Jump to content

Ce becuri folosim la Golful 5? Recomandari pentru Interior si exterior

xqzme
 Share

Postare recomandată

@4abc: http://philips-shop.ro/list/BEC+PLAFONIERA-.-C5W.lst

de astea vorbeam, evident, cele de 12V nu 24 (ca tot vorbim ... pentru ce sunt alea de 24V ? daca pe masina sunt 12V ..), nu vad sa scrie blue vision .. poate ma lamuresti cu niste sfaturi :Driver:

vreau niste becuri cat se poate de albe pentru in spate la numar ... nu m-ar deranja prea tare o varianta "becoled" (acelasi format de "bec" dar cu 3 leduri) .. am vazut niste poze pe forum cu asa ceva dar nu stiu de unde sa iau si cat costa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai acolo vad ca nu este Blue Vision cu socul C5W,insa sunt sigur ca exista...stiu pe cineva care a pus in plafoniera la un Golf 5 unde sunt acelasi tip.Incearca in magazinele de profil sau statii peco gen OMV.

PS:Dupa aprox 7-8 luni de folosire in seara asta ''si-a dat duhul'' un bec Blue Vision de pe faza scurta :Driver: .Tinand cont ca urmeaza sa schimba farurile(le astept pe cele Hella) am sa pun becurile cu care a venit masina pana ce intru in posesia farurilor noi! :lol:

Link către comentariu

mersi pt info :P

o sa mai caut .. am fost intr-un omv si singurele C5W pe care le-am gasit erau niste becuri RING .. simple .. si daca tot eram acolo am zis sa iau sa am rezerve (3,2 RON 2 buc) :P lumineaza IDENTIC cu alea stock

dar blue vision nu au tenta albastra ?

Link către comentariu

Dreadfull si eu am cautat C5W blue vision dar nu am gasit... :)

oricum ideea era aceasi, sa pun ceva mai puternic/alb la numar

or exista alternative?

Link către comentariu

asteptam lamuriri de la cei ce si-au facut asta

eu deocamdata nu stiu decat o varianta - "becoleduri" - soclu .. sau ma rog .. forma de C5W cu 3 leduri puse in linie

---

la portbagaj (la golf - ca poate difera de la un model la altul) e C5W sau W5W ? pare mai lung becul .. (tot cilindric este)

---

intrebare: tuburile alea luminoase folosite la "pc tuning" care merg pe 5V (pe care le pot face sa mearga pe 12V) pot primi diferite intensitati ? intreb pentru ca m-ar interesa sa schimb lumina de la picioare (avea cineva pe-aici pe un passat parca .. sau bora .. lumina albastra) si intensitatea se regleaza din BC @ lights&vision. Daca imi pun tuburi dealea .. o sa mai pot folosi acea functie ? sau o sa trebuiasca sa fie la 100% tot timpul ? din cate stiu alea nu sunt chiar tuburi fluorescente ... pentru ca nu au nici starter si se aprind instant (probabil sunt pe leduri ..?). chiar nu stiu pentru ca nu am pus mana pe unul niciodata. Sugestii ?

Link către comentariu

Ce recomandati pentru un om ce merge mult noaptea si de multe ori in conditii nefavorabile(ploaie,zapada)

X-treme Power sau Power2Night GT150

Am inteles ca blue vision pe ploaie sunt cam praf asa ca au ramas variantele de mai sus. Ca sa pun faza scurta si lunga trebuie sa iau 4 bucati nu?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Eu cand am schimbam pe faza scurt H7, am pus Blue Vision , diferenta enorma la fel si pe scurta tot blue vision la fel diferenta enorma

:lol: insa acum am Xenon.

Link către comentariu

Si pentru mine cand am pus Blue vision pe faza lunga s-a simtit o diferenta enorma! Imi venea sa imi dau pumni in cap ca am dat 100 Ron pe niste adevarate porcarii! :rolleyes:

Link către comentariu

Daca nu te deranjeaza faptul ca au o viata mai scurta, Xtreme Power. Eu am oscilat intre Xtreme Power (pentru cea mai intensa luminozitate dar viata mai scurta) si NightGuide DoubleLife (intensitate luminoasa ceva mai slaba dar viata mai lunga). Am montat in final Xtreme Power si diferenta este evidenta fata de cele standard (LongerLife pe scurta si Premium pe lunga). Pentru a beneficia insa din plin de ele, conteaza destul de mult sa ai si instalatie de spalare a farurilor (cazul meu). Sau sa mai cureti farurile atunci cand e nevoie :rolleyes:

Link către comentariu

Cat ai dat pe fiecare?

