Jump to content

Faruri Passat B4

kovacs
 Share

Postare recomandată

Nici cu lupe pe timp de noapte si carosabil ud nu se vede mai bine ,ma refer la xenonul de 6000k.Eu am lupe cu xenon 6000k .Cel mai bun xenon pe lupe e de 4300k !

eu am faruri cu lupa si xenon de 6000k si cred ca se vede destul de bine...

nici eu nu recomand o nuanta mai mare de 6000k pt ca urmatoarele au tenta mai albastra si vizivilitatea nu mai este asa de buna...

4300 si 6000 cred ca sunt cele mai bune iar cel din urma ofera compromisul intre performanta si aspect...

cat despre farurile cu sticla striata sau clara dar fara lupa cred ca este ce-a mai mare prostie si nu recomand nimanui...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alinelu2006

21

• mabial

18

• bogdan.tuta

15

• cristi-bv

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

aaa.....ok mersi. dar pentru b4...sunt si alte modele inafara de cele cu dayline, care sa aiba lupa?

Link către comentariu

Alte modele nu sunt ! Ce poti face e sa pui daca nu vrei sa modifici ,faruri de E36 care potrivesc,nu stiu sigur daca la prindere trebuie modificat putin !

dsc01030s.jpgdsc01025q.jpg

Link către comentariu

m-am uitat acum putin pe la poze si am vazut ca difera prinderea...la cele de bmw sunt cu prindere sus iar la cele de passat sunt cu prindere jos. oare e vreunu printre noi care a facut chestia asta?inafara de prindere...mai trebuie modificat ceva?

Link către comentariu

Tipul care si-a facut aceasta modificare e polonez ,de la el de pe topic am pozele.Din ce am inteles e singura diferenta ,altceva nu mai ai de modificat !

Link către comentariu

poti sa postezi te rog aicea link-u? am vazut mai demult pe un formu, nu mai stiu unde si nu prea intelegeam ideea de ce sa puna faruri de bmw pe passat.....dar toate intrebarile au un raspuns

Link către comentariu

http://passatb4.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=3770&start=15 aici ai topicul .Omul nu a mai postat de mult pentru ca avea masina la vanzare intr-o vreme .Nu am mai urmarit daca a vandut-o sau nu ! E passatul maro care facea parte din gasca de 3 cele mai cunoscute din Polonia ,daca il sti !
Link către comentariu

Am gasit o pereche de faruri b4 cu 2 becuri , lupa pt becul de interior si sticla clara in fata lupei. Au fost evident pe un b4 care cica , ar fi avur hid din fabrica??!! Intrebarea mea e daca se pot monta pe ele un kit bixenon, mai precis daca dpdv dimensional intra "beacurile". Cum si in ce fel se monteaza farurile pe masina ... e alta snoava . Intentia e ca partea cu sticla striata sa gazduiasca un halogen eventual galben orienta pt faza scurta , vreme nasoala.

Toata stima

Modificat de SxN
Link către comentariu

Sicer nu am mai auzit pana acuma de farurile astea sa vina din fabrica si daca zici ca-s de pe b4 trebuie sa aiba prindere in 2 puncte sus si in doua puncte jos in fara farului .

Link către comentariu

Nici eu n-am mai vazur sau auzit.

Oricum sunt binefacute, plastic tare, netorsionabil, oglinzi extra.

prinderea e asa cum o descrii.

Link către comentariu

Cat despre treaba cu xenonul tu vrei sa pui bixenon pe lunga?O sa ai atunci scurta pe ambele ''ochiuri'',nu ?

Link către comentariu

Relativ da.

Scurta cu halogen , teoretic ramane ptr ceata. Bec galben. Buton separat.

Bixenon ambele faze pe circuitul electric , "original ".

La o a doua privire , parca un bec h4 nu incape in lupa., adica nu am garantia ca nimeresc un teoretic mult cautatul focar. Mai vad eu cum e cu asta. Altfel , pe lupele existente halogen si bix cu lupe separate.

Modificat de SxN
Link către comentariu

Pune cateva poze cu farurile ,sa le vedem si noi !

Link către comentariu

Saptamana viitoare , sa ajung acasa.

• In alta ordine de idei , a rezolvat cineva problema " autolevelinului"

Link către comentariu

Am senzatia ca farurile de b4 pe care le-am cumparat sunt de fapt de b5 .

Link către comentariu

Din pacate da ,sunt de b5 !

Link către comentariu

Ma intereseaza un cod al producatorului pentru semnalizare langa far B4 , stanga si dreapta.

Are cineva?

Link către comentariu

Cele de s.u.a. cu bec in ele sau cele ornamentale pentru europa?

Link către comentariu

SI eu sunt curios de codul semnalizatoarelor (cele SUA - de la tine mabial)...

Modificat de pius
Link către comentariu

Cele de s.u.a. au cod 3A0 945 071

Link către comentariu

• 1 month later...

imi puteti spune si mie unde gasec semnalizare langa far de passat b4, de alea de s.u.a cu bec in ele?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!