Jump to content

BACK .... 4 good !

Arabu'

Postare recomandată

acum 5 luni am vandut fostul meu passat model B5 1997 , si de atunci nu am mai preaintrat pe Forum din cauza ca eram la volanul unui Opel astra .. dar din fericire am reusit ( cu greu ) sa il vand si acuma miam luat un passat b5.5 2002 Tdin... so ... primitima inapoi ! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

:D Bine ai revenit!

Asteptam poze si descrierea masinii.

Sa o folosesti sanatos! :D

Link către comentariu

Te primim cu mare placere in grupul VAG. Buna alegere, daca nu te superi ne zici si noua un pret?

Link către comentariu

am luato ( zic eu ) la un pret f. bun ! .. 9500 euro .. dar nu are comfort kit. si are aercoditionat fara klimatronic . fara jante ( iam pus eu ) si cu niste cauciucuri varza ( schimbate deja ) dar in schimb cu distributia schimbata acum 20.000 km cu toate ale ei . si cu carte de revizii la porsche . si plus ca e si cat de cat garantata ca a fost unei cunostinte !

eu cred totusi ca am luato bine . si oricum si daca nar fi asa tot nu regret !

Link către comentariu

mersi mult.. are aporape 166.000 de Km . imi place mult cum merge si nu am vazut nici o problema la ea pana acum ! sper sa o tina asa :)

Link către comentariu

bla-bla-bla....poze....alte detalii :)) .Felicitari si sa te poarte sanatos si sa ai grija de ea.

Link către comentariu

hehe.. gata.. poze poze. :D eram la pescuit si ma apucas plictiseala ... si uite rezultatu ! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!