Jump to content

VW Golf IV - TDI PD Highline ARL 110Kw / 150CP fabrica

Golf IV TDI

Postare recomandată

Am schimbat bara spate cu o bara R32 si evacuarea cu o evacuare Milltek R32 Style.

Am schimbat si stopurile spate. Am pus FK cu led pe fundal negru.

Am schimbat farurile originale ale masinii cu faruri Hella Celis cu angel eyes ( dar deja inelul din partea dreapta nu se mai aprinde ).

In legaura cu rotile de iarna dupa cum se vede in fotografii..am reusit sa le pun, au intrat fara probleme, dar astept sa treaca iarna sa le pun pe cele de vara deoarece astea de iarna nu imi plac deloc :huh:

post-7472-1171540292_thumb.jpg

post-7472-1171540299_thumb.jpg

post-7472-1171540306_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf IV TDI

41

• CT-87-ADY

6

• rudolf.s

6

• Bogdan_wrc

5

deci... sunt lesinat dupa stopurile alea... e SUPERBA masinuta, din toate punctele de vedere! Sa te bucuri de ea man! cat au fost stopurile?

Link către comentariu
La motor nu "umbli" ? ;)

Am facut chip tuning. Cred ca are aprox. 180 de cai acum.

Link către comentariu

Imi plac mult stopurile si cu bara arata foarte bine. De ramarcat si manerul de la hayon, cromat! :)

Iti recomand si eu un stergator Aerotwin sau unul de Skoda sau Audi.

Link către comentariu

Apropo de stergator cum zice rudolf.s... Poti sa iti pui de la nou polo merge garantat am vazut pe un forum :)

Triplele sunt foarte frumoase.

Link către comentariu

Buna ideea!

Stiti pe careva pe forum care vinde stergator Aerotwin, golf v sau polo?

Link către comentariu

il iei ff ieftin si de la reprezentanta... golful V nush daca se potriveste da de la polo sigur :D

Link către comentariu

mie imi place si cel de Fabia cum vine. si au fost montate cateva pe Leon si GIV. eu asa vreau sa pun. si cel de GV vine bine..

Link către comentariu

aveti idee de un pret baieti? sorry :lol:

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

pai daca am dat pe cele de pe parbriz cu tot cu bratze vreo 2 mil si ceva... cat sa fie ala :lol: mic 1 mil

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am pus in cele din urma stergator de Golf V si vine bine.

Va multumesc pentru sugestie.

Link către comentariu

Fiind vecin in cartier cu " Bestie " ne-am intalnit aseara si am vazut la el iluminare interioara cu leduri albe si am hotarat ca vreau si eu inclusiv lumina din portbagaj si suportul de numar din spate....Arata mult mai bine decat iluminarea galbena. Multumesc "Bestie" !!

Am hotarat sa trec la "next stage" in ceea ce priveste caii putere.

Estimez acum aprox. 180 de cai.

Vreau sa imi pun o turbina mai mare cu traseul de turbo aferent si un intercooler mai mare ( daca este nevoie ).

Am gasit pe forum o turbina de vanzare: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=24597&hl=

Inainte de a cumpara, as vrea sa stiu daca pot pune o turbina mai mare decat aceasta??

Trebuie neaparat sa schim intercoolerul cu unul mai mare?? Specific ca la motorul meu ARL intercoolerul este mai mare decat la altele.

Am nevoie de sfaturile " meseriasilor" de pe forum in ceea ce priveste aceasta upgradare, deoarece nu prea ma pricep ce anume imi trebuie.

Eu as vrea sa storc din motorul asta tot ce se poate...

Link către comentariu
  • Administrator

poti pune turbina respectiva (de 2.5TDI). Cu intercoolerul original va merge. Ar fi mai bun pentru timp de vara un intercooler mai mare dar crede-ma ca va merge si cu acesta. Cu un 1.7bar presiune in turbo (adica foarte safe) si un soft bine facut masina va ajunge pe la 220-230CP.

2) cum estimezi ca ai acum aprox. 180 de cai in conditiile in care este softul 2 ? Din ARL ar trebui sa se scoata aprox 195 cu piesele originale pe motor..

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am rezolvat problema cu inelele angel eyes care nu se mai aprindeau la farul din dreapta ( hella celis ). Am gasit un electrician auto care a improvizat piesa arsa. Este chiar priceput omul.

