Jump to content

set motor

aidrian25
 Share

Postare recomandată

In primul rand slutare tuturor.Fratiilor mi-am luat si eu ww golf 1 si cum nu ma pricep la masini odata cu el mi-am luat si o mare teapa.

Ce vreau eu sa va intreb este de unde fac si eu rost de un set motor de golf 1 diesel 1600,daca stiti vreun magazin la care se gaseste si la ce pret.....cu respectele de rigoare va multumesc anticipat pt eventualul ajutor acordat.

sunt din bucuresti si masina e din 83'

Modificat de aidrian25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hai salut!

Un set motor nou costa circa 2/3 din masina ta, aprox 1200 RON!

Magazine piese noi:

-Autokarma TEI-tel 2108365, 2118266, 2107210,

Unirii -tel 3270161, 3270169, 3270173

-volksparts - 4378515

-bennett - 2111519, 2232957

Incearca aici(second hand) pt un motor integral: tel 2404656

Link către comentariu

Numarul de telefon de la Volksparts l-am scris gresit! Acesta este 434 85 15

Link către comentariu

Sal "'bubuleanu" iti multumesc mult pt informatii,mi-ai fost de un real ajutor.

Am masina la unu in service si mi-a cerut 8 mil manopera si mi-a zis k piesele ma costa in jur de 15-20mil

pt setul motor. Iti dai seama k mi-a inghetat inima.

Am sunat la firmele la care mi-ai dat nr si ai avut dreptate in legatura cu pretul,acum ramane sa o duc la alt mecanic sa-mi spuna exact de ce piese e nevoie la motor k nu o fii vb chiar de tot.

Respect :vaidecapulmeu:

P.S.-am sunat la autokarma si la unirii

-tu care dintre ele stii k e mai ieftin???

Modificat de aidrian25
Link către comentariu

Sal "'bubuleanu" iti multumesc mult pt informatii,mi-ai fost de un real ajutor.

Am masina la unu in service si mi-a cerut 8 mil manopera si mi-a zis k piesele ma costa in jur de 15-20mil

pt setul motor. Iti dai seama k mi-a inghetat inima.

Am sunat la firmele la care mi-ai dat nr si ai avut dreptate in legatura cu pretul,acum ramane sa o duc la alt mecanic sa-mi spuna exact de ce piese e nevoie la motor k nu o fii vb chiar de tot.

Respect :angry:

P.S.-am sunat la autokarma si la unirii

-tu care dintre ele stii k e mai ieftin???

este aceeasi firma: autokarma unirii sau autokarma tei

incearca si la volksparts, de obicei sunt cei mai ieftini!

Manopera pt aceste operatii este in jur de 300 - 400 RON maxim!

Modificat de bubuleanu
Link către comentariu

imi recomanzi si mie un service????

Link către comentariu

:) daca ma apuc eu s-ar putea sa mai ramana si niste piese pe langa.

Link către comentariu

mainile tale plus o trusa de chei

aham...aici ai dreptate...nu te du la service daca nu cunosti pe nimeni...si asa e cu dichis.

ieri am segmentat motoru la un preten in garaj (5mm era distanta la segmenti...deci treceau si elefanti pe acolo)

1,5 mil set segmenti ...ceva nemtesti

120 mii filtru aer

150 mii filtru ulei

700 mii ulei Esso 10w40 Semisintetic

antigel 100 mii/litru + 10mii/litru apa

tampon motor (cel din spate - moka)

1,9mil - baterie noua 75A Topla

undeva la 7mil am ajuns plus ce i-am dat la un preten sa ma ajute. si la service mi-au cerut 200 euro numai manopera + piesele inca 200 si asta fara baterie.

si acu mere atza! mai tre sa imi iau duze noi la injectoare si sa le calibrez.

Link către comentariu

Garnitura de chiulasa n-o pui? :offtopic:

Link către comentariu

sal. am luat-o din service k imi cerea mecanicul 8 mil numai mana lui de lucru + pisele lui la care isi adauga..

din ce mi-a zis nu imi merge pompa de ulei,sa vad cat o costa si asta.

Acum am dus-o la altu in curte sa vedem maine ce zice si asta (oricum mi-a cerut 4 mil mana lui de lucru pt segmentare)

Modificat de aidrian25
Link către comentariu

pe masina initial am dat 26 mil dar pana acum m-a dus in vreo 35 si tot nu merge.

cred k o sa mai bag in ea inca 30 dar asta e cand esti prost si te iei dupa altii.

Link către comentariu

azi am vorbit cu mecanicul si urmeaza sa-mi spuna maine daca mai merge rectificat vibrochenul sau nu.

si in functie de asta ramane de vazut daca imi repar motorul sau imi cumpar altu de la dezmembrari.

Link către comentariu

cumpara altu ! numa sa te lase sa il incerci cumva daca ai relatii sa ai o garantie, sau vb cu golfistu...poate mai are vreunu... :)

...mda am uitat garnitura de chiulasa - 350 mii ceva nemteasca si segmentii is GOETZE sau GEOTZE ceva de genul...nu retin exact....

Modificat de armando
Link către comentariu

Salutare

Acesta este primul meu post pe acest forum....saptamana trecuta am cumparat un vw golf 1 si trebuie segmentat...spre norocul viitorul "socru" :( ....are un prieten mecanic f bun dar care nu are service etc...are scule si meserie....si pana vineri imi face motorul....(asta pana cumpar eu piesele)...mana de lucru ptr mine ca suntem intre cunoscuti e destul de mica...numai 2 mil ptr tot plus schimbat amortizor....daca intereseaza pe cineva sa ma anunte dar nu garantez ca o sa ia mana de lucru la fel de mica..oricum...destul de accptabil fata de alte parti...bafta la tot.

Jaxxx-evolution9000-

Link către comentariu

Armando de unde iei tu piesele astea asa ieftine? eu pe garnitura de chiulasa am dat 700 mii si era spaniola.

9000 lasa si tu numarul mecanicului.

La ce banii stiti voi ca se da un motor de golf 1diesel cu acte? si eventual de unde?

Modificat de aidrian25
Link către comentariu

orice magazin de la care cumperi mai multe piese sau de o suma mai mare iti ofera discount de pana la 10% in functie de suma....totul e sa intrebi :) ...am lucrat si eu in vanzari si stiu ca se pot oferi discounturi....

bafta la cumparaturi.

ptr cei din timisoara...io am ajuns la concluzia ca magazinu de pe Eneas ...la DIDI se gasesc cele mai ieftine piese din oras.

Link către comentariu

aha...stai asa sa il intreb pe om...maine ma vad cu el sa imi segmenteze golful...si reglaj la carburator...am bagat 5 litri de benzina si am mers 14 km..:RO flag:...consuma ca un tanc deh...treb aranjat bafta

Jaxxx-evolution9000-

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!