Jump to content

VW Golf IV - TDI PD Highline ARL 110Kw / 150CP fabrica

Golf IV TDI

Postare recomandată

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf IV TDI

41

• CT-87-ADY

6

• rudolf.s

6

• Bogdan_wrc

5

Astazi mi-au sosit si stopurile cu led. Sper sa le montez pana in Craciun.:D

post-7472-1166540038_thumb.jpg

Link către comentariu

Saptamana asta ma ocup sa schimb bara spate si evacuarea.

Mi-am cumparat bara spare R32 Style de la Car line si evacuare Milltek R32 Style.

Am atasat o fotografie cum or sa arate puse pe masina.

Cele actuale montate pe masina vreau sa le vand:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=21458

post-7472-1166540354_thumb.jpg

Link către comentariu
Ce ambreiaj ai luat, vreau mai multe detalii pls.

ambreiaj nu am luat inca. o sa iau atunci cand va ceda actualul.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Si, mai ales pentru motor. Am avut si eu acelasi motor pe un Leon. Era demential. Fa-i un chip, dupa, o sa te innebuneasca cuplul care o sa il aiba masina. Si, mai ales daca stii sa umblii acolo, la pedale, o sa faci multe victime. Atat de la mine! Spor la treba!

P.S.: S-ar putea sa pierzi pe evacuare, la modul cum e impartita... Parerea mea.

Link către comentariu

a doua problema e ca nu poti pune mai mult de 225 pe fata asa ca trebuie sa gasesti niste cauciucuri foarte bune

Link către comentariu
a doua problema e ca nu poti pune mai mult de 225 pe fata asa ca trebuie sa gasesti niste cauciucuri foarte bune

Am cauciucuri Good Year Eagle F1 acum pe masina. ( 225/45/R17 ).

Saptamana viitoare intentionez sa schimb rotile sa le pun pe cele de iarna.

La cele de iarna nu stiu dimensiunile. Sunte pe 15" si au cauciucuri Michelin Pilot Alpin.

Sper sa nu am probleme :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

eu ma refeream la latime, mai late de 225 ating in suspensia reglabila.

referitor la 15", sigur intra? ma gandesc ca motorul tau are niste frane mai mari ca de obicei si se poate sa intre doar minim 16"

Link către comentariu
eu ma refeream la latime, mai late de 225 ating in suspensia reglabila.

referitor la 15", sigur intra? ma gandesc ca motorul tau are niste frane mai mari ca de obicei si se poate sa intre doar minim 16"

Posibil sa ai dreptate. Franele sunt k la passat ..cred...au etrierul mai mare ( vezi foto ). In cazul in care nu se potrivesc rotile astea pe 15 si o sa imi trebuiasca minim 16"...."am pus-o":vaidecapulmeu:. In cazul asta o sa cumpar roti de tabla pe 16" si cauciucuri Dunlop Wintersport M3 ( alti bani alta ditractie :P ). Sper sa am noroc si sa nu fie cazul...

Rotile nu le am in Bucuresti ca sa arunc o privire. O sa aflu in week-end dc se potrivesc.

Rotile mele de iarna or fi oare mai late de 225?

Link către comentariu

De cand ti-ai luat-o ti-o tot admir. O vad aproape zilnic (cand nu esti plecat), ca stau la 2 blocuri de tine. Ce sa zic, toata lumea stie NFG-ul, cel putin de acolo din zona, si iti apreciaza masinutza. Bafta in continuare la modificari. :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

super tare masinutza... s-o stapanesti sanatos... foarte tare motorul... :D foarte tare masinaa...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu ai mai facut nimic la masina sau vrei sa ne pui in suspans.Asteptam ceva nou.Frumoasa masina.Rar un Golf ARL si mai ales tunat asa frumos.

Link către comentariu
pai depinde de passat... k pe passatu` V6 TDI nu intra rotzi pe 15 din cate stiu eu...

eu stiu k intra !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!