A venit vremea sa modific si partea din fata a masinii unde nu modificasem nimik inca. Cu ajutorul lui codatel am cumparat o bara R32 Style care acum este la vopsit. trebuie date si gauri pentru spalatoarele de faruri. Am sa atasez fotografii dupa ce va fi montata pe masina. Am ales R32 Style pentru ca imi place cum arata, nu este foarte joasa si pentru ca bara din spate este tot R32 Style. Am mai cumparat si grila FK fara semn si ma gandesc la un bad boy look. :blink:

Link către comentariu
Am rezolvat problema cu inelele angel eyes care nu se mai aprindeau la farul din dreapta ( hella celis ). Am gasit un electrician auto care a improvizat piesa arsa. Este chiar priceput omul.

A venit vremea sa modific si partea din fata a masinii unde nu modificasem nimik inca. Cu ajutorul lui codatel am cumparat o bara R32 Style care acum este la vopsit. trebuie date si gauri pentru spalatoarele de faruri. Am sa atasez fotografii dupa ce va fi montata pe masina. Am ales R32 Style pentru ca imi place cum arata, nu este foarte joasa si pentru ca bara din spate este tot R32 Style. Am mai cumparat si grila FK fara semn si ma gandesc la un bad boy look. :Driver:

Astept sa vad cum iese bara fata, oricum sunt sigur ca nu are cum sa iasa altfel decat bine. Referitor la bad-boy look, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

haide dom'le nu fi rau...asteptam de ceva vreme poze noi :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am fost la Cipos si am curatat turbina si EGR. Mi-a schimbat si actuatorul cu unul nou.

Am montat bara R32 si grila fara semn FK. Am vopsit bara, grila FK, modificat si vopsit capota toate acestea la Metrotehnica. Sincer sunf foarte dezamagit deoarece a ramas un spatiu cam mare intre bara si caroseria masinii ( in partea de sus de langa faruri )...da impresia ca sta sa cada. :D . Deci, mare atentzie cand va cumparatzi o bara! Cei de la Metrotehnica mi-au zis ca au facut tot ce au putut dar ca "bara este de vina" . Vopseaua insa este reusita. Acum am bara R32 si pe fatza si pe spate. Se poate numi R32 Style? :D Iata si fotografiile:

Inca cateva fotografii:

:Driver:

post-7472-1181319001_thumb.jpg

post-7472-1181319025_thumb.jpg

post-7472-1181319040_thumb.jpg

post-7472-1181319150_thumb.jpg

post-7472-1181319171_thumb.jpg

post-7472-1181319258_thumb.jpg

post-7472-1181319364_thumb.jpg

post-7472-1181319501_thumb.jpg

post-7472-1181319725_thumb.jpg

post-7472-1181319987_thumb.jpg

Link către comentariu
f misto masina si modificarile...dar totusi cati bani sa bagi in ea? e totusi un golf...ma rog...eu vorbesc care am bagat 7 mii lejer

s-o stapanesti sanatos :)

Sincer la cate are pe ea si inca ce motor,parerea mea e ca nu e "totusi" un golf ;) ,ci un super golf TDI.citindu-i lista cu dotarile masinii chiar ma intrebam daca ar mai putea fi macar un lucru care sa-i lipseAsca.

E super masina.bafta multa la modificari!

Link către comentariu

felicitari Nicu, a iesit bine. Sper sa rezolvi problema cu bara care nu sta bine...si, parerea mea, poate iti si chituiesti si vopsesti apoi "umplutura" care a fost pusa in spoiler, sa fie "la linie". :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa masinuta. Te-am vazut azi in trafic pe la Unirii.

Link către comentariu

Extrem de reusita masina, si stopurile alea dau cel mai bine pe Golful 4.

Singurul sfat pe care ti-l pot da, este sa te orientezi in viitor, in cazul in care vrei sa schimbi jantele Santa Monica (unele din cele mai frumoase jante de fabrica) cu unele care sa fie si cu negru, de genul MAM, sau alte modele, de la producatori care fac jante frumoase combinatie, Aluminiu polisat si negru. De preferat pe 18, pentru ca la cum arata masina acum, 17 sunt la limita inferioara a perfectiunii :)

Oricum, si cum e acum e foarte foarte frumoasa :lol: :huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!