Jump to content

Oglinda sparta

Mihai M.
 Share

Postare recomandată

Salut!

De curand mi-am achizitionat o Octavia II. Sunt f multumit de masina, si in cele 5 zile de cand o am nu am sa-i reproses nimic. Masina o tin intr-o curte destul de stramta. Astazi de dimineata cand am incercat sa scot masina, din neatentie, am lovit oglinda din dreapta. A sarit capacul protector si oglinda s-a dat peste cap. Din pacate, acest capac s-a spart in colt foarte putin ce-i adevarat, insa destul de mult pentru a fi vizibil. Problema este ca penttru astfel de lucru nu am nicio sansa sa o repar prin CASCO. Si, in final, vine si intrebarea mea pt acest topic: ce as putea sa fac? De unde gasesc o astfel de piesa? Problema este ca acest capac este in culoarea caroseriei (negru magic). Deci, stie cineva daca as putea sa-l achizitionez in aceasta culoare? ... sau astept orice alt fel de sugestii! Multumesc anticipat! ..si pls help!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te sfatuiesc sa mergi al reprezentanta . Acolo sa comanzi capacul protector care vine in culoarea neagra de plastic , ei sa-l vopseasca la codul culorii masinii tale si apoi sa ti-l monteze. Normal nu ar trebui sa te coste mai mult de 400RON.

Vezi ca pentru reperatii la reprezentanta ai nevoie de dovada de la politie ( mai sunt si exceptii).

Modificat de cosmins
Link către comentariu

Multumesc cosmins. Cred ca asa o sa procedez. Insa, nu il pot rezolva prin casco, daca as lua dovada de la politie? Sau e prea mica valoarea pagubelor?

Link către comentariu

Normal ar trebui sa ti-o accepte si prin casco. Dovada e necesara la reprezentanta. Fara ea ei nu vor sa o repare.

Link către comentariu

Nu conteaza valoarea. Daca ai timp mergi la politie si cu dovada te duci la un constatator apoi la un service unde comanzi piesa vopsita si cand o au gata te duci si in 2 minute e gata.

Daca nu ai timp te duci direct la service comanzi si etc. Nu cred ca se duce la 4 mil. Da un tel la orice service.

Link către comentariu

Te duci la politie... declari ca ai gasit-o asa in parcare. Iti elibereaza hartie.. te duci cu hartia la firma unde ai CASCO... iti elibereaza si ei hartie... te duci cu toate hartiile la service, ti se deschide comanda si in maxim o saptamana(daca nu au piesele pe stoc) ai oglinda asa cum era! :scratch:

Succes!

S-o stapanesti sanatos si sa speram ca va fi ultimul incident pe care-l ai cu masina!

Link către comentariu

Multumesc mult tuturor... Cred ca o sa apelez la casco. Stiu ca e mult birocratie => mult timp pierdut, insa nu pot sta asa cu oglinda, cand masina este luata de 5 zile! :scratch: Multi mi-au reprosat faptul ca am ales culoarea Negru Magic, pentru ca este o culoare pretentioasa, orice zgarietura iesind in evidenta, insa sunt gata sa stau ore intregi la cozi daca este nevoie, pentru a mentine masina in starea in care era atunci cand m-am urcat pentru prima data in ea!

Link către comentariu

Oglinda din stanga, costa in iunie 2005, 200euro. Din cate stiu, cea din dreapta e mai ieftina. Stiu asta, pt. ca si eu am avut un incident similar, pe care l-am rezolvat pe casco. Detalii aici

Link către comentariu

daca tot mergi pe varianta cu despagubirea casco.....precizeaza exact ce ti-a scris shkoda mai sus, ai gasit-o in parcare, si nicidecum faptul ca ai atins-o in stalpul portii, usii garajului...in curte...etc, ca s-a dus casco pe apa sambetei.

Link către comentariu

daca tot mergi pe varianta cu despagubirea casco.....precizeaza exact ce ti-a scris shkoda mai sus, ai gasit-o in parcare, si nicidecum faptul ca ai atins-o in stalpul portii, usii garajului...in curte...etc, ca s-a dus casco pe apa sambetei.

