Jump to content

sa cumpar cordoba ?

gabi_gci
 Share

Postare recomandată

Buna seara ! intentionez sa cumpar o cordoba si as vrea sa stiu mai multe despre masina,m-am gandit la cordiba agresive 1.9 diesel 100pc,mar interesa si pe mine ceva despre fiebilitate,intretinere, confort,preturile revizilor, si cum te trateaza la service daca ai vreo problema cu masina in garantie , va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da sa cumperi e o masina buna eu am cumparat-o acum 4 luni si sunt super multumit ea.Mai ales daca iei cordoba 1.9 e un motor super.Eu cand mi-am cumparat-o nu avea decat 1.4 si mi-a parut rau ca nu are si 1.9.Cumpara cu incredere si nu o sa iti para rau :D

Link către comentariu

De acord, e buna masinuta, eu am luat-o anul trecut in decembrie si pana acum nu am pus in ea decat benzina :hainoroc: Nu chiar, am fost in service la Metrotehnica, sa imi mai puna niste boxe, sa imi repare usa indoita de un "binevoitor",etc.

Cei de la Metrotehnica sunt de treaba, de fiecare data cand m-am dus m-au servit imediat, deci cu service-ul nu cred ca sunt probleme. Si m-am interesat, prima revizie o sa ma coste 7 milioane, nu stiu daca e mult sau putin, astept reply-uri.

In concluzie: mie mi se pare fiabila iar la banii astia merita.

Link către comentariu

:hainoroc: Am Ibiza 1.4 75 cp si la Alto prima revizie este in jur de 500 ron!

Link către comentariu

Am mai citit intre timp si alte topic-uri si m-am cam lamurit ca e destul de scump 7 milioane... Poate ca ar trebui sa le fac o vizita la Alto, desi sunt multumit de ce face Metrotehnica, au fost tot timpul ff operativi.

Link către comentariu

cunoastem si noi ca se misca foarte bine, eu personal am fost pentru inlocuit spoiler fata, a durat 2 zile, fapt pentru care sunt super multumit, dar peste 700 ron nu dau pe revizie. daca ei nu inteleg ca au tarife mai mari decat alti dealeri seat e problema lor, nu a mea.

Link către comentariu

Sper ca nu sunt off-topic, dar am o intrebare de novice: masina am luat-o de la Metrotehnica in leasing, trebuie sa fac revizia la ei sau pot sa o fac unde vreau eu?

Modificat de Litalgion
Link către comentariu

Poti sa faci revizia la orice dealer autorizat seat,fara a pierde garantia!Nu conteaza de unde ai luat masina,te duci unde iti convine mai mult.

Link către comentariu

• 3 months later...

Am Cordoba 1,9 TDI, 100 CP, adica ce vrei tu, cumparata de la Alto Syncro in Decembrie 2006, pana la data asta am 4500 km cu ea si ma incanta in fiecare zi. Super motor, super consum, nu te lasa la greu.Cumpara linistit. RESPEKT!

Link către comentariu

Service-ul Alto e ok. Am masina cumparata de la ei in oct 2006. Iti recomand masina asta

Link către comentariu

Da aveti dreptate in legatura cu motorul trage bine, masina nu arata rau, dar la capitolul confort... este foarte galagioasa in interior dear si esterior, spatiul pentru pasagerii din spate foarte mic, suspensiile... te lasa sa simti fiecare denivelare

Cam asta e parerea pe care mi-a lasat-o mie cordoba

Link către comentariu

depinde cu ce masina o compari. nu va avea niciodata o masina de clasa mica acelasi spatiu pentru pasagerii din spate, iar confortul... cine cumpara seat stie ca trebuie sa renunte la confort, pentru ca suspensiile sunt tari. probabil ca passatul e mai confortabil, dar e cu 2 clase peste cordoba, si costa de cel putin 2 ori mai mult.

Link către comentariu

E normal ca spatiul sa fie mai mic. Nu e din aceeasi clasa. Si apoi Seat are o atitudine mai sport (vezi cursa mai mica la schimbator, suspensii etc). Raportul calitate pret e ok.

Link către comentariu

depinde cu ce masina o compari. nu va avea niciodata o masina de clasa mica acelasi spatiu pentru pasagerii din spate, iar confortul... cine cumpara seat stie ca trebuie sa renunte la confort, pentru ca suspensiile sunt tari. probabil ca passatul e mai confortabil, dar e cu 2 clase peste cordoba, si costa de cel putin 2 ori mai mult.

Da ai dreptate depinde cu ce il compar in cazul meu.... dar oricum tot mi se pare ca te "zdruncuna" iar la un drum mai lung galagia din interior.... dar poate cu timpul te obisnuiesti

Si nu am zis nimic de calitatea masinii e ok, e in bani buni si ff sprintena

:rolleyes: eu cu cordoba mi-am afumat passat-ul condus de un prieten la o miniliniuta

Modificat de oby_bv
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Depinde ce cauti, si depinde de banii pe care vrei sa-i investesti. Dar, in orice caz comparatiile ar trebui facute intre masini de aceeasi clasa. La clasa ei, Cordoba poate tine fruntea sus.

Link către comentariu

Salut

Asa cum spunea si Aggressive depinde ce suma esti dispus sa investesti ce iti propui sa faci cu masina.

Daca faci drumuri multe este OK motorina.Motorul 1.9TDI 100CP este bine echilibrat si foarte fiabil.

Eu unul personal am ales benzina fiind putin fortat sa ma incadrez in maxim 14.000eur ,dar nu am ales gresit.

Masina se comporta foarte bine,motorul este excelent ,sportiv si cu fiecare zi merge mai bine.

Portbagaj imens (am carat si BCA,ciment,nisip cand am avut ceva de renovat in casa) ,spatiu satisfacator in interior pentru o familie de 2 adulti si un bebelus.

Mai trebuie sa tii cont si de faptul ca in afara de revizii si costuri de intretinere mai apare si CASCO ,care este aproape 1100Eur pe an ,data fiind valoare mai ridicata a masinii (la mine a fost 900) ,RCA si impozit.

Oricum masina este minunata si ti-o recomand bucuros ,indiferent ce motorizare ai alege.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!