Jump to content

VW Golf IV - TDI PD Highline ARL 110Kw / 150CP fabrica

Golf IV TDI

Postare recomandată

Masina este din 12 / 2002 ( la noi in talon este trecuta 2003 ) Golf IV TDI-PD Highline 110Kw

Black magic perleffekt schwarz-metallic, 4/5 Doors

Motor : ARL 1.9 TDI 150CP fabrica.

Am observat ca nemtii numesc masina in anunturile de vanzare: "TDI GTI".

Dotari de serie :

- ABS+ESP

- Oglinzi electrice

- 4 geamuri electrice

- 6 sau 8 air-bag -uri ( nu stiu sigur daca are si in scaune ).

- Climatronic

- Computer bord

- Pilot automat

- Senzor de ploaie

- Jante aliaj - Santa Monica (dotare GTI) - 17"

- Scaune sport incalzite

- Volanvolan in 3 spite - piele, schimbator, frana de mana - piele

- Radio beta and CD-more player

Modificari :

- Sony MP3 Player

- Statie JBL 6 canale

- Subwooofer JBL 1000W

- Boxe usi spate Infinity 90W

-Am facut chip tuning saptamana trecuta la Rabane (www.chiptuning.ro). El zice ca are acum 200 CP.

Insa eu acum estimez 170-180CP ( vreau sa fac dyno..dar nu stiu unde??). Am observat ca dupa chip rupe rau aderenta. Are cuplu imens ( peste 400 cred ).

- Schimbator Golf GTI 25th Anniversary Limited Edition

- Plafoniera Passat W8

- Cauciucuri Good Year Eagle F1 225/45/R17

- Etrieri vopsiti rosu by Foliatec

- Folie 30% fata 50% spate

- Filtru aer GREEN in carcasa originala

- Bara intre amortizoare (OMP).

- Bara spate Kerscher,

- Praguri Kerscher

- Evacuare: Cat bak 63mm ( Kerscher - facuta de Jetex Fortex - Germania ), Down Pipe Milltek 63,5mm

(catalizator scos)

- Eleron Rieger

- Ornamente maner cromate

- Pedale Audi TT Look

- Scut metalic motor

- Xenon faza scurta si proiectoare

Inca nu am pus pe masina (dar le am acasa deja):

- Supapa Blow Off de la Forge ( ma duc maine la service sa o montez ).

- Faruri angel-eyes HELLA CELIS ( le montez in 2 saptamani....astept becuri xenon)

- Oglinzi sport FK XXL Race Look, Carbon look (sper sa le montez maine daca mai ramane timp).

Am mai comandat si sunt deja in vama la noi:

- Discuri frana Brambo + placute Ferodo

- Suspensie sport coil over AST ( Advanced Suspension Technology ) 9 trepte de reglaj.

Planuri de viitor:

- Stopuri Led FK pe negru sau CarLine

- Shortshift Metrotehnica

- Kit ambreiaj sport

- Kit intercooler si turbina mare

Atasez acum fotografiile care erau pe mobile.de cand am cumparat masina ( Aprilie 2006 ).

Maine fac fotografii si o sa vedeti cum arata masina acum dupa modificari.

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf IV TDI

41

• CT-87-ADY

6

• rudolf.s

6

• Bogdan_wrc

5

ce sa mai la deal la vale......"super tareeee frate".S-o stapanesti sanato si fara incidente...mare grija la talpa...ca asta nu prea stie de gluma la herghelia care o are din fabrica.

Link către comentariu

f misto masina si modificarile...dar totusi cati bani sa bagi in ea? e totusi un golf...ma rog...eu vorbesc care am bagat 7 mii lejer

s-o stapanesti sanatos :D

Link către comentariu

Felicitari...super masina si cu mult bun gust...exact cum mi-as fi dorit eu :D . Sa ai parte de ea.

Link către comentariu

foarte-foarte tare! :D S-o stapanesti sanatos :D

P.S. Nemtii denumesc modelul asta "TDI GTI" cum zici tu doar daca e nivel de echipare GTI :D A ta nu e. Ai vazut f multe asa pe-acolo probabil pt ca cine isi ia motorul asta, ia de-obicei si echiparea gti (care mai avea o suspensie un pic mai sport, scaune recaro, niste insertii de .... nu pot sa-i zic lemn... ceva lucios :D nu stiu sigur ce e, in jurul casetofonului, climatronicului si schimbatorului de viteze... si la manerele usilor... si mai avea si logo GTI pe spate in loc de TDI).

