Jump to content

Consum Leon Diesel

assante
 Share

Postare recomandată

Dragul meu coforumist.. :D ...2.0 TDI are reprize mai bune decat 1,8 tsi! Asadar...merge chiar mai tare(cel putin in teorie)! Eu ma refeream la toate avantajele benzinarului fata de diesel si de senzatiile mai misto (sound, turatii, etc. )pe care le ai la bordul unui benzinar turbo!!!

Eu cand am comandat-o mi-as fi luat alba CLAR! :D Nu-ti lua ..te rog... :D ..ca ma oftic!

Apoi...legat de xenon..toata lumea spune ca sunt super! Iti spun si eu acelasi lucru desi nu am condus nici o masina cu xenon! Pe faza lunga Leonul "vede" f bine! Pe scurta, ca o parere pur personala, loganul bate mai bine!

Si..legat de jante, o sa -ti placa si astea! Nu prea stiu daca da bine cu albul dar cu negrul mie chiar imi plac desi mi se pareau cele mai nasoale din toata oferta lor!

Si inca ceva..eu mi-as fi luat sport-up! Nu stiu insa cum o sa te impaci cu suspensia desi nu e f mare diferenta intre cea "normala" si cea sport!

Bafta! (la alb chiar merg geamurile cu tenta neagra...!!!

Si cred ca off-topicul poate continua in alta arie!

Modificat de Andrei_VVB
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei_VVB

11

• Matrixu

10

• assante

7

• serol

7

Si la galben arata la fel de bine cu geamuri fumurii

Link către comentariu

k!

2 intrebari off topic si gata pe langa tema:

1.plansa de bord in culoare neagra, la care nivel de echipare e?parca la sport si sport up, nu?asta inseamna ca la stylance daca o comand vine bord negru si plana gri?

2.tapiteria rosu&negru pe care echipare este?

tks again !

Link către comentariu

• 1 month later...

@AndreiFR Zi-mi si mie ce consum urban ai si la ce medie de viteza si de asemenea in exterior cat iti consuma la 120 sau 140.

Mersi mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!