Jump to content

De la Jetta la Golf 4 TDI , 116 CP

Serhio24

Postare recomandată

Cu Jetta mi-a fost lene sa fac topic . Dar cu asta noua trebuie !

Povestea :

De 3 ani de zile am avut o Jetta din 92 , neagra , probabil una din cele mai frumoase din Cluj . A ramas pe forum , intrand in posesia lui ksi_id .

Dupa indelungi cautari , penduland intre un ford focus si un golf 4 , am ajuns la concluzia ca : masinile in Germania nu sunt ceea ce par .... In concluzie l-am fericit pe Theo si l-am scapat de masina lui :

Golf 4 combi

1.9 TDI , 116 CP , 6 trepte

clima

computer de bord

chei briceag

4 geamuri electrice

inchidere centralizata +alarma de fabrica

scaune sport cu incalzire , reglaj lombar si alte reglaje

cotiera fata +spate

suport pahare fata +spate

plasa despartitoare la portbagaj +carlig (astea le dau jos , ca imi sunt inutile , probabil le voi vinde )

jante aliaj

stropitor de faruri

oglinzi heliomate si incalzite

volan +schimbator +frana de mana de piele

ABS +ESP

+alte maruntisuri

Aventura Cluj -Bucuresti a fost grozava , proba de drum facuta bara la bara pe bulevardul muncii , Theo incerca sa ma convinga sa probez masina la drum intins .da eu am cumparat-o pe incredere .I-am facut eu proba de drum dupa ce am iesit din bucuresti.

Ce e fain e ca mai am numere provizorii de Bucuresti ......sunt regele soselelor momentan . In orice intersectie ! Se injura , domnule , in tara asta..........mai ales pe bucuresteni.... :-))

Asa si acum poze :

schimb de generatii :

masina interior

si la cafea la Ploiesti

Modificat de Serhio24
Link către comentariu

Chiar ma intrebam la cine a ajuns masina. Felicitari !

Sa ai parte de ea si muuuuuulti km fara probleme.

Ca sa nu ai vreo urma de indoiala si eu as fi cumparat masina asta daca aveam nevoie. Si cu mina pe inima ca macar Theo a avut grija de ea.

Link către comentariu

la mine a ajuns . La fel ca si noua masina a lui Theo . Tot la mine ajunge si aia . Masina asta e foate buna , i-am facut distributia , merge foarte fain , sunt multumit . In afara de cele 2 retusuri facute la ceva service in Bucuresti ...unul pe usa , unul pe plafon .......alea sunt facute dezastru...da or iesi la polish.

Modificat de Serhio24
Link către comentariu

S-o stapaniti sanatosi Sergiu. Sunt convins ca o sa ai grija de ea, asa cum am avut si eu.

Faina masina, felicitari! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Felicitari, si sa nu ai nici o urma de indoiala legat de masina sau de modul cum a fost intretinuta de Theo.

Felicitari inca o data si multi, multi km fara incidente.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!