P.S.2 Dupa ce-am condus masina lu' chris (acelasi motor ca al tau + chip) cu short-shift.... fugi si fa short-shift-ul :D

Link către comentariu

Misto masina ! Rar vezi TDI rosii :D. Oricum cu tot ce-ai bagat in ea o sa fie de invidiat. Azi e ziua de poze,... nu ... ? :D

Link către comentariu

Frumosssss Golf.

Banuiesc ca la 180CP cat ai zis ca are acum e destul de rapida. Unde i-ai facut tuning-ul la motor?

A mea are 131 din fabrica si zic eu este destul de rapida.

Poti pune mai multe fotografii cu masina?

Am cateva intrebari.

Poti pune foto cu urmtoarele elemente? Vreau sa le modific si eu in cel mai scurt timp....si daca e posibil ma ajuti si cu niste preturi? Masina cat ajuns la un pret final aici in Romania?

1. Bara intre amortizoare - ai dat jos cpacul de la motor?

2. Bara spate Kerscher,

3. Eleron Rieger

4. Faruri angel-eyes HELLA CELIS

Scuze, acum am vazut unde ai facut tuning-ul.

Multumesc.

Link către comentariu

Foarte frumos... inca un ARL pe forum. :lol:

Masina arata f bine si se pare ca o arate si mai bine.

Spor la treaba si iti recomand short-shiftul de la Ceky, pana acum avem acelasi motor si chip facut la aceiasi firma. :hainoroc:

Astept poze si noi impresii, sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

iti dai seama ca fara 14-15 mii nu discuta...vezi daca vrei un asz/arl deja upgradat ~215cp sub 7 secunde suta si foarte ingrijit o vand eu pe a mea....la ce planuri are el nu cred ca o vinde...ca sa intelegi asz=arl la motor si cutie...al meu este deja mult peste un arl

sorry de offtopic :)

Link către comentariu

In primul rand va multumesc tuturor pt aprecieri.

zGb are dreptate. Masina nu este de vanzare si daca ar fi sa o vand nu as discuta fara 15 mii.

Am facut astazi fotografii dar nu pot sa le uploadez.

Imi zice: The total filespace required to upload all the attached files is greater than your per post or global limit. Please reduce the number of attachments or the size of the attachments.

Link către comentariu

Felicitari! Imi place ca ai acelesi gusturi ca si mine la masini :screwy:

Bafta in continuare :RO flag:

Link către comentariu
In primul rand va multumesc tuturor pt aprecieri.

zGb are dreptate. Masina nu este de vanzare si daca ar fi sa o vand nu as discuta fara 15 mii.

Am facut astazi fotografii dar nu pot sa le uploadez.

Imi zice: The total filespace required to upload all the attached files is greater than your per post or global limit. Please reduce the number of attachments or the size of the attachments.

cauta pe www.imageshack.us, si pui primul link, cel pt thumbnail for forums, aici. si se vor vedea pozele direct. :RO flag:

Link către comentariu

Ce nu inteleg eu este ca de ce in primele poze sunt stopuri fumurii iar in ultimele poze sunt stopuri rosu+fumuriu (cele de fabrica)

Link către comentariu

Super tare masina, sper sa nu te superi pun si niste thumbnailuri cu imaginile tale:

1oc4.th.jpg2xv4.th.jpg3sd8.th.jpg4xb0.th.jpg5at8.th.jpg

6fb9.th.jpg9wk6.th.jpg7cz7.th.jpg10eg6.th.jpg

12hr8.th.jpg14yi9.th.jpg

Link către comentariu

Foarte tare masina !! :blink:

Si din cite dai de inteles lucrurile nu se vor termina aici...

Ai grija sa folosesti ulei f. bun la masina asta; motorul de 1.9 este destul de impins. La acest tip de motor (1.9 150 CP) este recomandat ulei long-life care sa fie schimbat la interval de ulei normal :beer: - 15.000

Cu atat mai mult la tine unde mai are si chiptuning. Asta evident daca vrei sa tii masina mult timp...

