Jump to content

Ce becuri folosim la Golful 5? Recomandari pentru Interior si exterior

xqzme
 Share

Postare recomandată

Stiti ceva de Philips Diamond Vision? Am intrebat la Aspad si au ridicat din umeri.. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Reiterez rugamintea de mai sus a lui 4abc referitoare la discutiile offtopic

O puteti lua ca pe o promisiune ca primul post ce va recomanda Xenon sau va discuta despre asa ceva, va primi warning!

Va puteti folosi de Xenon vs Halogen, Xenon AM pe Golf 5

Multumesc!

PS: am editat si titlul topicului pentru a evita asemenea situatii si confuzii

Link către comentariu

Stiti ceva de Philips Diamond Vision? Am intrebat la Aspad si au ridicat din umeri.. ;)

Da, vrei sa achizitionezi? Sau ai intrebat despre ele.. cum/cat de bune sunt? Am si vazut un filmulet cu ele par cam albastre ,Fatza de cele mentionate mai sus

Link către comentariu

DAA, as vrea sa cumpar asa ceva , am inteles k au 5000K

Modificat de dudu
Nu mai da ''Qoute'' la mesajul anterior.Foloseste butoanele ''Add reply sau ''Fast reply''.Multumesc !
Link către comentariu

DAA, as vrea sa cumpar asa ceva , am inteles k au 5000K

Da par a fii de 5000K dar credema ca sunt spre albastru, dar daca vrei si nu gasesti aici, eu la sf lunii imi cumpar din Anglia dar PIAA de 4000K, si cautam si ce vrei tu, eu am toata fam acolo, si le pune mama la Atlasib in 4 zile ajung si la un asemenea pachet mic nu cred ca cost mai mult de 10lire transportul deci 5/5 lire, Daca doresti si nu gasesti, cautam pe net in Anglia si daca iti convine pretul vii o data la o intalnire imi dai banii ( asta la sf lunii sa le cumpar o data cu ale mele) si in cateva zile le primim.Sfatul meu e sa iti iei si tu PIAA de 4000K, f albe si bune. Si pretul pe masura fata de Philips.. eu le-am gasit cel mai ieftin la 36lire+5lire delivery deci 41+5 la atlasib =46lire pe cand philips cele mai tari aici sunt max 110ron=27lire.. Succes

Link către comentariu

pana la urma care e cel mai bun pt faza scurta?

Philips Extreme Power sau Nightguide ?

nu de alta dar am ramas fara un bec..si macar sa pun ceva bun..daca tot le schimb

ms anticipat

Link către comentariu

Dintre cele 2 recomand Extreme Power...insa eu as pune Blue Vision :somnmare: :lol: .Ai si lumina alba si putere echivalenta cu Extreme Power.Eu am Extreme Power pe faza lunga...e buna pentru ''flash'' :P

Link către comentariu

am citit topicu aproape cap coada .. si tot nu m-am hotarat ce becuri sa imi iau pt faza lunga ... care ar fi cele mai puternice? ... pe scurta am xenon OEM. ... ceva sfaturi?:ceuameni:

Link către comentariu

buna intrebare 31 RZV

- daca las faza scurta stok ( din ce am citit alea sunt prea albe alea prea galbene , alea nu bat bine pe ploaie alea nu stiu cum ...) pt proiectoare si lunga ce imi recomandati, pt pozitii a-si pune blue vision.

-din ce am citit am inteles ca Extreme Power e mai "galbena" decat Blue Vision..... adica ar fi mai aproape de culoarea fazei scurte stok?

-daca ar fi sa fac o configurare as face asa:

*faza lunga : Extreme Power

*faza scurta : stok

*pozitii: blue vision ( le acopera puterea fazei scurte si nu s-ar vedea diferenta) blue vision+ stok ma gandesc ca s-ar apropia de faza lunga Extreme Power.

*proiectoare : habar n-am.

-asta la Golf.

-la passat am stok + pozitii blue vision , nu e nici o diferenta de culoare .

Modificat de OviDU
Link către comentariu

• Administrator

amandoi discutati de becuri ce vor sta ff putin aprinse: faza mare o foloseste 1 data pe luna sau la flashuri

Iar pentru cele de ceata, e cam interzis sa le folosesti decat pe ceata ceea ce inseamna cam jumatate de toamna adevarata, deci 2-3 maxim 5 zile pe an... Si poate 31rzv e intr-o zona colinara dar tot in oras e si nu se pune problema sa ai nevoie zi de zi de asa ceva..

Cred ca va stresati prea mult...

OviDU XtremePower nu e mai galbena decat stock... nici macar aproape nu e... e o lumina cu tenta alba (nu te gandi LED...) iar BV e o lumina cu tenta bleu...atat

Link către comentariu

pai cica Nightguide sunt ca si Extreme Power, numai ca sunt mai rezistente si au si blue vision... (sau ceva de genu)

http://philips-shop.ro/details/BECFARH7RNI...er2buc-7287.htm

http://philips-shop.ro/details/BECFARH7X-T...er2buc-7281.htm

cei care aveti dati-va cu parerea pls, ca nu as vrea sa dau niste bani degeaba

Modificat de angel eye
Link către comentariu

La Philips becurile standard au o intensitate luminoasa cu 30% mai mare decat becurile standard ale altor producatori, Night Guide cu 50%, iar X-treme Power cu 80%. Pe faza lunga, care e folosita mai rar, X-treme Power e ok. Semnul meu de intrebare e la faza scurta: niste becuri mai puternice care se ard mai repede (X-treme Power) sau niste becuri nu la fel de puternice, dar cu o durata de viata mai mare (Night Guide). Probabil o sa merg in final tot pe X-treme Power si pe faza scurta.

