Jump to content

VW Golf IV - TDI PD Highline ARL 110Kw / 150CP fabrica

Golf IV TDI

Postare recomandată

Salut ! Am observat ca ai suportul pentru car kit? De ce ai nevoie ca sa il folosesti? Mersi !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf IV TDI

41

• CT-87-ADY

6

• rudolf.s

6

• Bogdan_wrc

5

salut, foarte frumoasa masina!!! am si eu o intrebare, motoarele de 130 si cele de 150 cp, au aceeasi turbina? multumesc.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Din cate stiu eu nu au aceeasi turbina. De asemenea difera: traseul de turbo al masinii, intercooler-ul, softul, amortizoarele, planetarele.

Link către comentariu
  • 8 months later...

acu am citit si eu tot topicul pt prima oara..si asteptam sa vad cum arata cu bad boy look...da:-??

a murit?(topicul..:rolleyes: )

Link către comentariu

Nu a murit topicul...dar nu am mai postat pentru ca nu am mai modificat nimik la masina...

Noul job ma solicita foarte mult si din pacate nu mai am timp pentru masinutza.

Bad boy look nu ii mai fac pentru ca imi place mai mult asa cum este acum.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Masina are acum 145.000 km. Saptamana trecuta am schimbat ambele bielete de directie cu tot cu capetele de bara, ambele flanse de amortizoare fata si un rulment. Bineinteles dupa aceasta operatiune am facut si geometria. Cred ca este rezonabil sa schimb bieletele la 145.000 km dupa aproape 6 ani de la fabricatiei si avand in vedere ca de la 80.000 km ruleaza pe soselele din Romania cu suspensie sport si jante pe 17". Cer parere aveti?

Link către comentariu

145.000 km... si asa par cam multi. Eu la A3 le schimsem la 110.000 si era 2005 masina. :icon_thumright:

Link către comentariu

Vreau sa o mai ingrijesc un pic pentru ca am cam lasat-o deoparte in ultima vreme. Trebuie sa gasesc pe undeva un capacel plastic stropitor far de pe partea dreapta, bricheta sa o schimb, volanul sa il reconditionez ( pielea are stersaturi ), si lampa stanga spate are apa in ea ( condens ). Daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat in ceeea ce priveste oricare din problemele de mai sus ... ii multumesc.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

As vrea sa obtin pe el o suma care sa imi permita sa imi cumpar un Audi A4 sau chiar sa il schimb cu un Audi A4 1.9 TDI minim 131 de cai sau 2.5 TDI an minim 2003, maxim 150.000 km, fara mahon, scaune sport incalzite, ideal ar fi sa fie si quattro.

Modificat de Golf IV TDI
Link către comentariu
  • 9 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Nu s-a vandut. Inca o mai am si sunt foarte multumit de ea. As vrea sa fac schimb dar fara diferenta de bani cu un Audi A4 TDI, sau Bmw 320 Diesel an fabricatie minim 2003, maxim 160.000 km minim 130 CP.

Pretul de vanzare 7800 euro nediscutabil.

Ce se mai intampla cu masina ? S-a vandut ?
Modificat de Golf IV TDI
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina a primit o bara noua pe fata tot model R32. A costat aproximativ 1150 ron cu tot cu vopsit si montat ( bara a costat 760 ron ).

Bara veche am spart-o intr-un cu caine. Nu sunt anti dinamo dar nu am putut sa il evit :Driver:

Link către comentariu

POZE NOI:

DSC04122.jpg

DSC04123.jpg

DSC04124.jpg

DSC04125.jpg

DSC04126.jpg

DSC04127.jpg

DSC04128.jpg

DSC04129.jpg

DSC04133.jpg

DSC04134.jpg

DSC04135.jpg

DSC04136.jpg

Astazi i-am cumparat capac spalator pentru farul de pe dreapta, deoarece dupa cum se vede si in poze pe cel vechi l-am pierdut.

Urmeaza sa il vopsesc in culoarea masinii si apoi sa il montez la locul lui.

Link către comentariu

Imi plac foarte mult oglinzile si masina in totalitate dar cu manerele crom nu sunt de accord si nu cred ca se preteaza pe o masina destul de sportiva. Astept detalii despre oglinzi :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Manerele nu mai imi plac nici mie in mod deosebit. Mi-am schimbat gusturile intre timp, dar nu le dau jos de teama sa nu ramana urme urate pe manere ( sunt lipite foarte tare ).

Oglinzile sunt FK XXL Race Look, si nu le recomand nimanui. Vad foarte bine in ele, au si aspect frumos, dar culoarea de carbon de pe ele s-a cojit aproape total, din lucioase au devenit mate...

Alt dezavantaj este ca nu au incalzire, ci doar reglaj electric ( cele originale aveau incalzire ). Alt dezavantaj (care nu stiu daca se datoreaza calitatii oglinzilor, felului in care le-a montat mecanicul meu de la vremea respectiva, sau suspensiei sport foarte rigida a masinii mele ) este faptul ca se misca rau, tremura foarte tare in mers motov pentru care ma bate gandul sa pun oglinzi originale de vw din nou pe masina. Astazi am dat jos si suspensia sport de pe masina si am pus-o pe cea originala din fabrica.

Imi plac foarte mult oglinzile si masina in totalitate dar cu manerele crom nu sunt de accord si nu cred ca se preteaza pe o masina destul de sportiva. Astept detalii despre oglinzi :))

Suspensia sport o pot oferi gratuit la cerere viitorului proprietar. O vand si separat daca exista doritori.

Accept schimburi fara diferenta de bani cu Audi A4 TDI, Bmw 320 Diesel, si mai nou VW Passat an fabricatie minim 2003, maxim 170.000 km minim 130 CP si cu dotari cel putin la fel ca golful meu ( scaune sport, volan sport, incalzire in scaune, etc. ).

Modificat de Golf IV TDI
Link către comentariu

Dar ce e cu nuca aia de pe schimbator? Ori n-o vad eu bine, ori e chiar urata si nu-si are locul pe asemenea masina, poate pe vreo DaciA din '80...imi cer scuze pentru critica, insa chiar nu ma incanta si nu-i vad locul acolo. In rest e foarte frumoasa masina, foarte dotata, daca reusesc sa vand Leutzu' pana o dai, cu siguranta vin macar ca s-o vad. Sa vad ce buget o sa am anul acesta, insa 2000 de euro ii am deja, astept sa mai strang inca 2000 si dau Leon-u cat mai subtire ca sa scap repede de el pentru ca mi s-a pus pata pe motorul asta de 150 de cai.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!