Jump to content

Golf IV 1,9 TDI- my first car

horean

Postare recomandată

Cam ce are:

- 100 CP

- geamuri electrice

-ABS

- clima...etc..

- Obiective de viitor: cotiera (not enough minerals pt mai multe :D )

P.S. interiorul nu am apucat sa il curat,......... :blink:

golfiv001op1.th.jpg

golfiv008ar1.th.jpg

golfiv004kt5.th.jpg

golfiv005bo3.th.jpg

o sa mai urmeze niste poze zilele acestea. Numai bine si spor la :D

Link către comentariu

frumoasa masina!

imi place volanul!

ce cod de motor ai? ATD sau AXR?

mi-a placut faza cu minerals!! nota 10! succes atunci cu colectarea lor!

Link către comentariu

motorul ii ATD ( cu toate ca nu stiu care este diferenta intre ele, nu am apucat sa ma documentez).Important ii ca merge bine.

Link către comentariu

Sa nu deschid alt subiect , va intreb aici. Tapiteria , dupa cum se vede in poza , este deschisa si foarte usor se pateaza , as vrea sa iau in viitorul apropiat ceva huse, dar nu am gasit/vazut nicaieri ceva care sa imi inspire incredere. Vreau ceva care sa potriveasca la fix , material bun si sa fie estetice. Stiti voi unde as putea gasi, si un cost aprox. Culoare inca nu mam hotarat , ceva sa potriveasca cu bordu . Mersi pt eventualele sugestii.

golfiv005mn8.th.jpg

Link către comentariu

parerea mea e ca husele arata jenant orice masina ar fi.... mai bine esti precaut si nu patezi scaunele decat sa pui niste oribilitati pe ele... exista curatarea cu presiune de aburi care face minuni... si eu am tapiteria gri deschis dar pentru ca stiu sa am grija si sa ii stressez pe toti in jurul meu sa faca la fel inca arata impecabil si nu a fost curatata de vreo 2 ani

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

eu am un pitic: VOLANU"...superb !!

LE: las-o fara huse. mai bine o protejezi mai mult :(

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
parerea mea e ca husele arata jenant orice masina ar fi.... mai bine esti precaut si nu patezi scaunele decat sa pui niste oribilitati pe ele...

La fel cred si eu... nu pot arata bine, orice huse sunt... mai bine stai linistit si de banii aia de huse o duci la un centru de detailing si faci interiorul. Bafta!

Link către comentariu

Un pic pe langa subiect dar in pozele tale nu se vad covorasele de la picoare.

Ar trebui sa ai din cauciuc sau textil, au fost scoase pt ca ai facut curatenie sau nu le ai?

Daca nu ar trebui sa pui totusi ceva ca iarna e pe ulita :hainoroc:

Faina masina sa o stapanesti sanatos si multi km far probleme.

Link către comentariu

Am spus mai sus ca nu am apucat sa o curat in interior, dar covorasele erau pe gard la uscat (nu o las eu in pielea goala) :) . In privinta huselor , nu stiu ce sa zic, deageaba am eu grija ca tot se pateaza , mai ales vara daca ii de mers la un scaldat ma trezesc cu niste minunatii de pete de nimeni nu ma crede ca sunt de la haine ude :) , si fiind material deschis foarte repede se murdareste in locurile mai utilizate : spatare scaune, tetiere, etc.... O sa vad cum arata in primavara.

Apropo cat costa o "deratizare" la un astfel de centru de detailing???

Mersi pentru pareri.

Link către comentariu

Frumoasa masina. O sa o vad live saptamina viitoare.

Sunt de aceeasi parere cu colegii...lasa husele...o inbatrinesti.

Sa ai parte de ea.

Link către comentariu

Inca o imbunatatire :lol: (cu ajutorul lui farfarello caruia ii multumesc)

golf001uo6.th.jpg

golf003ya4.th.jpg

asta am pus-o doar sa ma laud ce masina faina am (si ce curata ii)

Sapt viitoare sper sa mai postez o poza in care sa apara si cotiera :vaidecapulmeu: .

Link către comentariu

Draguta culoare !!

Le fel si eu .. nu prea sunt deacord cu husele. Poate poti avea grija de ea ..ca arata fain

Link către comentariu

Mersi pt. aprecieri, si acum o ultima poza (pe anul acesta sigur) cu un ultim accesoriu:

canon001ez9.th.jpg

Cat de repede trebuie sa schimb distributia+schimb ulei+filtre (cam flamanda dupa bani) asa ca momentan ce mai ii trebuie ii doar strictul necesar.

Bine ar fi ca la anu sa mai pot pune poze cu ceva jante, eventual folie...... dar no...ii de ajuns si atat. ;)

imi dadea o eroare la mesajul anterior si nu am putut pune 2 poze.

canon002zq1.th.jpg inca una

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!