe care scrie ca sunt facute in italia ... :D

am nishte ate care au venit cu un kit de frana adika cu nishte zimmermmanuri inca nu le-am pus nici discurile nici ate-urile

dar ate-urile par apropiate daca nu la fel ca textarulrile ca si calitate cel putzin la prima vedere ... dar avand in vedere ca la noi sunt mai scumpe ate-urile tot pe textar voi merge in viitor sunt chiar bune.

Am franat odata de la 200km/h blana de test si m-am oprit aveam textaruri discurile fatza erau roshu incandescent deci placutzele teoretic coapte dar ... dupa constatare am mers si au franat la fel nu am simtzit nici o diferentza de franare ... TEXTAR is GUUT! ... plus ca sunt si pe echiparea originala ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mihai_urotiorc

8

• Fritz

7

• DraKu

6

• Rapier

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu pune ferodo!! eu am pus ... la cateva zile m-am infipt in carligul unei dacii. Avusesem Lucas da scartaiau rau de tot si am zis sa pun ferodo, dar erau ff proaste nu tineau de fel; asa ca am luat de la volksman Textar. Vreau sa iti spun ca e o diferenta de la cer la pamant. Nu arunca prea mult pe ATE deoarece scot aceeasi performanta ca Textar. Un set fata spate 3 milioane 300 de mii.

A se preciza ca placutzele noi nu tin ca cele vechi...trebuie uzate intr-o oarecare masura dupa cara vor incepe sa isi faca treaba. Nu ca as fi fan Ferodo sau mai stiu eu ce.

Aviz celor care isi schimba placutzele.

Link către comentariu

Am cautat si nu am gasit nimik ...

Inafara de ferodo ... cele originale de la audi de cine sunt facute?

Eu am pus "originale" de la reprezentantza din cate imi aduc aminte 3M.

Nu stiu sigur daca aceleasi sunt sipt A4 ( eu am passat) dar stiu ca A4 si Passatul au destul de multe chestii in comun.

Tin sa precizez ca eu am jante de 15 INCH

Link către comentariu

3M nu face placute - face un distantier antizgomot :angry: . Sunt textar sau pagid !

Link către comentariu

lipiciu ala de la 3M e si pentru fixare dar si sa nu cloncane eu am vazut lipici de la 3M si pe ATE!

Link către comentariu

Saptamana trecuta am schimbat si eu placutele pe fata - cumparate de la reprezentanta - sunt FERODO - Made in France - le-am facut rodajul si sunt excelente. Intamplarea face ca si inainte tot Ferodo am avut si am fost foarte multumit. Masina din fabrica a avut Textar.

Link către comentariu

am cumparat originale, dar n-au fost chiar ieftine.

fata - 110 euro

spate - 69 euro (sper ca nu gresesc...)

Rapier, pretul dat de tine e pt. un set complet, sau doar pt. fata?

Link către comentariu

Pretul dat de mine era pentru setul complet. Sunt 220 RON fata si 110 RON spatele...chiar daca nu exact atat, sunt foarte aproape de suma asta. Vorbesc aici de preturile de la Volksman, nu stiu cat ar fi in alta parte.

Link către comentariu

bun, deci am dat pe ele cat pe doua seturi textar... sper sa ma si tina dublu :)

Link către comentariu

Textar au fost si pe masina mea din fabrica.

Link către comentariu

lipiciu ala de la 3M e si pentru fixare dar si sa nu cloncane eu am vazut lipici de la 3M si pe ATE!

Thanx :unsure: :) :lol:

Link către comentariu

• 3 months later...

stie cineva cine este producatorul placutelor de frana originale de pe audi a4 ?

merci

Link către comentariu

Pe A4 si A6, tot sistemul de franare original (doar zona rotii) e ATE : etrier, disc, placute.

Link către comentariu

Pe A4 si A6, tot sistemul de franare original (doar zona rotii) e ATE : etrier, disc, placute. Nu stiu la A8, inca nu am vazut.

Link către comentariu

• 8 months later...

urmeaza sa schimb placutele pe spate.

am gasit unele marca VALEO. ce parere aveti de ele?

Link către comentariu

eu am pus TEXTAR si sunt foarte multumit de calitatea lor si de pretul acestora..170 Ron. ti le recomand cu placere!!!Am inteles ca FERODO sunt slabutze calitativ, iar cele Valeo ,am avut pe fata si mi-au scartait pana in ultima clipa cand le-am schimbat. TEXTAR sunt perefcte ...

Link către comentariu

eu pe masina am avut trw si nu au scartait decat de vreo cateva ori.in rest frana f buna.am fost multumit de ele.intr-adevar janetele se cam inegreau dar asta nu e o problema.la spalaorie se duce negreala imediat.valeo si eu am auzit ca scartaie dar nu cred ca toate sunt la fel

Link către comentariu

Eu o sa le schimb... voi pune Pagid. Un prieten si-a pus Pagid pe A4 al lui si spune ca sunt mult mai bune decat cele stock. Distanta de franare pare mai mica, nu mai intra ABS asa rapid si nu scartaie deloc.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
mihai_urotiorc

Salutari tuturor .... urmeaza sa-mi schimb placutele de frana la masina din semnatura ....imi da-ti ceva indicatii la ce sa am grija??...atunci cand efectuez operatiunea? :blah: merci !!!

Modificat de mihai_urotiorc
Link către comentariu

Daca le schimbi tu personal sa ai grija la etrierele de pe spate sa invarti in momentu in care impingi pistonasu altfel risti sa rupi garniturile si atunci trebuie alte etriere.

Eu am pe masina ATE si sunt multumit de ele si am vreo 20 mii km.

Link către comentariu

mihai_urotiorc

Sa invart pistonasul in etrier ? in ce directie..? ASTA NU O STIAM BINE CA MI-AI SPUS :)....

Modificat de mihai_urotiorc
Link către comentariu

mihai_urotiorc

merci frumos imi sunt de mare folos....Respect!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!