Jump to content

Faruri Passat B4

kovacs
 Share

Postare recomandată

eu unul reccomand si pe faza lunga xenon si chiar si pe proiectoare sa iti montezi ... meritra investitia

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alinelu2006

21

• mabial

18

• bogdan.tuta

15

• cristi-bv

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu este indicat xenonul pe far cu striatii Deranjeaza foarte tare in trafic.Din ce stiu farurile de b4 ,mai ales cele cu 2 camere au striatii toate.Doar cele cu o camera si aftermarket sunt cu sticla clara.!Xenonul isi face treaba cel mai bine pe lupa si nici nu derajeaza colegii de trafic.Sunt impotriva xenoanelor puse pe proiectoarele de ceata !

Link către comentariu

Servus! sunt perfect de acord cu MABIAL! :icon_thumright:

Link către comentariu

si eu am avut probleme cu farurile mi-am pus xenon si nu mai am nici o problema:X

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu am xenoane dar nu mai am talon. La un filtru RAR si politie mi-au luat talonul si amenda de 201 ron in 24 ore. Cand m-au oprit nu aveam farurile aprinse. Au verificat toate becurile, jocuri la directie, cauciucuri, trusa medicala, triunghi si instinctor. Au scris: montat dispozitive neomologate (becuri xenon) pe far normal fara lupa.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am avut si eu becuri cu xenon montate pe Passat B4 in faruri standard. Cred ca deranjau pe colegii de trafic, fiindca primeam des flash-uri. De asemenea, pe drum ud, vizibilitatea era foarte redusa. Deci daca nu avem faruri cu lupa, cred ca montajul de becuri cu xenon nu este o miscare prea buna.

Eu le-am dat jos in urma unui drum de cca. 250 km pe timp de noapte si ploaie (acum cca. 2 ani). Imi pare rau ca am vandut instalatia xenon, as fi putut s-o folosesc in faza lunga de exemplu.

PS: Am avut montata instalatia xenon cca. 1 luna incheiata. Apoi am demontat-o, revenind la becurile standard, iar in proiectoare halogene H1 galbene, comandate de pe e-bay.

Modificat de ALEKS
Link către comentariu

Nici cu lupe pe timp de noapte si carosabil ud nu se vede mai bine ,ma refer la xenonul de 6000k.Eu am lupe cu xenon 6000k .Cel mai bun xenon pe lupe e de 4300k !

Link către comentariu

Exact. Si eu tot 6000K am avut si imi pare rau ca nu comandasem din start o instalatie 4300K.

Link către comentariu

cum ramane chestia asta pana la urma cu politia....sunt cam ilegale sa le punem pe faruri cu striatii nu? adica pe farurile care le avem montate standard pe masina. ce solutii ieftine si legale avem ca sa ne putem monta xenoane pe masini fara a avea nici o problema cu un politist?

Link către comentariu

Nu politistul e problema. El nu poate sa constate legalitatea sau ilegalitatea becurilor, farurilor. Constatarea o face cei de la RAR si dupa politistul face procesul verbal.

Link către comentariu

Exista niste faruri in comert, fabircate pentru modelul de Passat B4, echipate cu lupa dar care nu au reglaj electric pe inaltime, dupa cum au farurile noastre. Din cate am observat, un set de astfel de faruri ajunge la 1000 RON, nu e un capat de lume, dar ma gandesc ca mai bine as investi in eventualele probleme ale tablariei (mici puncte de rugina, un polish, mici cosmetizari) si ale mecanicii, poate un set de amortizoare mai bune, un set de bucse mai calitative...

Nasul meu care este inspector la RAR mi-a spus ca becurile tip xenon sunt interzise pe faruri fara lupa. Totusi, a mai zis ca nu este nici o reglementare legala pentru montarea becurilor tip xenon in proiectoarele de ceata, cu care oricum este interzis sa circuli atata timp cat nu este ceata.

Problema este ca nu stiu cat bine fac becurile cu xenon in proiectoare. S-ar putea sa deranjeze mai tare pe ceilalti participanti la trafic, fata de farurile fara lupa, cu xenon.

Am vazut totusi in Iasi un Passat B4 cu astfel de faruri montate si chiar am avut placerea sa circul in dreapta cu el. In fata masinii se vedea foarte clar iar spotul de lumina era mai generos decat la farurile noastre stadard, si nu deranja deloc ceilalti soferi.

Dar cu neajunsul ca nu au reglare electrica pe inaltime...

Sunt curios daca sunt colegi pe forum cu astfel de faruri. Am impresia ca mabial are asa ceva daca nu ma inseala memoria.

Link către comentariu

Farurile mele erau cu angel eyes(h7) cu interior crom(este si pe negru) dupa care au fost modificate si puse lupe de A6 .Si da au reglaj ,se muta motorasul ,asa cum a spus si cristi-bv !

Link către comentariu

eu oricum nu am reglaj electric pe faruri deci nu m-ar deranja... dar totusi cum spunea si colegu ALEKS decat sa dau 1000 pe faruri mai bine bag banii in altceva.

Link către comentariu

da....dar+ transportul tot acolo ajungi

Link către comentariu

Daca cer transportul in Brasov ma va costa 180 + 30 = 210 ... economisesc doar 40Eu.

Daca cer transport in Koln, spre exemplu (7 Eu) ai apoi rog un amic sa mi le trimita pe Atlassib (7 Kg = 10 Eu)... economia e putin mai mare, 53 Eu (180+7+10=197).

Restul tine de fiecare... Eu mai am putin (sper) sa conving "contabila" sa-mi aprobe investitia...

@cristi-bv

Tu ziceai pe undeva ca ai un cunoscut care poate face sticla clara la far din ceva plastic? Daca da, trimite-mi te rog, pe PM datele de contact. Merci anticipat.

Link către comentariu

Nu eu.

Am comandat faruri dayline.Intr-o sapatamina trebuie sa vina. Va tin la curent cu impresii. Momentan sunt cu halogene pe farul normal, dar cu ele aprinse e ca si cum ar fi stinse.

Link către comentariu

Cristi, dupa ce le montezi, trebuie neaparat sa-ti vad masina!

Link către comentariu

Are careva din "greseala" un proiector stanga de Passat B4? Chiar si cu sticla sparta...

Link către comentariu

trebuie sa ma uit.... din cate stiu eu mai tre sa am o pereche de proiectoare

Link către comentariu

Salut

Scuze ca intru si eu in discutie.Daca ai un set,m-ar interesa pe mine cel de pe dreapta daca este de vanzare.

Multumesc.

Link către comentariu

Salutare,

Daca tot suntem pe topicul faruri si la capitolul solicitari, arunc si eu o intrebare, daca nu e cu suparare.

Caut sa cumpar un far stanga pentru Passat B4, de preferat original. Al meu are sticla crapata.

Aveti careva dintre voi asa ceva de vanzare?

Multumesc anticipat!

PS: apropo de faruri, am un far de dreapta, aftermarket, stare bunisoara si ma cam incurca prin casa.

Cui ii trebuie, sa faca o oferta si sa ma scape de el.

Link către comentariu

Eu mai de mult am gazit sticla separata de cumparat,nu mai tin minte cit a fost.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!