Jump to content

VW Golf IV - 1.9TDI

cniky

Postare recomandată

Salutari si bine v-am gasit.

De curand am intrat in randurile posesorilor de VW, am achizitionat-o de aproximativ 2 saptamani din Germania. Am avut anterior un Fiat Uno timp de 6 luni, aceea fiind si prima mea masina, trcerea de la "bicicleta cu motor" la masina a fost un salt neasteptat pentru mine,de aceea nici experienta mea in ceea ce priveste masinile nu este foarte vasta.

Masina se prezinta astfel:

- VW Golf IV variant , an 2001

- 1.9TDI 90 PS

- transmisie manuala 5 trepte

- culoare Albastru

- climatronic

- geamuri electrice ( toate 4 )

- computer de bord

- ABS / ESP

- scaune incalzite

- interior crem , tapiterie crem cu albastru ( din cate am vazut aici pe forum cred este ceva in genul ca la modelele Generation )

- scaune fata reglabile pe inaltime

- jante 16`

Cam atat imi aduc aminte deocamdata, revin si cu poze in curand.

Numai bine ;)

Link către comentariu
Sa ai noroc la ea

cred ca ai si oglinzi incalzite si electrice ;)

Multumesc frumos.

Cat despre oglinzi , corect ;)

Link către comentariu

6850 EU in Germania, 200 actele in germania, 250 drumu dus ( am mers 2 persoane ), 100 drum intors, 1800 vama, 300 inscrierea in RO (cam la atata cred ca ajung, inca nu am terminat procedurile) .

Am ajuns in tara cu ea la 9500 EU.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Poze cu masina

E incaltata cu cauciucurile de iarna, ce sa-i faci, capricile vremii :)

P.S. - descoperisem dupa 3 saptamani de la data cumpararii ca am spalatori la faruri. :)

post-8424-1170768064_thumb.jpg

post-8424-1170768072_thumb.jpg

post-8424-1170768157_thumb.jpg

post-8424-1170768166_thumb.jpg

post-8424-1170768322_thumb.jpg

post-8424-1170768330_thumb.jpg

post-8424-1170768446_thumb.jpg

post-8424-1170768455_thumb.jpg

post-8424-1170768509_thumb.jpg

post-8424-1170768516_thumb.jpg

post-8424-1170768560_thumb.jpg

post-8424-1170768570_thumb.jpg

Modificat de cniky
Link către comentariu

Frumoasa. Sa o stapanesti sanatos. Imi place ca e curata si bine intretinuta la interior.

O remarca totusi...o cotiera ar da bine acolo, plus ca e foarte utila.

Link către comentariu

@theo - multumesc asemenea.

@a_r_i_e_s - incerc pe cat posibil s-o tin in permanenta curata , tapiteria dupa cum bine se vede e destul de "pretentioasa", cat depre cotiera, va veni si aia :)

@Gabi46 - mersi, daca nu intervine nimic voi fi acolo, in ultima perioada numai de intamplari neprevazute am avut parte :D

Link către comentariu
  • Administrator

S-o stapanesti sanatos si fara probleme . Intradevar curata "rau" la interior . :)

Link către comentariu

ai si proiectoare d ceata,suport pahare. frumoooooasa :P :P

Modificat de Brabus
Link către comentariu

@CosminSideras - multumesc la fel :o

@aryes13 - asemenea, incerc sa nu fiu "porc", si desi sunt fumator, in masina nu fumez :o

@Bandi - nu ma invidia, se vede orice urma de murdarie, sa vina caldura si merg la curatat tapiteria, asa preventiv sa nu se adune praf si mizerie in ea :)

@Brabus - pai de ce nu ar avea?! ;)

Link către comentariu

O intrebare referitor la poza in care se vede frana de mana, este acolo pe langa frana de mana un

loc unde se pot tine diferite obiecte, dar la mine nu asa arata.

Vad ca la tine sunt niste grile sau ceva de genul ala. Tu ai pus acela ulterior sau??

Link către comentariu

@Bandi - este o `piesa` din cauciuc care se poate scoate afara ramanand acel spatiu `gol` , presupun asa cum e la tine, mai este un locas in care este una ( care nu apare in poza) , putin mai in spate, langa si paralela cu scrumiera spate. Nu le-am pus eu, asa am cumparat masina.

Link către comentariu

Interesant, si stii ce utilitate are? Se pot pune pixuri sau asa ceva in locurile acelea?

ar fi bine de stiut exact pt. ce a fost proiectat piesa aceia..

Link către comentariu

eu am renuntat la locasul acela in favoarea unei cotiere(pe acolo se monteaza)... :) .iar cotiera are 2 avantaje:sprijin pt mana dreapta si Locul de depozitare din interiorul ei,destul de incapator! :P iti recomand acelasi lucru...foarte buna la drum lung.NOROC! :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!