Jump to content

toledo in accident

pityu
 Share

Postare recomandată

buna.in dimineata asta am vazut un leon cred ca era,bicolor implicat intr-un accident cam urat...mi se rupea inima...era cu nr.de bucuresti .era cineva de pe forum?oricum...si daca nu.... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu ..un toledo si o dacie(care a ajuns saraca in prapastie)..Numai ca avea fata distrusa si nu prea mi-am dat seama....

Link către comentariu

in dimineata asta am vazut un leon cred ca era,bicolor implicat intr-un accident ale:
Link către comentariu

intre harman si lunca calnicului cam la 300 m de lunca calnicului..frumos seat bicolor..fain.ti se rupe inima

Link către comentariu

Masina ca masina ca poate avea casco si se mai cumpara cu alti bani, dar de vietile pasagerilor ce stii ?

Link către comentariu

nothing..nici salvare nici nimic...cred ca n-a patit nimeni nimic....

Link către comentariu

Naspa. Cred ca stiu masina, adica am vazut-o odata in BV si avea numere de buc.

Important este sa nu fi patit nimeni nimic, ca fierul se indreapta, se inlocuieste, se vopseste si va arata ca nou, dar omul.........din pacate nu

Link către comentariu

• 5 months later...
Naspa. Cred ca stiu masina, adica am vazut-o odata in BV si avea numere de buc.

Important este sa nu fi patit nimeni nimic, ca fierul se indreapta, se inlocuieste, se vopseste si va arata ca nou, dar omul.........din pacate nu

eu eram cu masina. Nu am lovit nici o alta masina. O vaca mi-a sarit in fata si am luat-o pe capota.:Driver:(

accidentu a fost mai mult spectaculos. masina a fost facuta la loc in 3 zile. in poze vaca si.... masina :frigbaitata:

ps. nu am mai intrat demult pe forum

post-5949-1178952515_thumb.jpg

post-5949-1178952526_thumb.jpg

Modificat de grasoo
Link către comentariu

Vaca nu a patit nimic, ca din poza pare in regula.

Link către comentariu

in 3 zile,impresionant...arata bine in 2 culori...cred ca numai asa pot salva vanzarile modelului asta...sa le dea bicolore :)

bine ca nu ai patit nimic...

Link către comentariu

Bine ca n-a fost mai rau . O adevarata performanta , in 3 zile schimbat parbriz+capota+aripa+spoiler+vopsit

( bicolor ).Cred ca nimeni nu ar fi dat un termen mai mic de o saptamana , in conditiile in care erau piesele pe stoc .

BTW , airbag-ul frontal nu trebuia sa se declanseze ?

Link către comentariu

black_shadow
Vaca nu a patit nimic, ca din poza pare in regula.

o fi din cauza ca la impactul ca pietonii e mai "prietenoasa"... asa a fost conceputa. Oricum o vaca=cel putin 6 pietoni

http://www.euroncap.com/Content-CarAssessm.../seat-leon.aspx

http://www.euroncap.com/tests/seat_altea_2004/209.aspx

Link către comentariu

Stiu pe cineva tot cu toledo ( dar nu bicolor ) a luat un mistret si nu a durat doar 3 zile reparatia ci mult mai mult, a fost vorba de aproape tot motorul de schimbat ...

Link către comentariu

piesele erau pe stoc. nu s-a declansat airbag-ul. viteza de impact a fost de max 20 la ora. mai mult s-a urcat vaca pe masina :icon_thumright:

Link către comentariu

Mda ! Bine ca ai iesit fara probleme. Masina se repara.

Eu zic ca totusi trebuia sa fi oprit inainte de vaca. Dar, se poate intimpla oricui pina la urma.

Link către comentariu

o fi din cauza ca la impactul ca pietonii e mai "prietenoasa"... asa a fost conceputa. Oricum o vaca=cel putin 6 pietoni

http://www.euroncap.com/Content-CarAssessm.../seat-leon.aspx

http://www.euroncap.com/tests/seat_altea_2004/209.aspx

Imi place ca e prietenoasa si cu pietonii dar prefer sa nu faca cunostinta cu nici un strain.

Modificat de Geogvn
Link către comentariu

Te rog, spune si unde ai facut reparatia asa repede. Poate pui si o fotografie sa vedem cum a iesit masina. Bafta !

Link către comentariu

black_shadow

din poze doar tabla e sifonata. Sasiul nu pare afectat sau deformat. Tablele inlocuite si vopsite. Si tablarie cred ca este pe stoc destula datorita faptului ca e cel mai adesea afectata. Pana la urma cred ca e un timp normal de service. Asta e cea mai plauzibila explicatie.

Link către comentariu

Masina a fost reparata la Dona Craiova, dealeru din Craiova. Super tari baietii. Poza din avatar e facuta dupa accident pentru un calendar. A iesit bine. Vaca pur si simplu a sarit in fata masinii cand mai aveam vreo 15 metri pana la ea. Nu am avut cum sa o evit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!