Jump to content

Oglinzi incalzite - functionare/probleme

macinmac
 Share

Postare recomandată

si eu am geamuri electrice dar incalzirea oglinzilor e de la butonul care activeaza dezaburirea lunetei. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare!Se poate schimba doar "stalpu"l acela care tine oglinda,acela care este fix?

Link către comentariu

da, doar daca il gasesti de cumparat pe undeva pe la dezmembrari, cineva care are o oglinda defecta si cu piesa care iti trebuie tie, buna. Altfel, se vinde cu totul

Link către comentariu

De lipit oglinda de acel stalp fix,a mai lipit cineva,se poate lipi cu ceva gen poxipol?

Link către comentariu

se poate, dar nu cred ca tine in timp, expusa la frig/apa, condens.

dar ce s-a rupt?

Link către comentariu

Carcasa oglinzii,cea care se rabateaza, de stalpul acela fix.S-a rupt chiar de unde se rabateaza,de la incheietura.

Link către comentariu

Nu stiu exact ce s-a rupt,carcasa este intacta din ce se vede,stalpul la fel doar ca virgula carcasa cu oglinda este cazuta putin,adica joaca acea carcasa,nu mai sta pe stalp.A trecut o lama pentru deszapezit si mi-a atins-o.

Link către comentariu

Ti-a sarit siguranta de la arcul din interior.Trebuie sa o demontezi de pe masina si sa-i scoti capacul ca sa-ti dai seama despre ce vorbesc.

Link către comentariu

daca zici ca nu stii exact ce are, cel mai bine o desfaci, vezi ce are. Probabil e sarita acea siguranta care e presata pe axul suportului.

Daca nu e rupta o poti presa inapoi.

post-34985-1231853882_thumb.jpg
post-34985-1231854036_thumb.jpg
post-34985-1231854011_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,este adevarat ca atunci cand temperatura e mai scazuta afara se incalzesc mai tare oglinzilé?

Link către comentariu

Nu prea are cum sa se intample lucrul acesta. Mai tare de cat pot rezistentele alimentate la 12v continuu (si nu ma refer la AC/DC) nu ai cum sa le incalzesti. Mai putin (decat maxim) s-ar putea face printr-o alimentare in impulsuri din ce in ce mai scurte pana la 0 cand e cald afara de exemplu vara, dar asta nu se intampla la masinile din aceasta generatie.

Link către comentariu

corect... la generatia voastra, nu stie decat sa incalzeasca la maxim, indiferent de temperatura exterioara.....

Link către comentariu

Salut. Am dat peste acest post, si ma gandeam sa va intreb ceva legat de oglinzile incalzite. inainte sa-mi loveasca un/o afurisit/a in parcarea Auchan oglinda stanga(partea sofer) nu aveam absolut nici o problema cu ea. Se incalzea, dezgheta in secunde, ambele. Era cand toata masina era inghetata si oglinzile erau clare ca luna, dar daca chiar se abureau sau inghetau in cateva momente dupa apasarea butonului de dezghetare erau clare luna. Dupa lovitura partea lovita(sofer) nu se mai dezgheata cum trebuie. Nu mai dezabureste cum trebuie. Care poate fi problema? O fi sarit firele de pe el? Sau s-ar fi rupt ceva?

P.S. Toate oglinzile ar trebui sa fie rabatabile? Ca pe al meu am tot incercat sa-l inchid dar nu mere, si nu vreau sa-l fortez sa nu-l rup.

Link către comentariu

Oglinda se rabateaza, poate la tine nu s-a pliat mult timp si merge greu (asa a fost la mine cu cea mica din dreapta, cand am dat sa o pliez am zis ca e fixa).

Legat de incalzire, verifica daca ai continuitate pe sticla si daca vine curent in mufa. Ambele se verifica usor cu un multimetru.

Link către comentariu

Imi poti spune sau arata prin poze sau intr-un link, cum se desface/demonteaza carcasa oglinzii?

Link către comentariu

Asa arata spatele sticlei. Nu stiu exact daca dai intr-o parte poate ai acces cu aparatul de masura pe cei 2 pini si masori. Daca nu scoti sticla pt acces. Tragi usor sa eliberezi din acele cleme, eventual te poti ajuta de o surubelnita mica.

Cand o pui la loc, o presezi pana face "click".

Ai grija sa nu fie frig cand tragi de cleme si sa nu tragi f mult intr-un singur loc sa nu crape sticla.

post-66542-13927527777743_thumb.jpg

Link către comentariu

Ah.. deci atunci nu trebuie luata jos carcasa oglinzii... I got it... :D La asta nici nu m-am gandit. Ms mult! :icon_thumleft:

Link către comentariu

nu trebuie sa dai jos carcasa oglinzii, ca sa scoti sticla. Se scoate direct - dar cu grija, sa nu o spargi.

Link către comentariu

recent am montat si eu oglinda mare pe dreapta de anglia...dupa care au inceput niste "probleme" cu alarma oem a masinii...deci am taiat cele 3fire care regleaza motorasul oglinzii pentru al trece prin bratul original al masinii si am pus toata oglinda de anglia...cele 3 fire doar le`am imbinat intre ele si lipit cu banda.dupa ce am montat toata oglinda la loc...cand inchideam masina incepea sa imi sune alarma...dar nu de fiecare data...sa zicem odata la 5-6 inchideri...sa fie oare de la cele 3 fire care le`am imbinat intre ele si nu lipit?

Link către comentariu

de ce ai taiat firele? Eu am schimbat oglinda pe dreapta si nu am taiat nimic,am montat normal

Link către comentariu

pai mufa aia care intra in motorasu de reglaj al oglinzii nu iese prin gaura bratului scurt...si cum trebuia sa pun bratul lung de la oglinda de anglia singura solutie era sa tai firele alea 3 cumva.

Link către comentariu

singura solutie rapida, ca altfel se pot scoate firele din mufa si se leaga dupa ce treci prin gaura.

dar orglinda de anglia nu a venit cu cablu, mufa doar sa o legi pe usa?

Link către comentariu

ba da a venit cu cablu da trebuie scos suportu care vine pe usa din oglinda de anglia si pastrat suportu original al masinii cu volan pe stanga...ca altfel se vede alt unghi in oglinda dupaia,am testat si asa.

Link către comentariu

acum inteleg ce zici, ai pus oglinda pe suportul actual. in cazul asta trebuie demontat, e mai mult de munca dar merge fara sa tai cablul.

de ce suna alarma...nu stiu daca are legatura cu oglinda cat poate avea legatura cu switch-ul din usa. fa o diagnoza

Link către comentariu

am sa incerc sa scot mufa de la oglinda sa vad daca mai face tot asa...faza ii ca inainte nici nu stiam cum suna alarma de la masina pana la taiatul firelor respective.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!