Jump to content

Loviti si fara masini ... Asigurarea nu vrea

Archanghel
 Share

Postare recomandată

Daca a-ti mai fost loviti , (MK1) cum a-ti rezolvat cu asigurarea celuilalt, sau ce a facut asigurarea si in ce bani (adica daca a-ti primit ceva, si cat - VDM). Sau in ce alt mod a-ti reusit sa va recuperati paguba, de la cel care va lovit, sau de la asigurari...

Va rog din suflet, sa-mi dati un sfat, sau pareri, sau patanii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

lovit de un mertzan mai noutz putin, tipul nu a acordat prioritate si m-a lovit in partea stanga fatza, destul de urat, desi nicicare nu aveam viteza, adica eu stationam in momentul in care am vazut ca tipul da cu spatele, nu aveam loc unde sa dau si eu sa ma feresc, si asa m-a lovit bine de tot.

am mers la politzie si am rezolvat problema acolo, am reparat masina pe asigurarea lui, aprox 4 mil a costat totul, a durat 1 luna de zile pana cand asigurarea a virat banii service-ului unde mi-am reparat masina.

Link către comentariu

Functie de marimea/complexitatea daunelor, poti sa te gandesti si sa alegi varianta care iti convine. Adica: 1. daca tu crezi ca iti poti repara masina singur, cu ajutorul unui prieten, etc. astfel incat costurile (piese + manopera) sa fie cat mai mici, poti opta pt reparatie in regie proprie; le duci bonurile de materiale si ...in scurt timp iti iei banii . Poti avea sansa sa recuperezi mai mult decat ai cheltuit. ;)

2. duci masina intr-un service agreat de asigurator si o iei reparata. (daca-ti convine respectivul service, daca ai incredere, etc)

Cam asta ar fi. :wub:

Link către comentariu

Atentie insa la masinile in garantie si serviceul la care faceti lucrarea...eu eram sa o patesc acum 1-2 luni cand a intrat unu in papucul de firma .

Am fost la asigurator totul bine si ok ..si mi-au recomandat un service care intradevar stiam si eu ca fac treaba buna.

Pana sa duc masina in service am vb cu cineva ....si daca nu e autorizat si de Dacia Pitesti nu doar de RAR, pierzi garantia.

Link către comentariu

PwR, ce spui tu cu garantia se aplica in general. In primul post din topic insa, Archanghel a facut referire la MK1... Sunt curios daca mai exista vre-unul care sa mai aiba garantie :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!