Link către comentariu

• Administrator

angel eye

cele mai bune informatii tot de la producator le iei

NVision

XtremeP

Ambele lucreaza bine, se pare ca lifetime-ul e mai mare cam cu 30% la NV...

Alegerea e a ta... eu am mers pe XP atat pt look (e ok) dar mai ales pentru performante (ei zic ca sunt peste NV ca lumina pe asfalt)

Link către comentariu

Eu am X-Treame Power pe faza scurta si lunga si sunt multumit;bat destul de in lung si luminozitatea e f buna,un alb placut si odihnitor.

Link către comentariu

amandoi discutati de becuri ce vor sta ff putin aprinse: faza mare o foloseste 1 data pe luna sau la flashuri

Iar pentru cele de ceata, e cam interzis sa le folosesti decat pe ceata ceea ce inseamna cam jumatate de toamna adevarata, deci 2-3 maxim 5 zile pe an... Si poate 31rzv e intr-o zona colinara dar tot in oras e si nu se pune problema sa ai nevoie zi de zi de asa ceva..

Cred ca va stresati prea mult...

OviDU XtremePower nu e mai galbena decat stock... nici macar aproape nu e... e o lumina cu tenta alba (nu te gandi LED...) iar BV e o lumina cu tenta bleu...atat

circul destul inafara localitatii si pe timp de noapte ... am nevoie de lumina buna :icon_thumright: ... iar legat de proiectoare chiar nu prea ma intereseaza .interzise neinterzise foarte rar le folosesc... poate doar lla drum lung ... :salut: cred ca optez pt x-treme power

Link către comentariu

Pana la urma becul care il vezi tu pe lunga e un asa zis ''shutter'' care se poate dezactiva cu Vag-comul.De fapt tu ai bixenon iar odata cu lupa care se ridica se aprinde si acel halogen.Pune extrem Power insa nu cred ca vei vedea o diferenta mare!

Link către comentariu

Eu am X-Treame Power pe faza scurta si lunga si sunt multumit;bat destul de in lung si luminozitatea e f buna,un alb placut si odihnitor.

daca nu e prea mare deranjul....de unde ti leai luat cat tea costat?....si ce becuri ai folosit...ma refer la soclu...H7 scurta idem lunga? sau? mersi frumos

Link către comentariu

Pana la urma becul care il vezi tu pe lunga e un asa zis ''shutter'' care se poate dezactiva cu Vag-comul.De fapt tu ai bixenon iar odata cu lupa care se ridica se aprinde si acel halogen.Pune extrem Power insa nu cred ca vei vedea o diferenta mare!

hmmm ..:-s teoretic ar trebui sa fie bixenon .. dar nu intelegeam de ce mai este halogenu ala .. am un prieten care are bixenon la un mercedes si este putina diferenta ... mi-a dat flash parca mi-a facut poza ...:| dau halogenele jos sa vad daca la faza lunga face ceva xenonul:D

Link către comentariu

Face...Dupa cum spuneam se pot dezactiva cu Vag-comul.Citeam pe forumurile din US ca multi aleg aceasta metoda pentru ca ar arata mai oki fara acel halogen :10[1]: .

Insa sa nu uitam cat de bine sunt luminate drumurile pe la noi!

Link către comentariu

ai foarte mare dreptate legat de drumuri ... le. scot firele ca sa vad care e treaba cu bixenonul... de dezactivat nu cred ca poate fi vorba ...

Link către comentariu

ai dreptate 4abc... am scos mufa la becuri ... si intradevar bixenoanele isi fac treaba :lol:

Link către comentariu

Am facut aseara testul de care vorbeam mai sus impreuna cu 4abc.

Rezultat:

Bosch Xenon Blue lumineaza ceva mai puternic decat Philips Blue Vision, dar mai slab decat Philips X-treme Power.

In mers (pe Pacurari - iluminat stradal) nu se observau diferente mari intre fazele scurte.

Deci ar fi ceva de genul:

Philips Blue Vision = stock + 45%

Bosch Xenon Blue = stock + 50%

Philips X-treme Power = stock + 80%

Conditii de testare (ar putea influenta rezultatul):

- suntem oameni si noi - ne-am bazat pe impresia generala ( nu am facut masuratori exacte :) )

- masina mea are farurile noi si becurile noi, cu Bosch Xenon Blue pe faza scurta si Philips stock pe faza lunga.

- masina lui 4abc are farurile putin matuite de pietre si mizerie iar becurile le are de aproape un an (daca nu si mai mult).

- afara nu era complet intuneric.

Ca o completare - nu am informatii privind durabilitatea becului Bosch Xenon Blue - le am de vreo luna si le-am folosit putin. Cand apar modificari (se ard) voi reveni cu un update.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!