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
Ce nu inteleg eu este ca de ce in primele poze sunt stopuri fumurii iar in ultimele poze sunt stopuri rosu+fumuriu (cele de fabrica)

Sunt aceleasi stopuri in toate pozele. Forografiile sunt facute astazi.

Poate din cauza soarelui sau a unghiului din care au fost facute, pozele iti par diferite...desi eu nu as zice.

Sunt stopuri de fabrica si vreau sa imi cumpar FK cu LED sau CarLine. Parca mai mult imi plac cele FK. Atasez fotografii:

http://img127.imageshack.us/my.php?image=900100ldd0.gif

Foarte tare masina !! :wub:

Si din cite dai de inteles lucrurile nu se vor termina aici...

Ai grija sa folosesti ulei f. bun la masina asta; motorul de 1.9 este destul de impins. La acest tip de motor (1.9 150 CP) este recomandat ulei long-life care sa fie schimbat la interval de ulei normal ;) - 15.000

Cu atat mai mult la tine unde mai are si chiptuning. Asta evident daca vrei sa tii masina mult timp...

Folosesc ulei Castrol. Este un ulei special pentru PD ( asa mi-au recomandat la vw ).

Nu il las 15.000. Il schimb pe la 12.000. Asa cred eu ca e mai bine.

Link către comentariu

Stopurile care vreu sa le pun:

http://img127.imageshack.us/my.php?image=untitledzo6.png

Farurile Hella Celis cu angel eyes asa or sa arate:

http://img176.imageshack.us/my.php?image=15eo9.jpg

Suspenisa sport este cea din imagine:

http://img176.imageshack.us/my.php?image=16xw5.gif

Supapa Blow Off ( sper sa fie gata maine ):

http://img179.imageshack.us/my.php?image=pic0038rm6.jpg

Eleronul:

http://img271.imageshack.us/my.php?image=pic0021ko7.jpg

Plafoniera Passat W8:

http://img179.imageshack.us/my.php?image=pic0041px6.jpg

Ce parere aveti de jantele astea? Mie imi plac si nu cred ca mai este nevoie sa le schimb:

http://img179.imageshack.us/my.php?image=pic0134dq1.jpg

Link către comentariu

Misto masina. Sa o stapanesti sanatos. Super motorizarea si de admirat modificarile pe care i le-ai adus.

Parerea mea e sa lasi jantele asa cum sunt. Arata foarte bine si nu cred ca e bine sa schimbi dimensiunile actuale . Doar daca vrei neaparat o tinuta mai sportiva merita schimbate, dar asta iti pot spunei cei cu golf de pe aici care au facut pasul asta. La cum sunt strazile la noi eu nu as pune un talon mai mic si diametru mai mare.

Numai bine!!

Link către comentariu

Nu schimba jantele.

Dupa parerea multora sunt cele mai frumoase jante care au fost montate vreodata pe Golf.

Se mumesc Santa Monica.

Ai montat bara stabilizatoare? Ne pui si niste foto ...sunt curios de capacul motorului...ai renuntat la el?

Toate cele bune.

Link către comentariu

Nu am renuntat la capacul motorului pentru a pune bara stabilizatoare.

Capacul motorului iese dar pentru a-l pune la loc trebuie data bara jos de fiecare data ( asta ar fi singurul inconvenient ).

Fotografii:

http://img76.imageshack.us/my.php?image=pic0047nn3.jpg

Frumosssss Golf.

Banuiesc ca la 180CP cat ai zis ca are acum e destul de rapida. Unde i-ai facut tuning-ul la motor?

A mea are 131 din fabrica si zic eu este destul de rapida.

Poti pune mai multe fotografii cu masina?

Am cateva intrebari.

Poti pune foto cu urmtoarele elemente? Vreau sa le modific si eu in cel mai scurt timp....si daca e posibil ma ajuti si cu niste preturi? Masina cat ajuns la un pret final aici in Romania?

1. Bara intre amortizoare - ai dat jos cpacul de la motor?

2. Bara spate Kerscher,

3. Eleron Rieger

4. Faruri angel-eyes HELLA CELIS

Scuze, acum am vazut unde ai facut tuning-ul.

Multumesc.

Vezi ca am bagat fotografii cu tot ce te intereseaza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!