Da, foarte corect! Daca spui ca ai lovit-o singur.. ai sanse sa te imbarlige intr-un fel si sa nu te despagubeasca... si vezi unde declari ca era parcata... sa nu o pui in zona cu parcarea interzisa.. eu asa era sa fac, noroc ca mi-am dat seama si am modificat repede.. :))

Link către comentariu

Pai cum asa?Casco nu insemna despagubire in caz de orice tip de avarie (inclusiv din culpa proprie?).

Si ca sa nu mai deschid un topic nou, lansez si eu o problema asemanatoare:am gasit masina in parcare cu suportul nr fata spart (plasticul)+ placuta de inmatriculare usor ondulata.As putea sa merg si asa, dar imi iubesc prea mult masina sa o neglijez (doara nu-i nevasta :)) ).Mi se repara pe Casco avariile astea minore, sau trebuie sa indoi mai tare placuta de inmatriculare.Cu un ciocan de exemplu?

Link către comentariu

Sa bagi pe CASCO un suport de numar spart si nr. de inmatriculare usor indoit?? n-ai ce face, or what? :))

Modificat de shkoda
Link către comentariu

@alin 105 - ba da.....intra la casco si propria culpa(ca doar pt asta e facut) dar nu inseamna in interiorul garajului, gradinii....curtii...etc.Afara...in parcare....pe drumurile publice adica...nu pe camp....in livada :)) .Sper ca am fost destul de explicit.

Iar in ceea ce priveste suportul de numar...si numarul in sine...parerea mea este ca nu merita alergatura la politie + asigurari+timpul pierdut + nervi provocati...pt o asemenea chestiuta.Acum, tu faci cum vrei.... pentru ca la mijloc este..."scumpa ta" :) si fatada ei.

Link către comentariu

Ok, mersi de lamuriri.N-am avut pana acum "ocazia" sa apelez la Casco, dar inteleg ca-i durere de cap.Ok.E scumpa o tablita de inmatriculare?Unde se comanda?Mersi anticipat

Link către comentariu

Daca nu e complet sau suficient de tare distrusa placuta cu numarul (ceea ce inteleg ca nu e cazul tau), iti recomand sa nu-ti bati capul - cred ca o poti "reconditiona" usor singur.

Altfel e cam ca la inmatriculare... Declaratie la politie, solicitare pentru placuta noua tot la politia rutiera (adica stat la cozi...), asteptare pana e gata - deci daca ai timp si intr-adevar crezi ca merita... fa-o. Altfel e prea time-consuming si neuron-consuming. :)

PS: Ai vazut cate masini merg fara numere sau cu unele improvizate? :) :)

Link către comentariu

Daca nu e complet sau suficient de tare distrusa placuta cu numarul (ceea ce inteleg ca nu e cazul tau), iti recomand sa nu-ti bati capul - cred ca o poti "reconditiona" usor singur.

Altfel e cam ca la inmatriculare... Declaratie la politie, solicitare pentru placuta noua tot la politia rutiera (adica stat la cozi...), asteptare pana e gata - deci daca ai timp si intr-adevar crezi ca merita... fa-o. Altfel e prea time-consuming si neuron-consuming. :lol:

PS: Ai vazut cate masini merg fara numere sau cu unele improvizate? :RO flag: :screwy:

M-am lamurit, mersi! Dupa ce mi-ai zis pasii de urmat, nu mi se mai pare asa de indoita placuta, nici n-o mai observ practic :P .O sa cumpar un suport de plastic ( o sa caut unul care nu e chiar ultimul stift cum am pe Dacie :nono: si dai sa mearga!

Link către comentariu

@Mihai M. mergi la politie sa-ti dea dovada de reparatie. Parerea mea este sa spui ca ai gasit-o lovita in parcare - scapi de interpretari de genul: nu ai vazut ca era stalp? ai baut sau nu etc.?. Data la care ti s-a intamplat accidentul trebuie sa o declari cu maxim 48 de ore inainte ca sa nu-i vina vreo idee ca nu ai anuntat in timp. Cu dovada de la Politie mergi la asigurari sa-ti faca dosarul. Nu au motive sa nu accepte dauna!

Bafta!

Pentru numere de inmatriculare nu merita efortul cu refacere la Politie. Incearca sa-l indrepti cat de cat si sa stea in suport - cred ca e suficient.

Link către comentariu

@Alin Presupun ca ai suporti personalizati de dealer.... Mergi la ei.. si roaga-i frumos.. de obicei iti dau moca un set nou. Eu asa am facut :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!