Pe cele H7 si H3 cate 100 ron perechea. Pe cele W5W 14 ron perechea.

Link către comentariu

• Administrator

Acest topic se afla in aria de Golf 5 dintr-un singur motiv: se discuta despre GOLF 5!!!

Daca in aria masinii voastre nu exista un astfel de topic, discutati cu moderatorul oportunitatea deschiderii unui astfel de subiect

Viitoarele posturi offtopic vor fi sterse si userul sanctionat conf regulamentului

Mersi

Adrian2008

Foloseste configuratorul de aici pentru a vedea de ce tip de becuri ai nevoie... in mod cert nu de H3

LE: nu deranjezi cu intrebari precizand scopul lor... intre tine si forceturbo era o discutie intre un posesor de passat si altul de polo, despre becuri H3 care nici macar nu exista la G5... eu ce sa mai cred?!

In plus, sunt 15 pagini unde gasesti linkul dat de mine (de inca vreo 3-4 ori) plus variante mai ieftine de a cumpara respectivele becuri philips direct de la importator... informatiile astea nu pot fi repetate pagina de pagina, trebuie doar ca tu sa le cauti

Link către comentariu

Stiu ca despre golf V se vorbeste.Doar eram interesat pentru golf V.Pur si simplu.Nu credeam ca o sa deranjez cu niste intrebari... :icon_thumright:

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

Ce becuri pot sa imi pun si eu la poziti sa se dea un alb ... pt ca mi-am pus Xenon si da urat pozitiile pt ca xeon Alb si Poziti Galbene ;) eu acum la Poziti am blue vision dar tot degeaba

Modificat de nowar
Link către comentariu

• 2 weeks later...

am o intrebare .......cum schimb si eu un bec din spate de la pozitii ? nu ajung la carcasa ....este mocheta ....... aveti idee ?

Link către comentariu

Pai vezi ca mocheta e taiata acolo tocmai pentru a ajunge la bec.Trage de ea fara frica...e foarte simplu! :coffee_lol:

Link către comentariu

Ce becuri pot sa imi pun si eu la poziti sa se dea un alb ... pt ca mi-am pus Xenon si da urat pozitiile pt ca xeon Alb si Poziti Galbene :) eu acum la Poziti am blue vision dar tot degeaba

cred ca numai ledurile se pot apropia de Xenon, in rest...nu cred ca rezolvi acceptabil

Link către comentariu

@ nowar : Am incercat toate prostiile din targ si din supermarket-uri si singurele pozitii mhh acceptabile fata de xenon ar fi philips blue vision; iar cu leduri, iti trebuie un "pacalici" cum ai si la xenon cel mai probabil ca sa nu ti-le vada ca arse.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu acum o sa-mi montez proiectoare pe masina si vreau sa sa-mi pun blue vision pe ele. Intrebarea este : de unde stiu exact ce tip de bec merge pe proiectoarele respective avand in vedere faptu ca nu sunt originale, Hella, scrie cumva pe ele si ce tip de bec merge sau trebuie sa merg la noroc. H11 / HB4 ?

Link către comentariu

h11 , hb4 nu sunt bluevision ... doar chinezarii dar nu prea se gasesc pe la noi ... doar prin targuri

Link către comentariu

am trecut si eu pe faza scurta pe x-tream power de al philips ,diferenta mare de cele stoc ,acum urmeaza sa schimb becurile de la poziti care mi se par hidoase ,sper ca philips blue vison sa fie mult mai ok

Link către comentariu

h11 , hb4 nu sunt bluevision ... doar chinezarii dar nu prea se gasesc pe la noi ... doar prin targuri

Razvan sunt Hb4 Philips Blue Vision...am pus eu :)

Link către comentariu

eu am cautat bluevision cand aveam proiectoare si nu am gasit .. si am luat niste chinezarii de pe ebay:D

Link către comentariu

am trecut si eu pe faza scurta pe x-tream power de al philips ,diferenta mare de cele stoc ,acum urmeaza sa schimb becurile de la poziti care mi se par hidoase ,sper ca philips blue vison sa fie mult mai ok

OFF TOPIC: pentru ca vad ca esti din Cluj de unde ai cumparat respectivele becuri?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!