Jump to content

VW Golf IV - TDI PD Highline ARL 110Kw / 150CP fabrica

Golf IV TDI

Postare recomandată

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf IV TDI

41

• CT-87-ADY

6

• rudolf.s

6

• Bogdan_wrc

5

Frumos, frumos. De acord cu "nepotrivirea" manerelor cromate, si cu oglinzile "sport", care nu vor fi niciodata ca cele originale. Mai bine cele originale in varianta mare pe ambele parti.

Esti multumit de carkit-ul Parrot? Nu il vinzi? Daca tot dai masina... :(

Link către comentariu

Am uitat sa zic ca astazi pentru ca am dat rotile jos si am ridicat-o pe elevator sa schimb suspesia am profitat de moment si i-am schimbat si placutele de frana fata + spate.

Link către comentariu
bbogdanmircea

Super tare masina, motorizarea mi se pare de vis.

Link către comentariu
  • 5 years later...

GTI asta de care vorbesti tu il detin eu si am hotarat sa il vand satul fiind de bani bagati fara rost datorita mecanicilor de cacao peste care am dat... in fine are scaune RECARO in piele neagra, insertia respectiva, jante 17 au zburat capacelele si nu mai sunt sigur de nume dar avea ceva cu sport ... in 5 spite cat degetul mare de la maini de groase multe piese schimbate (frane, amortizoare.... si asa mai departe) daca e vreun interesat ii dau detalii mai multe si cam cat ma costara toate

si ce probleme mai are in prezent la care nu am gasit remedii fugind de toti mecanicii

adaug si poze si mentionez ca nu mai sunt cromate jantele, s-au curatat

post-155730-0-66362900-1444576622_thumb.

post-155730-0-23533000-1444576626_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!