Jump to content

Prima mea masina

uhu10uhu

Postare recomandată

Salut.

Sunt mandru sa spun ca am in sfarsit si eu o masina. Pana acuma am avut mai tot timpul masina de servici, dar am considerat ca trebuie sa am si o masina a mea.

Masina este un Seat Cordoba Vario, e din 2000 , motor 1.9 tdi de 110 cai , 5 trepte si are 70.000 de km. Ca optiuni, am nimerit bine as zice:

oglinzi electrice incalzite

-scaune sport

-geamuri electrice fata

-parktronic

-computer de bord

-alarma si inchidere centralizata

-jante aliaj

-doua statii de amplificare( 1 pt sub si 1 pt boxe)

-subwoofer kicker( nu stiu exact cati wati)

-magazie 6 cd

-mai sunt si altele dar nu-mi vin in cap

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu

tare. sa o stapanesti sanatos! e kiar tare ca ai gasit-o si cu magazie, subwoof... ai luat-o de la noi sau de peste hotare? cat a fost? $$$? :RO flag:

Link către comentariu

Mersi.Sper sa scriu coerent ca tocmai am "udat" masina :blink: si sunt nitel ametit.

M-a costat 6300 de euro. Povestea masinii este interesanta.

Primul propietar a fost director la falcon electronics( si el a pus sistemul audio pe ea si a costat la vremea aia aprox 2800 de euro) prieten f bun cu tipul pt care lucrez eu acuma. Apoi omul a vandul masina la 30.000 de km contabilei de la mine de la munca si apoi am cumparat-o eu acu 2 zile. Deci patronul meu mi-a garantat ca km sunt reali ( dealtfel nici mie nu-mi venea sa cred ca masina din 2000 are 70.000 de km). Maine urmeaza sa ii fac revizia( filtre, ulei etc) si luni imi vine debitmetru nou ( trage nitel cam greu). Urmeaza probabil pleoape faruri si distantiere roti spate(daca ma poate ajuta cineva cu distantiere+prezoane mai lungi ar fi grozav).

Nu e cea mai tare dar e a mea si sunt foarte bucuros. Ne vedem la intalniri de acuma :beer:

Link către comentariu

Pentru masina asta motorul este f. potrivit. Optionalele sunt mult peste standard. Una peste alta masina e de nota 10. Sa te bucuri de ea.

Am si eu o nedumerire - la ce iti folosesc 2 antene?? Hands free :D :P

Link către comentariu

masina am vazut-o aseara la intalnire, arata foarte bine si cred ca cu motorul ala se si misca foarte bine.

aseara faza tare: era intuneric si cand apare masina au ramas toti mirati: ce masina e asta? e din grupul vag? :D

Link către comentariu

Mersi baieti. Dupa ce mi-a facut Cipos nitel motorul chiar ca mi se pare super. Pentru 1200 de kg cat are , 110 cai sunt suficienti. A doua antena este de la carkit ( e nokia ). Oricine vrea o plimbare cand ne vedem la intalniri sa-mi spuna :D

Link către comentariu

In primul rand s-o stapanesti sanatos! In a-l doi-lea rand cam cat o sa te coste debitmetru si manopera?

Link către comentariu
In primul rand s-o stapanesti sanatos! In a-l doi-lea rand cam cat o sa te coste debitmetru si manopera?

Ai PM :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!