Jump to content

VW POLO 1.4 16V

D_M_X

Postare recomandată

Salut. Sunt nou pe forum si-l gasesc interesant si plin de informatii.

De curand am intrat in posesia unui polo 9n din 2005. Masina mi-a placut ptr ca era rosie , are ceva dotari (a/c, scaune reglabile, computer de bord, cas,cd,magazie cd,oglinzi electrice si incalzite,abs etc) si e masina mica perfecta ptr oras din pct meu de vedere. La inceput a trebuit sa ma obisnuiesc cu cei 75 de cp. Mi se pareau prea putini (coborasem de pe un espero 2.0 16 v 170 cp cu mecanica de calibra) dar cu timpul m-am obisnuit cu ea si acum sunt f incantat ptr ca acum reusesc sa fac cu polo ce nu faceam cu espero in oras.

in 2 cuvinte nu-mi pare rau de alegerea facuta.

In primavara urmeaza sa lucrez la exterior:jante,kit exterior si daca mai raman si bani o suspensie sport.

Acum o sa ma ocup putin de interior.

Link către comentariu

Bine ai venit si sa stapanesti masina sanatos. Si eu sunt nou pe aici dar am observat ca toti sunt foarte amabili si dornici sa te ajute. Cred ca te stiu de pe 4tuning. Era fain espero ala pe care il aveai. Dragut polo si foarte descurcaret in oras.

Bafta

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie proud member of anonymous :)

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, e o bijuterie de masina

Link către comentariu
  • 1 year later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!